KidSmart

Safari pentru copii în Africa

Africa este locul care îi va fascina pe copii în acest week-end, fără a fi nevoie să zburăm cu avionul. Pornim într-o călătorie educaţională pentru curajoşii dornici de aventură, distracţie şi activităţi practice captivante. Vom descoperi lucruri interesante despre animale, oameni, cultură şi dansurile africane într-un atelier educaţional care ne va ghida paşii pe un continent … »
Continua

Atelier științific: Dovleci la microscop

Atelier științific: Dovleci la microscop – Toamna aceasta descoperim știința din spatele roadelor de toamnă. Dovlecii, în toate formele, culorile și mărimile ajung acum obiect de cercetare pentru copiii curioși. Vom afla unde se găsește cel mai mare dovleac de pe pământ, cum se numesc rudele apropiate ale dovlecilor, de ce sunt dovlecii portocalii, câte feluri de mâncare… »
Continua

Animale Preistorice

Copiii pasionați de dinozauri dar și de alte animale preistorice au ocazia să le descopere în tabăra educațională organizată de KidSmart® Romania. Timp de 5 zile, ne transformăm în mici paleontologi și descoperim cum arăta viața cu milioane de ani în urmă. Copiii vor analiza urmele de fosile, vor descoperi hrana animalelor preistorice și vor face cunoștință cu cele mai puternic… »
Continua

KidsOut