Movieplex Cinema

Aventurile bunicuței Julieta

Aventurile bunicuței Julieta

Duminică, 27 Noiembrie 2016, ora 17:30, la Teatru la Cinema™ din MOVIEPLEX CINEMA– Plaza Romania. Rezervă bilete pe http://bit.ly/BunicutaJulieta sau la 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Este un spectacol plin de umor, inedit şi 100 % interactiv. Romeo Alună şi Bunicuţa Julieta le vor oferi copiilor o porţie zdravănă de râs. Atât co… »
Continua
Spectacol Motanul Încălțat în Plaza România

Spectacol Motanul Încălțat în Plaza România

Spectacol Motanul Încălțat în Plaza România! Pe 1 octombrie, de la ora 11:00.  Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv. Acest joc îi va implica foarte mult pe micuţii spectatori care vor participa activ la spectacol ajutându-l pe Motanul nostru să-şi ducă planu… »
Continua
Spectacol interactiv Prințesa Spiriduș

Spectacol interactiv Prințesa Spiriduș

Pe 21 octombrie 2017, de la ora 11:00, suntem invitați la spectacolul interactiv Prințesa Spiriduș. Într-un crâng de nuci, regele spiriduș avea două fete. În ziua încoronării sale ca rege al ținutului, fratele său cel mare, cuprins de invidie decide să se răzbune pe acesta ferecându-i fetele în câte o nucă printr-o vraja magică! Însa, Zâna Spiriduș care îi era drept slujnică… »
Continua
Castelul vrăjitoarei

Castelul vrăjitoarei

Spectacol Castelul Vrăjitoarei – Duminică, 29 Octombrie 2017, ora 17:30 la Teatru la Cinema din Movieplex Cinema – Plaza România! Era odată o vrăjitoare care credea că se face mai frumoasă atunci când auzea copiii ţipând de frică. Într-o zi, închide în palatul ei o prinţesă. Numai că prinţesa noastră, cu ajutorul celor mici şi iscusiţi, învaţă să nu se mai teamă de întune… »
Continua
Spectacol teatru „Alice în Țara Minunilor”

Spectacol teatru „Alice în Țara Minunilor”

Spectacol teatru „Alice în Țara Minunilor”: Se spun multe povești fantastice despre lumi nebănuite ….despre lumi necunoscute dar niciuna nu se poate compara cu fabuloasa călătorie a fetiței micuțe…dar mari….pe nume Alice… în Țara Minunilor!  Actorii vor da viață personajelor: Mama, Tata, Alice, Iepurele de Martie, Pălărierul Nebun, Regina de Cupă, Absole… »
Continua
KidsOut

KidsOut