Ludotech

1 iunie alături de Work At Home Moms

Ne pregătim să sărbătorim împreună copilăria printr-un program de activităţi de neuitat, alături de Work At Home Moms! Vă invităm pe 1 iunie de la 10-19 la ateliere frumoase, îndrăgite de cei mici şi cei mari! Loc: Ludotech, Calea Şerban Vodă, Nr. 22-24, corp D, etaj 1, Bucureşti Înscrieri: contact@wahm.ro Accesul la ateliere se face doar pe bază de confirmare pe mail. Cost: 15… »
Continua

Vinerea de poveste la Ludotech

Începând de pe 6 octombrie, ne întâlnim la Vinerea de poveste! În fiecare vineri, cunoaştem poveştile colegilor de grup, poveşti ale autorilor de carte pentru copii, poveşti din viaţa cotidiană, dar le şi creăm! TEMA 6 octombrie: Cosmosul Ora: 17-18:30 Cost: 40 ron/copil Vârstă: 4 – 7 ani Inscrieri: contact@ludotech.ro Ne vom stimula creativitatea şi imaginaţia prin ascu… »
Continua

Petrecere WAHM, Bucuresti

Cu dor și drag de comunitatea WAHM, anunțăm o nouă petrecere frumoasă, la finalul lunii octombrie! UNDE și CÂND Ne vedem pe 27 octombrie de la 16-19 la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24, pentru a ne bucură de minunatul drum ales împreună! Dintre surprize: *sculptăm dovleci *jocuri de grup *cadouri Vă rugăm să ne trimiteți un mail de confirmare pe contact@wahm.ro în care să men… »
Continua

Introducere practică în istoria artei II – Cultura Cucuteni

Introducere practică în istoria artei II – Cultura Cucuteni: Atelierele de introducere în istoria artei urmăresc să ofere copiilor o experiență vie a descoperirii numeroaselor fațete ale frumuseții din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Informațiile teoretice sunt sintetizate, structurate și prezentate într-o formă transdisciplinară incitantă. Partea practică … »
Continua

Playdate de pici 17: Happy snow day

Happy snow day este ziua în care ne propunem să celebrăm bucuria și prietenia.  Vom sărbători bucuria de a-l întâlni pe Fulg de Nea, un prieten de nădejde când vine vorba de joc și voie bună. Alături de Fulg de Nea, vom călători într-o lume de poveste și vom descoperi câte lucruri prețioase ne pune la îndemână frumoasa iarnă:  bulgări de zăpadă, fulgi strălucitori și gheață col… »
Continua

Atelier Art Puzzle: Fulgi de nea

Atelier Art Puzzle: Fulgi de nea – ART PUZZLE este un program educațional holistic pentru dezvoltarea inteligențelor multiple, ce îmbină tehnicile artelor vizuale cu elemente de dezvoltare personală, biologie, matematică, storytelling, muzică, mișcare, joc … și orice altceva dă aripi minții și sufletului copiilor. La fel cum prin conectarea pieselor unui puzzle se d… »
Continua

De-a alb şi de-a negru

Pe 3 decembrie, de la ora 11.00, vă invităm la vă invităm la spectacolul senzorial De-a alb şi de-a negru, vârsta recomandată 0-3 ani. Vă aşteptăm cu mic cu mare, la un spectacol senzorial despre joacă şi senzaţii, despre cum poţi învaţa jucându-te! Iar după spectacol recuzita vă stă la dispoziţie, ca să vă jucaţi şi voi! Cost bilet: 50 lei de copil. (părintele însoţitor nu pl… »
Continua

Introducere Practică În Istoria ARTEI pentru copii de 11-14 ani

Introducere Practică În Istoria ARTEI pentru copii de 11-14 ani: Atelierele de introducere în istoria artei urmăresc să ofere copiilor o experiență vie a descoperirii numeroaselor fațete ale frumuseții din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Informațiile teoretice sunt sintetizate, structurate și prezentate într-o formă transdisciplinară incitantă. Partea practică pr… »
Continua

Fabrica de experimente la Ludotech

Fabrica de experimente la Ludotech: Pe 7 decembrie, organizăm un show de experimente interactive și practice pentru copii & părinți! Ne vom distra și învăța împreună, așa că ia-ți juniorul direct de la grădi și alătură-te nouă! Am pregătit 3 experimente îmbinate cu multe suprize. Investiția ta pentru experiența oferită – 55 lei. Pentru prichindeii sub 6 ani, părintele… »
Continua

Playdate de pici 18: Happy snow day II

Playdate de pici 18: Happy snow day II – Happy snow day este ziua în care ne propunem să celebrăm bucuria și prietenia.  Săptămâna aceasta, trebuie să-l găsim pe Omul de Zăpadă. Îi vom înapoia pălăria fermecată, căci se pare că mândra iarnă i-a pus la cale o mică farsă, ascunzându-i pălăria sub omăt. Este timpul să pornim la drum și să ne lăsăm purtați de magia iernii car… »
Continua

Spectacolul-atelier Povestea puiului de arici

Sâmbătă, 13 ianuarie, ora 10.00, vă invitam la spectacolul- atelier Povestea puiului de arici, vârsta recomandată 1-4 ani. Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru… Copiii înțeleg mai bi… »
Continua

Spectacol Senzorial Mica-Marea semincioară

Spectacol Senzorial Mica-Marea semincioară: Sâmbătă, 27 ianuarie, ora 10.00, vă invităm la spectacolul-atelierul senzorial “Mica-Marea semincioară”, după cartea lui Eric Carle, vârsta recomandată 1-3 ani. Vino să asculţi povestea unei seminţe. Ea vă va face cunoştinţă cu multe altele: colorate şi diferite. Vă veţi juca şi veţi picta cu ele. Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţi… »
Continua

Elefănțelul curios – teatru de umbre

Elefănțelul curios – teatru de umbre: Ludotech invită copiii și părinții la teatru de umbre cu sunete: Elefanțelul curios – alături de trupa Limpopo ! Ne vedem pe 10 februarie, la Ludotech, Calea Șerban Vodă, 22-24. Înscrieri: contact@ludotech.ro Ora: 11:00-12:00 Cost: 35 ron/copil, 5 ron/parinte Vârsta recomandată: 3-9 ani Cine face parte din trupă? > Loredana M… »
Continua

Ateliere de gătit la Ludotech

Ateliere de gătit la Ludotech: Începem anul cu multă poftă de explorat culturi diferite și de încercat rețete apetisante! Vă invităm, alături de Mini Zucchini, la o serie de ateliere de gătit pentru cei mici! Modulul are 4 întâlniri, dar puteți să participați și doar la una singură. Date:  11 februarie: Ora: 11-12 18 februarie: Ore: 10-11 si 11-12 25 februarie:  Ora: 11-12 Maxi… »
Continua

Atelier de olărit la Ludotech

Atelier de olărit la Ludotech: Un nou atelier despre tradiții, meserii și meșteșuguri la Ludotech! De data aceasta, ne întâlnim cu Școala de meșteșuguri la Atelierul de olărit! Data: 14 februarie Ora: 18:00- 19:00 Vârsta recomandată: 5 ani plus, copilașii vor lucra alături de meșter, părintele însoțitor ii poate aștepta în centru. Cost: 45 lei/copil Dacă se dorește ca un al doi… »
Continua

Iubirea – Micuța Particulă a Universului, cerc de lectură

Iubirea – Micuța Particulă a Universului, cerc de lectură: Cu ocazia acestei inițiative, vă vom prezenta periodic minunate povești scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de către mamele work at home moms! Data: 17 februarie Ora: 11:00-12:00 Înscrieri: contact@wahm.ro Donație liberă cu ajutorul căreia puteți susține două ong-uri implicate: WAHM și ONG-ul Val… »
Continua

Atelier de confecționat opinci

Atelier de confecționat opinci: Școala de meșteșuguri vă invită la un alt atelier deosebit, prin care vom încerca să transmitem mai departe dragostea pentru un alt meșteșug tradițional românesc, opincăritul.  În cadrul atelierului, se va face o demonstrație, după care fiecare participant își va crea propriile opincuțe suvenir, numai bune de agățat în cui, ca amintire. Data: 25 … »
Continua

Atelier despre culorile primăverii

Atelier despre culorile primăverii: Va invităm să descoperim fabuloasa lume a plantelor alături de Valentina Andrei de la Lavand’ Elle! Atelierul va fi o întâlnire interactivă cu scop de relaxare și educativ, în care activitatea lucrativă se va împleti cu un dialog despre plantele de față. Data: 27 februarie Ore: 10:30 – 12:30 Costul atelierului este: 45 lei Durata:… »
Continua

Cursuri de actorie 4-6 ani

Cursuri de actorie 4-6 ani: Miercuri, 28 februarie, ora 18.00 vă invităm să dăm împreună primul gong al Cursului de Teatru pentru această stagiune! Vino în joacă să te cunoști, prieteni noi șă-ți faci, de vechi nicicând să iuți, să-nveți frumos să crești, să fii un mic artist cu potențial mare!  Vârsta recomandată 4-6 ani! Cost abonament lunar: 200 lei (50 lei ședința) Adresa: … »
Continua

Playdate – Culori de primăvară

Playdate – Culori de primăvară:  Reluăm playdates pentru pici, într-o nouă formă, creață alături de Raluca Mihai, psiholog! Ne reîntâlnim cu poftă de joacă, pe 27 februarie, după cum urmează: – Grupa 1-3 ani în intervalul orar 18-19 – Grupa 3-5 ani în intervalul orar 19-20 Înscrieri: contact@ludotech.ro ȘEDINȚA 2: Culori de primăvară • Fiecare copil va veni î… »
Continua

Consiliere psihologică

Consiliere psihologică: Ludotech invită psihologul Raluca Mihai începând cu 1 martie, iar ulterior, în fiecare marți, pentru programări legate! *Consiliere individuală pentru adulți, adolescenți, copii – 120 lei (50 min) *Consiliere și terapie de cuplu – 150 lei (90 min) *Consiliere și terapie de familie – 120 lei (50 min) *Consiliere pre- și post-natală – 120 lei (50 min) *Con… »
Continua

Grup de suport pentru mame

Grup de suport pentru mame: Inițiem o nouă serie de întâlniri alături de Raluca Mihai, psiholog, fondatoarea comunitătii Sa crestem frumos! Adresăm invitația mamelor care au copilași până într-un an, pentru a povești și a ne juca alături de cei mici! • Întâlnirile au o durata de 2 ore, cu o frecvența săptămânală, în fiecare zi de vineri, între orele 10.30-12.30, începând cu dat… »
Continua

Vernisaj În Joacă, București

Vernisaj În Joacă, București: Asociația Work at home moms, alături de 10 mame fotograf iscusite, vă așteaptă să admirați o minunată colecție de fotografii la Ludotech! În data de 3 martie, de la ora 16:00 este inaugararea vernisajului cu tema „În joacă“. Cu siguranță veți regăsi amintirile copilăriei în fotografii – zâmbetele, culoarea, inocența și imaginația sunt prezent… »
Continua

Atelier de Origami

Ludotech vă invită la un atelier de origami alături de Sarah Key! Vom învăța să facem cele mai igenioase figurine din hârtie! Date: 4 martie Ora: 10- 11:30 Maxim 15 copilași Vârste recomandate: 7+ Se poate participa alături de un părinte însoțitor. Vă rugăm să ne transmiteți în mailul de înscriere posibile alergii și intoleranțe alimentare, pe adresa: contact@ludotech.ro COSTU… »
Continua

KidsOut