Mozartinno - Atelier de muzică și creativitate

Tabăra Muzicală Urbană Mozartinno

Pot şi eu să cânt Für Elise? Dar Alla Turca? Și oare ce muzică ascultă oamenii în Japonia? Şi din ce instrumente e formată o orchestră? Oare muzica ne poate face să fim veseli sau gânditori? Dacă regăsești aceste curiozități și vrei ca vara aceasta copilul tău să descopere mai multe lucruri despre fascinanta lume a muzicii, îl așteptăm în tabăra muzicală urbană pe care am pregă… »
Continua

Atelier de iniţiere în muzică

Mozartinno vă invită din nou la Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 2 şi 4 ani în data de miercuri, 20 iulie între orele 06:00 pm – 07:00 pm. De această dată vom povesti despre chitară și ukulele și ne vom delecta cu sonoritățile jucăușe ale acestor instrumente. Fiecare copil își va încerca îndemânarea la chitară într-un atelie… »
Continua

Atelier de iniţiere în muzică pentru 2-4 ani

Mozartinno vă invită la un eveniment deosebit de ritmat: Joaca de-a muzica – atelierul de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 2 şi 4 ani, îi provoacă pe copii și părinți la o întâlnire plină de energie cu tobe, pian, dans și multe jocuri! Veţi audia un mini-recital de pian, pe care copiii îl vor acompania cu instrumente de percuție. Fiecare echipă copil-părinte va… »
Continua

Atelier de Percuţie

Pregătim terenul de joacă pentru întâlnirea de sâmbătă aceasta pentru copiii care ni se alătură programului pe care îl pregătim. Jocul cu instrumentele de percuţie îl va determina să dea frâu liber imaginaţiei, să-şi dezvolte latura specială şi îi va spori capacitatea de concentrare. În plus, va putea să îşi exprime personalitatea şi să comunice prin intermediul muzicii. Copiii… »
Continua

Atelier de percuție

Dăm startul înscrierilor pentru atelierul de săptămâna aceasta: jocuri pe ritm de tobe în care fiecare va avea rolul şi instrumentul său ca de fiecare dată. De data aceasta ne vedem dimineaţă cu energie şi voie bună! Vă aşteptăm sâmbătă la o super distracţie muzicală! Atelierul este adresat copiilor cu vârste de la 4 la 11 ani. Taxa participare : 50 ron … »
Continua

Joaca de-a muzica

Mozartinno vă invită la un nou atelier muzical dedicat, de această dată, copiilor cu vârstă între 4 şi 6 ani: Joaca de-a muzică! Forte sau piano? Rar sau repede? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vom răspunde împreună, într-o întâlnire cu multă muzică şi joacă. Vă provocăm să păşiţi într-un univers plin de energie, însoţiţi de un pian, multe instrumente de percuţie şi… »
Continua

Joaca de-a muzica, inițiere în muzică pentru 3-4 ani

Joaca de-a muzica, inițiere în muzică pentru 3-4 ani: Dacă vreți să aflați mai multe despre copilăria lui Mozart, dar și despre celebra sa compoziție Alla Turca, vă așteptăm la Mozartinno, joi, 1 februarie, ora 18:30. Joaca de-a muzica este un atelier de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 3 şi 4 ani.  Vă invităm să pășim împreună în universul muzicii lui Mozart, … »
Continua

Tabăra Muzicală Urbană Mozartinno 2018

Tabăra Muzicală Urbană Mozartinno 2018: Oare ce înseamnă Clasicism? Să fie vorba despre un stil vestimentar? Un fel de muzică? Că doar n-o fi un board game! Există și compozitori clasici? Sunt doar câteva întrebări firești pe care și le-ar pune un copil auzind cuvântul «Clasicism « . Noi am meșterit o mulțime de povești, jocuri, muzică și activități amuzante, prin care copilul … »
Continua

Tabăra de pian și aventură Mozartinno 22 – 28 iulie 2018

Tabăra de pian și aventură Mozartinno 22 – 28 iulie 2018: În această vară vă invităm, pentru al șaptelea an consecutiv, în Tabăra de pian și aventură Mozartinno. Multă muzică, soare, munte, păduri, povești magice despre clasicismul muzical, joacă și voie bună… sunt doar câteva dintre ingredientele taberei din acest an, care se va desfășura sub forma unui curs intensiv de … »
Continua

KidsOut