Mega Mall

LEGO: Pregătește-te de Paște construind

Pregătește-te de Paște construind! În așteptarea iepurașului, Magazinul Certificat LEGO® a pregătit un eveniment special. Copiii sunt invitați pe 1 și 2 aprilie, între orele 12:00-20:00, în fața Magazinului Certificat LEGO® din Mega Mall București, nivel -1, să decoreze un imens ou LEGO® și să creeze decorațiuni de Paște din cărămizi LEGO®. Noi venim cu ideile, voi aduceți chef… »
Continua

SCIKiDS Festivalul Științei, Mega ediția V

Dragii noștri dragi, anul acesta pe 21, 22 octombrie este sărbătoare mare pentru noi, împlinim 5 ediții de #scikidsfestivalulstiintei, mega sărbătoare !!!!!! Haideți să vă împărtășim câteva cifre acumulate în toate aceste ediții: 20 000 de participanți, 300 de voluntari, 72 de ore pline, dar pline de știință distractivă, peste 200 de activități științifice 12 000 de citrice pen… »
Continua

Noi aventuri la Polul Nord

Noi aventuri la Polul Nord:  Spiridușii Dilu și Dila vă invită în Mega Mall, pe data de 23 decembrie, între orele 17:00-20:00 la super spectacolul „Noi aventuri la Polul Nord”. Personaje de poveste, spiriduși și Moș Crăciun, jocuri, concursuri și muuuultă distracție!!! Nu ratați marea premieră a spectacolului interactiv „Noi aventuri la Polul Nord”!!! L… »
Continua

Expoziție de ciocolată la Mega Mall

Expoziție de ciocolată la Mega Mall: Februarie este luna iubirii! Iar când ne gândim la sărbătorirea iubirii, ne gândim la inimioare roșii, trandafiri, cine romantice la lumina lumânării, artă și ciocolată. Dacă le combinăm pe ultimele 2 obținem o expoziție unică și delicioasă…la vedere! În perioada 18 – 24 februarie, Mega Mall găzduiește 8 statuete, de aproximativ 1.60 m făcut… »
Continua
KidsOut

KidsOut