Movieplex Cinema - Plaza Romania

Spectacol teatru: Peter Pan

Spectacol teatru: Peter Pan

Veniţi alături de noi în Ţara de Nicăieri, ţara copilăriei veşnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee vă poartă cu veselie şi cu cântecele amuzante într-o lume minunată, în care joaca este la ea acasă. Vom fi cu toţii, ne vom bucura şi ne vom distra! Recomandat copiilor între 3 și 7 ani. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete sau de pe: http://teatrulacinema.ro/progr… »
Continua
Spectacol „Aladdin și lampa fermecată”

Spectacol „Aladdin și lampa fermecată”

„Aladdin şi lampa fermecată”, Duminică, 5 februarie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema din cinematograful MOVIEPLEX CINEMA din Plaza România. Îţi propunem o adaptare a frumoasei poveşti orientale “Aladdin şi lampa fermecată“. Copiii vor fi fascinaţi de personajele minunate, de povestea amuzantă şi plină de învăţăminte, la finalul căreia dragostea dintre Jasmine şi Aladdin înv… »
Continua
Spectacol teatru „Jack și Vrejul de Fasole”

Spectacol teatru „Jack și Vrejul de Fasole”

Spectacolul „Jack și vrejul de fasole” – Duminică, 19 Februarie 2017, ora 17:30, la MOVIEPLEX CINEMA din Plaza Romania! Un spectacol de teatru interactiv, haios și plin de acțiune. Copiii vor urmări cu sufletul la gură povestea lui Jack care, ajutat de prea-frumoasa Zână va descoperi tărâmul fantastic al zmeului Haplea, pe care îl va învinge datorită istețimii. Personaje dinami… »
Continua
Spectacol teatru: Cei trei purceluși

Spectacol teatru: Cei trei purceluși

Cei trei purceluși în Plaza România: Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui minte… »
Continua
Spectacol copii: Tărâmul înghețat

Spectacol copii: Tărâmul înghețat

Spectacolul Tărâmul Înghețat, se desfășoară duminică, 04 februarie 2018, ora 11:00, la Movieplex din Plaza România! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Pe un tărâm obișnuit unde florile și fluturii primăverii aduceau numai bucurie ,o iarnă nesfârșită pune stăpânire pe regat,și astfel sora cea… »
Continua
Spectacol teatru „Pinocchio”

Spectacol teatru „Pinocchio”

Spectacol teatru „Pinocchio”: Bătrânul Gepetto, tâmplar iscusit a găsit într-o bună zi o buturugă de pin. Din această buturugă el a cioplit un baiețel..căci tare îi mai era urât atât de singur la bătrânețe. Zâna Albastră a dorit să îi aline singurătatea și a dat viață baiețelului. Dar iată ca după ce a prins viață Pinocchio a devenit un copilaș adevărat din toate punctele de v… »
Continua
KidsOut

KidsOut