Ludotech

1 iunie alaturi de Work At Home Moms

1 iunie alături de Work At Home Moms

Ne pregătim să sărbătorim împreună copilăria printr-un program de activităţi de neuitat, alături de Work At Home Moms! Vă invităm pe 1 iunie de la 10-19 la ateliere frumoase, îndrăgite de cei mici şi cei mari! Loc: Ludotech, Calea Şerban Vodă, Nr. 22-24, corp D, etaj 1, Bucureşti Înscrieri: contact@wahm.ro Accesul la ateliere se face doar pe bază de confirmare pe mail. Cost: 15… »
Continua
Vinerea de poveste la Ludotech

Vinerea de poveste la Ludotech

Începând de pe 6 octombrie, ne întâlnim la Vinerea de poveste! În fiecare vineri, cunoaştem poveştile colegilor de grup, poveşti ale autorilor de carte pentru copii, poveşti din viaţa cotidiană, dar le şi creăm! TEMA 6 octombrie: Cosmosul Ora: 17-18:30 Cost: 40 ron/copil Vârstă: 4 – 7 ani Inscrieri: contact@ludotech.ro Ne vom stimula creativitatea şi imaginaţia prin ascu… »
Continua
Petrecere WAHM, Bucuresti

Petrecere WAHM, Bucuresti

Cu dor și drag de comunitatea WAHM, anunțăm o nouă petrecere frumoasă, la finalul lunii octombrie! UNDE și CÂND Ne vedem pe 27 octombrie de la 16-19 la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24, pentru a ne bucură de minunatul drum ales împreună! Dintre surprize: *sculptăm dovleci *jocuri de grup *cadouri Vă rugăm să ne trimiteți un mail de confirmare pe contact@wahm.ro în care să men… »
Continua
Introducere practică în istoria artei II - Cultura Cucuteni

Introducere practică în istoria artei II – Cultura Cucuteni

Introducere practică în istoria artei II – Cultura Cucuteni: Atelierele de introducere în istoria artei urmăresc să ofere copiilor o experiență vie a descoperirii numeroaselor fațete ale frumuseții din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Informațiile teoretice sunt sintetizate, structurate și prezentate într-o formă transdisciplinară incitantă. Partea practică … »
Continua
Playdate de pici 17: Happy snow day

Playdate de pici 17: Happy snow day

Happy snow day este ziua în care ne propunem să celebrăm bucuria și prietenia.  Vom sărbători bucuria de a-l întâlni pe Fulg de Nea, un prieten de nădejde când vine vorba de joc și voie bună. Alături de Fulg de Nea, vom călători într-o lume de poveste și vom descoperi câte lucruri prețioase ne pune la îndemână frumoasa iarnă:  bulgări de zăpadă, fulgi strălucitori și gheață col… »
Continua
Atelier Art Puzzle: Fulgi de nea

Atelier Art Puzzle: Fulgi de nea

Atelier Art Puzzle: Fulgi de nea – ART PUZZLE este un program educațional holistic pentru dezvoltarea inteligențelor multiple, ce îmbină tehnicile artelor vizuale cu elemente de dezvoltare personală, biologie, matematică, storytelling, muzică, mișcare, joc … și orice altceva dă aripi minții și sufletului copiilor. La fel cum prin conectarea pieselor unui puzzle se d… »
Continua
De-a alb şi de-a negru

De-a alb şi de-a negru

Pe 3 decembrie, de la ora 11.00, vă invităm la vă invităm la spectacolul senzorial De-a alb şi de-a negru, vârsta recomandată 0-3 ani. Vă aşteptăm cu mic cu mare, la un spectacol senzorial despre joacă şi senzaţii, despre cum poţi învaţa jucându-te! Iar după spectacol recuzita vă stă la dispoziţie, ca să vă jucaţi şi voi! Cost bilet: 50 lei de copil. (părintele însoţitor nu pl… »
Continua
Introducere Practică În Istoria ARTEI pentru copii de 11-14 ani

Introducere Practică În Istoria ARTEI pentru copii de 11-14 ani

Introducere Practică În Istoria ARTEI pentru copii de 11-14 ani: Atelierele de introducere în istoria artei urmăresc să ofere copiilor o experiență vie a descoperirii numeroaselor fațete ale frumuseții din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Informațiile teoretice sunt sintetizate, structurate și prezentate într-o formă transdisciplinară incitantă. Partea practică pr… »
Continua
Fabrica de experimente la Ludotech

Fabrica de experimente la Ludotech

Fabrica de experimente la Ludotech: Pe 7 decembrie, organizăm un show de experimente interactive și practice pentru copii & părinți! Ne vom distra și învăța împreună, așa că ia-ți juniorul direct de la grădi și alătură-te nouă! Am pregătit 3 experimente îmbinate cu multe suprize. Investiția ta pentru experiența oferită – 55 lei. Pentru prichindeii sub 6 ani, părintele… »
Continua
Playdate de pici 18: Happy snow day II

Playdate de pici 18: Happy snow day II

Playdate de pici 18: Happy snow day II – Happy snow day este ziua în care ne propunem să celebrăm bucuria și prietenia.  Săptămâna aceasta, trebuie să-l găsim pe Omul de Zăpadă. Îi vom înapoia pălăria fermecată, căci se pare că mândra iarnă i-a pus la cale o mică farsă, ascunzându-i pălăria sub omăt. Este timpul să pornim la drum și să ne lăsăm purtați de magia iernii car… »
Continua
Pictăm iarna pe sticlă

Pictăm iarna pe sticlă

Pe 17 decembrie, de la ora 11.00, vă invităm la atelierul Pictăm iarna pe sticlă, vârsta recomandată 2-6 ani. Chiar dacă ai doar 2 ani, suntem siguri că te vei descurca de minune cu ajutorul nostru şi al părinţilor. Iarna îţi pune la dispoziţie culorile ei, ca tu să le aşterni pe sticlă. Cost bilet: 50 lei de copil. (părintele însoţitor nu plăteşte) Cel de-al doilea copil al fa… »
Continua
Dulapul cu jucării - Spectacol cu umbre și sunete

Dulapul cu jucării – Spectacol cu umbre și sunete

Ludotech invită copiii și părintii la teatru de umbre cu sunete: Dulapul cu jucării – alături de trupa Limpopo ! Ne vedem pe 23 decembrie la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24. Înscrieri: contact@ludotech.ro Ora: 11:00-12:00 Cost: 35 ron/copil, 5 ron/părinte Vârsta recomandată: 3-8 ani Cine face parte din trupă? >Loredana Mitruț-Muzician, formare în Muzicoterapie, tra… »
Continua
Mommy and me yoga(or daddy)

Mommy and me yoga(or daddy)

Ludotech alături de MikaZen vă invită la o serie de întâlniri de yoga pentru familie în care vom practica posturi, tehnici de respirație și meditație într-un mediu prietenos și plin de iubire . Seria de ateliere cuprinde 4 întâlniri: 12, 19, 26 ianuarie, si 2 februarie. Interval orar : 17:00-17:50 Preț ședință: 40 ron Preț abonament: 135ron Înscrieri: contact@ludotech.ro Ce obț… »
Continua
Spectacolul-atelier Povestea puiului de arici

Spectacolul-atelier Povestea puiului de arici

Sâmbătă, 13 ianuarie, ora 10.00, vă invitam la spectacolul- atelier Povestea puiului de arici, vârsta recomandată 1-4 ani. Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru… Copiii înțeleg mai bi… »
Continua
Elefănțelul curios - teatru de umbre

Elefănțelul curios – teatru de umbre

Elefănțelul curios – teatru de umbre: Ludotech invită copiii și părinții la teatru de umbre cu sunete: Elefanțelul curios – alături de trupa Limpopo ! Ne vedem pe 14 ianuarie, la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24. Înscrieri: contact@ludotech.ro Ora: 11:00-12:00 Cost: 35 ron/copil, 5 ron/parinte Vârsta recomandată: 3-9 ani Cine face parte din trupă? > Loredana Mi… »
Continua
Dragul meu, Apolodor!

Dragul meu, Apolodor!

Pe 20 ianuarie, de la ora 10.00, vă invitam la spectacolul-atelier Dragul meu, Apolodor!, recomandat tuturor copiilor cu vârste între 1 și 5 ani. Apolodor, pinguinul călător, vă aşteaptă să vă povestească cele mai interesante aventuri prin care a trecut. După spectacol te vei putea juca cu toată recuzita şi cu toate personajele. Părinţi, nu uitaţi aparatele foto acasă! Cost bil… »
Continua
Povești de la începuturile lumii, teatru de umbre și sunete

Povești de la începuturile lumii, teatru de umbre și sunete

Ludotech invită copiii și părinții la teatru de umbre și sunete: Povești de la începuturile lumii -alături de trupa Limpopo! Ne vedem pe 21 ianuarie la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24. Înscrieri: contact@ludotech.ro Ora: 11:00-12:00 Cost: 35 ron/copil, 5 ron/părinte Vârsta recomandată: +3 ani Durata: *45 de minute spectacolul *15 minute vom putea explora spațiul Ludotech! C… »
Continua
Spectacol Senzorial Mica-Marea semincioară

Spectacol Senzorial Mica-Marea semincioară

Spectacol Senzorial Mica-Marea semincioară: Sâmbătă, 27 ianuarie, ora 10.00, vă invităm la spectacolul-atelierul senzorial “Mica-Marea semincioară”, după cartea lui Eric Carle, vârsta recomandată 1-3 ani. Vino să asculţi povestea unei seminţe. Ea vă va face cunoştinţă cu multe altele: colorate şi diferite. Vă veţi juca şi veţi picta cu ele. Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţi… »
Continua
Curs Music and Movement

Curs Music and Movement

Curs Music and Movement – Vă invităm la un atelier de mișcare, instrumente muzicale alese și voie bună alături de Doremi Kids Entertainment! Modulul pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani: Date: 25 ianuarie, 1, 8 și 15 februarie Interval orar: 13:00-13:45 Prima ședință este gratuită. ————————–——&#… »
Continua
Atelier de Origami

Atelier de Origami

Ludotech vă invită la un atelier de origami alături de Sarah Key! Vom învăța să facem cele mai igenioase figurine din hârtie! Date: 4 martie Ora: 10- 11:30 Maxim 15 copilași Vârste recomandate: 7+ Se poate participa alături de un părinte însoțitor. Vă rugăm să ne transmiteți în mailul de înscriere posibile alergii și intoleranțe alimentare, pe adresa: contact@ludotech.ro COSTU… »
Continua
KidsOut

KidsOut