Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti"

Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“

Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a deschis luni, 4 iulie 2016, Tabăra de creaţie„Vara pe uliţă”, ediţia a XXIV-a, program ce se va desfăşura în perioada 4 iulie – 12 august 2016 și care face parte din programul pedagogic Vacanță la Muzeul Satului. În prezența Doamnei Director General Conf. univ. dr. Paula Popoiu și a Excelenței Sale Domnului Kisaburo Ishii Ambasadoru… »
Continua
Atelier gătit bomboane raw pentru copii

Atelier gătit bomboane raw pentru copii

Şcoala de Japoneză Sakura şi Solaris – Belşug din natură invită copiii şi părinţii la atelierul de gătit bomboane raw fără zahăr şi confecţionat semne de carte. Atelierul va avea loc marţi, 19 iulie, ora 13:00 la Muzeul Naţional Al Satului „Dimitrie Gusti” în Foişorul de Vară, în intervalul orar 13:00 – 15:00. La atelier pot participa copii şi adolescenţ… »
Continua
Marea atașare București 2016

Marea atașare București 2016

În fiecare an, între 1 şi 7 August, sărbătorim Săptămâna Internaţională a Alăptării, pentru a promova, proteja şi susţine alăptarea. Asociaţia de Pediatrie şi Consultanţă în Alăptare, în parteneriat cu Photography Studio şi Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, vă invită sâmbătă, 6 August 2016, ora 10:00, în straie naţionale, să ne alăturăm miilor de mame şi … »
Continua
La muzeu de sărbători

La muzeu de sărbători

La muzeu de sărbători: Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează, în fiecare weekend din perioada 25 noiembrie – 17 decembrie 2017, ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă, cu scopul de a-i face pe cei mici să cunoască patrimoniul etnologic românesc, dar și de a educa și forma publicul pentru cultură și respectarea valorilor tradiționale. Ateli… »
Continua
KidsOut

KidsOut