La Iris - Club de Familie

Atelier de creație: bucătărim în familie de Ziua Deserturilor

Atelier de creație: bucătărim în familie de Ziua Deserturilor: Nu puteam să lăsăm o asemenea sărbătoare să treacă neobservată și nesărbătorită! Până la urmă, cele mai bune lucruri în viață sunt dulci!😋 După cum știm foarte bine, și cei mici, și noi, cei mari, iuuuubiiiiim la nebunie toaaate dulciurile, fie ele prăjituri, bomboane, ciocolate, biscuiți, napolitane, practi… »
Continua

Ședință foto de Crăciun în familie @La Iris

Ședință foto de Crăciun pentu familii într-un décor feeric demn de casa lui Moș Crăciun, cu brad mare, frumos împodobit, cu șemineu, miros de scorțișoară și sunet de colinde. Vă așteptăm la noi, La Iris, primul club de familie din București pe 05.12.2017 pentru a imortaliza magia acestei sărbători prin fotografii realizate în stil artistic pe care o să le priviți cu drag peste … »
Continua

Moș Nicolae vine La Iris

Lume, lume, avem o veste maaaare! În seara zilei de 6 decembrie Moș Nicolae vine La Iris! El va împărți muuuulte daruri, ca de obicei, și va face fotografii cu cei mici. Seara se va lăsa cu o sesiune de povești interactive care să ne pregătească pentru spiritul magic al Moșului. De asemenea, va avea loc un atelier de creație în cadrul căruia copilașii pot meșteri o felicitare … »
Continua

Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris

Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris:  Clubul de familie „La Iris” vă invită la un spectacol de teatru deosebit-Vocile pădurii, vineri (8.12.2017) pentru grupa de vârstă 1-3 ani.  A fost odată că niciodată, o pădure fermecată dincolo de agitația orașelor, o adevărată oază de liniște. Copacii înalți, frunzele mari, care foșnesc sub pasul călătorului, sunt dera… »
Continua

Spectacol-Atelier Farsele lui Grinch

Spectacol-Atelier Farsele lui Grinch:  Cum v-am obișnuit de ani de zile, Crăciunul vine cu surprize! Vineri, (15.12.2017) vino să te bucuri de un spectacol original plin de umor și muzică live, care îl are în rol principal pe cel mai îndrăgit personaj din toate timpurile-Moș Crăciun! Alături de el vor fi frumoasa Crăciuniță, spiridușul Năstrușnic și zapacitul Grinch. Și pentru… »
Continua

Petrecere de Crăciun în familie

Petrecere de Crăciun în familie –  Crăciunul este sărbătoarea noastră preferată. Vino și tu vineri, 22 decembrie alături de noi să ne bucurăm de farmecul Crăciunului, în familie, alături de cei dragi, așa cum spune tradiția. Am pregătit pentru tine muuulte jocuri antrenante atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari în cel mai tare campionat de distracție în familie. V… »
Continua

Petrecere de Revelion în familie

Petrecere de Revelion în familie:  În seara de 31 decembrie, sărbătorim în stilul specific “La Iris”, în familie. Cum v-am obișnuit deja, avem jocuri cu tematica Revelionului potrivite pentru toți membrii familiei tale! Astfel, ne vom putea distra și amuza, cot la cot, și adulții, dar și picii. V-am pregătit un super program de divertisment: -Campionat de distracție în familie… »
Continua

Spectacol de Teatru Senzorial Pe Nisip (1-3 ani)

Spectacol de Teatru Senzorial Pe Nisip (1-3 ani):  Clubul de familie „La Iris” vă invită la un spectacol de teatru deosebit-„Pe nisip”, vineri (19.01.2018) pentru grupa de vârstă 1-3 ani. Spectacolul este structurat în jurul poveștilor ce se nasc într-o zi de joacă, pe nisip. Umbrele, soare, bărci, jocuri pe plajă, valuri, scoici, nisip fin…aminti… »
Continua

Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului

Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului: Copiii și părinții își antrenează Inteligența Emoțională – abilitățile cheie pentru reușita în viață – călătorind prin lumea spectaculoasă a magiei, dar și cu ajutorul amuzamentului, jocurilor interactive și a artei în toată splendoarea sa. Miri – creatura cu fălcuțe care încântă inima oricui, împreună cu Zendoo – dispozitiv… »
Continua

Egg hunt și întâlnire cu iepurașul de Paște

Egg hunt și întâlnire cu iepurașul de Paște:  Iepurașul de Paște vine cu multe, multe surprize și muuuulte ouă anul acesta La Iris! Începem ziua în forță, cu distracție la cote maxime prin cea mai antrenantă vânătoare de ouă, în care urmărim pașii Iepurașului și ouăle pe care le-a lăsat în urmă. Pornim în căutarea Iepurașului și la vânat de ouă începând cu ora 12:00. După ce î… »
Continua

Crazy Hair Day @LaIris

Crazy Hair Day @LaIris:  Duminică dăm drumul la nebunie! Da, ați citit bine, NEBUNIE! Cum s-ar traduce asta? E simplu, CRAZY HAIR DAY! Ce înseamnă asta? Ne vom colora și împleti părul în cele mai nebune și mai îndrăznețe feluri! Această zi este o șansă de a vă lăsa imaginația liberă și de a purta niște stiluri de păr incredibile și îndrăznețe! Hai să ne distrăm! Cu cât mai neb… »
Continua

Miercurea bebelușilor – Gimnastica cu bebe @LaIris

Miercurea bebelușilor – Gimnastica cu bebe @LaIris:  Revenim în forță la „Miercurea bebelușilor” cu o sesiune antrenantă de gimnastică de această dată (23.05). Ne încălzim, ne mișcăm, ne consumăm energia și creștem într-un mod armonios ajutându-l pe bebe să-și dezvolte musculatura și să devină mai forțos! Unde? Pe stradă Ernest Juvara nr. 12, participarea est… »
Continua

Seară culturală – Poezii românești @LaIris

Seară culturală – Poezii românești @LaIris:  Continuăm „Seara culturală” cu o zi dedicată poeziilor românești! Poeziile sunt primele lucruri pe care le înveți de mic și care rămân cu tine pentru totdeauna. De aceea, le dedicăm o seară întreagă și te așteptăm și pe tine să iei partea la lectura noastră vineri, pe 25.05! Unde? Pe strada Ernest Juvara nr. 12, pa… »
Continua

Atelier de creație – Jucării din dopuri de sticlă @LaIris

Atelier de creație – Jucării din dopuri de sticlă @LaIris:  Cum sâmbătă este ziua atelierelor de creație, ne adunăm din nou (pe 26.05) pentru a ne distra! De data aceasta vă întâmpinăm cu un atelier de creație suuuper tare din dopuri de sticle. Ne confecționăm jucării, ne punem creativitatea la treabă, găsim o nouă întrebuințare lucrurilor deja folosite și ajutăm puțin pu… »
Continua

Games Day – Quiz night – Epoca de Aur @LaIris

Games Day – Quiz night – Epoca de Aur @LaIris:  Joia la noi a devenit aproape sinonimă cu jocurile! În seara asta facem un quiz night să vedem cât de multe știi sau cât de multe îți aduci aminte din Epoca de Aur. Te bagi? Noi te așteptăm să-ți testăm cunoștințele! Unde? Pe strada Ernest Juvara nr. 12, participarea este GRATUITĂ pentru clienții consumatori, fiind ne… »
Continua

Seară culturală – Muzică populară @LaIris

Seară culturală – Muzică populară @LaIris:  Seara culturală din această vineri (8.06) o vom petrece în stil românesc! Ascultăm muzică populară românească, dansăm, cântăm și ne simțim bine! Hai și tu să încingem o horă! Unde? Pe strada Ernest Juvara nr. 12, participarea este GRATUITĂ pentru clienții consumatori, fiind necesară doar o rezervare la numărul de telefon: 07708… »
Continua

KidsOut