Lebbuchenhaus

Descoperă animalele fantastice din culoare

Copiii înţeleg lumea din jurul lor cel mai uşor prin joacă. Te aşteptăm să îţi exersezi creativitatea şi imaginaţia alături de copilul tău. Veţi petrece timp împreună, veţi descoperi lucruri interesante unul despre altul şi veţi învăţa tehnici noi de exprimare plastică. Veţi avea parte de o seară colorată şi fantastică. Facilitator: Anca, educator prin arte vizuale Vârstă recom… »
Continua

Atelier „Lumea lui Hundertwasser”

Hundertwasser este unul dintre artiştii consacraţi ai Austriei. Stilul lui se este caracterizat de culoare, forme naturale şi linii curbe în spirală. Pe 23 martie, aşteptăm copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani să descopere lumea lui Hundertwasser într-un atelier în care gazdă va fi Adina de la Micul Atelier Verde. Rezervările se fac până miercuri 22 martie, ora 18.00, la… »
Continua

Învățăm germană @ Lebbuchenhaus

Pe 1 aprilie, fără glumă, lansăm cursurile de limba germană la Lebbuchenhaus. Pentru cine? Copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, nivel începător. Cum se desfășoară? Timp de 8 săptămâni, sâmbăta, ne întâlnim la Lebbuchenhaus și învățăm interactiv limba germană. Cine ne învață? Matilda are o vastă experiență în lucrul cu copiii, fiind implicată și în foarte multe proiecte s… »
Continua

7 deserturi pentru 7 deșerturi – eveniment caritabil

Andrei Alexandru Gligor, ultramaratonist pentru fapte bune, va străbate în pas alergător 7 deșerturi și va strânge resurse pentru plantarea şi îngrijirea de puieți pe 7 hectare de teren degradat din sudul României. Pentru noi este încă un vis ambițios să străbatem în alergare 7 deșerturi, dar cu singuranță putem savura 7 deserturi. Asta vom face pe 22 aprilie. Ne vom îndulci cu… »
Continua

Atelier creativ „Pop art&Andy Warhol”

Pe 27 aprilie vă așteptăm la un atelier interactiv de pictură. Vom picta in stilul bine cunoscutului artist al culturii pop Andy Warhol. Prețul atelierului este de 40 de lei/copil. Rezervările se fac până miercuri, 26 aprilie, la numărul de telefon 0746 239 160 sau prin mesaj privat. … »
Continua

Yoga pentru copii

Oferă-i copilului tău şansă unei experienţe frumoase şi utile, într-un ambient plăcut, relaxant şi plin de voie bună. Copiii iubesc poveştile, şi cu toţii ştim că îi ajută să-şi dezvolte imaginaţia, comunicarea, limbajul, capaciatea de concentrare, iar atunci când sunt combinate cu mişcarea fizică – posturile yoga, exerciţii de respiraţie, artă, dansul, jocul beneficiile … »
Continua

Klimt @Lebbuchenhaus

Sâmbătă ne întâlnim cu Gustav Klimt. De la 10.30 la Lebbuchenhauss Micul Atelier Verde ne prezintă operele pictorului austriac şi pictăm împreună în stilul celui care a pictat celebrul Sărut. Rezervări prin mesaj privat sau 0746 239 160. Preț atelier: 40 lei/copil. … »
Continua

Atelier handmade „Cutia cu surprize”

Copiilor le plac surprizele și jucăriile. Am îmbinat toate acestea într-un atelier de îndemânare în care vom crea o cutie ce ascunde o jucărie colorată. Rezervări prin mesaj privat sau 0746 239 160. Vârstă recomandată 6 – 10 ani. Preț atelier: 39 lei/copil … »
Continua

Atelier handmade – Cutia cu surprize

Copiilor le plac surprizele și jucăriile. Am îmbinat toate acestea într-un atelier de îndemânare în care vom crea o cutie ce ascunde o jucărie colorată. Rezervări prin mesaj privat sau  0746 239 160. Vârstă recomandată 6 – 10 ani. Preț atelier: 35 lei/copil … »
Continua

Yoga pentru copii

Oferă-i copilului tău şansa unei experienţe frumoase şi utile, într-un ambient plăcut, relaxant şi plin de voie bună. Copiii iubesc poveştile, şi cu toţii ştim că îi ajută ajută să-şi dezvolte imaginaţia, comunicarea, limbajul, capaciatea de concentrare, iar atunci când sunt combinate cu mişcarea fizică – posturile yoga, exerciţii de respiraţie, arta, dansul, jocul benefi… »
Continua

Crăciun de poveste – povești și cântece în limba germană

Crăciun de poveste – povești și cântece în limba germană:  Luna în care răsună cântece de veselie și mirosul de scorțișoară și turtă dulce începe să ne îmbie, este potrivită pentru un atelier de povești și cântece de Crăciun în limba germană. Dăm startul pe 2 decembrie la ora 16.00. Vârsta recomandată +4 ani Preț 25 de lei Mai multe detalii AICI! … »
Continua

Atelier de creat ilustrații de Crăciun

Atelier de creat ilustrații de Crăciun: În decembrie ne îmbrăcăm în straie de sărbătoare și culoare alături de Micul Atelier Verde. Vom crea ilustrații tip felicitare ideale de scris gânduri bune pentru cei dragi alături de cadourile de Crăciun. Preț atelier: 40 lei Înscrieri prin mesaj privat sau SMS @0746239160 … »
Continua

Învățăm să coacem biscuiți cu Conni – atelier limba germană

Învățăm să coacem biscuiți cu Conni – atelier limba germană: „Connie lernt backen” este o carte îndrăgită de copii. Împreună vom pregăti biscuiți delicioși, vom învăța cuvinte noi și la final ne vom delecta cu un dulce bun, bun! Bineînțeles vom lua și la pachet pentru a pregăti farfuria pentru Moș Crăciun. Prietenii noștri de la Tartelicious ne vor fi gazde. V… »
Continua

Atelier de decorat turta dulce pentru familii

Atelier de decorat turta dulce pentru familii: Aromă de scorțișoară și cuișoare, culori vesele, gustul copilăriei. Toate acestea le vom savura și ne vom delecta în cadrul atelierului de decorat turtă dulce. Ne întâlnim pe înainte de prânz la Lebbuchenhaus și ne punem pe decorat, fiecare după imaginație sau după modelele puse la dispoziție. Vom avea de lucru: 4 turte delicioase … »
Continua

Atelier de povești în limba germană

Atelier de povești în limba germană –  Anul nou vine cu povești de ascultat la Lebbuchenhaus. Atelierul este dedicat copiilor de +4-10 ani care au un nivel mediu de cunoaștere a limbii germane și este menit să îmbunătățească capacitatea copiilor de a înțelege un text în limba germană. De asemenea, este un atelier în care copiii se destind și învață să interacționeze într… »
Continua

Curs pentru copii – Eticheta la masă

Curs pentru copii – Eticheta la masă: Eticheta la masă, curs de bune maniere pentru copiii cu vârsta între 4 și 12 ani: • Postura la masă • Cum așezăm masa • Ce nu trebuie să facem la masă • Cum folosim tacâmurile • Cum folosim șervetul • Cine începe primul să mânânce • Ce facem la finalul mesei Cursurile pentru copii oferite de Ecolage, școala de bune maniere, acoperă o… »
Continua

Atelier String Art

Atelier String Art – Anul trecut la într-o primă zi de mai ne întâlneam cu prietenii noștri de la Cufir. Ne-a impresionat măiestria lor în mânuirea cuielor și a firelor colorate. Așa s-a născut ideea de organiza un atelier de string art pentru copii.  Ce se va întâmpla în timpul atelierului: Fiecare copil va primi o forma din lemn marcata cu puncte, vor bate cuie în punct… »
Continua

Meniul săptămânal – cea mai bună strategie în bucătărie

Meniul săptămânal – cea mai bună strategie în bucătărie: De ce e meniul săptămânal cea mai bună strategie în bucătărie? Pentru că ne scutește de bătăi de cap și evită întrebarea: ”noi ce mai mâncăm azi?” Pentru că ne ajută să nu mai facem alegeri sub impulsul foamei, de multe ori nesănătoase. Ceea ce poate duce, în timp și la pierderea de kilograme, dacă aveți și acest ob… »
Continua

Activități de vară @Lebbuchenhaus

Activități de vară @Lebbuchenhaus –  3 grupe: începător, mediu și avansat; câte o zi dedicată fiecărei grupe 1 oră de perfecționare a limbii germane prin învățare formală 1 oră de pictură și inițiere în istoria artei (în limbă română) 1 oră de germană creativă 1 oră de joacă (pauză dintre activități) 1 snack sănătos 1 fruct 1 apă plată Nr. maxim per grupă: 8 copii Preț z… »
Continua

Recreăm împreună cartea Die kleine Hummel Bommel

Recreăm împreună cartea Die kleine Hummel Bommel:  Citim, desenăm și creăm propria carte Die kleine Hummel Bommel. Totul în limba germană alături de Ana, regizor și pedagog. La finalul atelierului copiii vor putea admira și lua cu ei cartea pe care au creat-o. Vârstă recomandată 7-12 ani (pot fi și copii mai mici, important este să știe să scrie); Nivel limba germană: min. med… »
Continua

KidsOut