NoGravity Club

Petrecere la cort în sala NoGravity

Pentru cei mici care se pregătesc de aventuri departe de casă NoGravity Club a pregătit o petrecere la cort în sala NoGravity! Vineri, 8 iulie, la ora 20:00, ne adunăm în sala NoGravity și ne pregătim tabăra de corturi pe culoarul central al sălii de aventură. După ce vom savura pizza NoGravity, vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de… »
Continua

Școala de Vară NoGravity – Prima Ediție

După Maratonul Atelierelor NoGravity vă provoacăm să participați la Școala de Vară NoGravity! În numai 5 zile vom învăța tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfectiona în înot, vom avea o introducere detaliată în paleontologie și vom înțelege mai bine principiile mecanicii clasice prin intermediul mecatronicii Lego. Vârsta agreată a participanților este 7-10 ani.… »
Continua

Halloween la Cort în Sala NoGravity

În seara de Halloween, luni, 31 octombrie, la ora 20:30, după lăsarea întunericului, ne adunăm în sala NoGravity pentru a rămâne peste noapte în tabăra de corturi de pe culoarul central al sălii de aventură. După ce vom monta corturile, vom ne vom echipa și vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de aventură și a tirolianei cu lumina sti… »
Continua

Școala Premium de Toamnă NoGravity

În timpul vacanței elevilor din ciclul primar NoGravity Club vă invită să participați la Școala Premium de Toamnă organizată cu sprijinul Centrului Sportiv Educativ Berceni în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2017! În numai 5 zile vom descoperi dansul, vom descoperi tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfecționa în înot și vom avea o introducere detaliat… »
Continua

Halloween la cort în sala NoGravity 2017

Halloween la cort în sala NoGravity 2017: Cea mai tare petrecere pentru copii din România revine! În seara de Halloween, marți, 31 octombrie, la ora 20:30, după lăsarea întunericului, ne adunăm în sala NoGravity pentru a rămâne peste noapte în tabăra de corturi de pe culoarul central al sălii de aventură. Copiii sunt încurajați să vină costumați în ținute cât mai înfricoșătoare… »
Continua

Petrecere NoGravity la cort, 02.02.2018

Petrecere NoGravity la cort, 02.02.2018: În seara de vineri spre sâmbătă, 2-3 februarie, de la ora 21:00, ne adunăm în sala NoGravity Club pentru a trăi experiența celei mai tari experiențe nocturne pentru copii – petrecerea la cort din sala NoGravity, o seară de neuitat când vom parcurge traseele de aventură și ne vom cățăra exclusiv la lumina lanternelor frontale, după … »
Continua

Școala de iarnă NoGravity 5-9 februarie 2018

Școala de iarnă NoGravity 5-9 februarie 2018: În timpul vacanței de iarnă, în intervalul 5-9 februarie, NoGravity Club vă invită să participați la cel mai complex program educativ pentru copii – Școala Premium de Iarnă organizată cu sprijinul Centrul Sportiv Educativ Berceni! În numai 5 zile vom exersa arte marțiale, vom descoperi tehnicile elementare de cățărat, ne vom perfecț… »
Continua

Atelier de construit și pilotat drone, 9 februarie 2018

Atelier de construit și pilotat drone, 9 februarie 2018: Inspirați de munca extraordinară a vecinilor și prietenilor noștri de la Quadcopters RO, lansăm primul atelier de inițiere în construcția și pilotarea platformelor multirotor (a dronelor) pentru copii din România. Atelierul, cu DURATA de 6 ore (pauza de masă inclusă), ESTE DESTINAT COPIILOR de 9+ ani și cuprinde atât teor… »
Continua

Hai cu NoGravity la Cabana Curmătura, 10 februarie 2018

Hai cu NoGravity la Cabana Curmătura, 10 februarie 2018: Sâmbătă, 10 februarie, NoGravity Explorer vă propune un traseu montan de dificultate medie, pentru copiii 8+ și eventualii lor însoțitori. Destinația este Cabana Curmătura din Piatra Craiului, pe ruta Fântâna lui Botorog – Poiana Zănoaga – Cabana Curmătura – Prăpăstiile Zărneștilor – Fântâna lui Botorog. Pe drum vom avea … »
Continua

Maratonul Muzeelor NoGravity 5, 20-24 august 2018

Maratonul Muzeelor NoGravity 5, 20-24 august 2018: Vacanța mare este cel mai potrivit moment pentru a descoperi muzeele Bucureștiului. NoGravity Club a pregătit în intervalul 20-24 august un adevărat maraton de 5 zile, timp în care participanții vor (re)descoperi 10 dintre cele mai interesante muzee bucureștene. Luni: • Colecția de Paleontologie a Facultății de Geologie și Geof… »
Continua

KidsOut