Hotel Capitol

„Nouă Povești Muzicale”

Va invităm miercuri, 8 iunie, de la 19:00, la lansarea cărţii “Nouă poveşti muzicale”, semnată de dirijorul Tiberiu Soare, la Hotel Capitol, o clădire din Belle Epoque aflată pe CaleaVictoriei, vis-a-vis de Capşa. Realizarea cărţii a fost posibilă cu sprijinul sponsorilor – Bondoc & Asociaţii, Rogalski Damaschin Public Relations şi Sloop, dar şi prin intermediului campaniei… »
Continua

Ateliere cu Mămici: ”Mami, cine sunt eu?”

Și pentru tine copilul este cel mai bun lucru din viața ta? Gravitezi în jurul lui? Ai speranțe și așteptări în ceea ce îl privește? Dar îl cunoști? Știi cine este cel cu adevărat? Pe 20 aprilie, începând cu ora 18:30, Vistiana Long, psihoterapeut, și Bogdan Godja, psiholog școlar, îți oferă informații despre cum să îți cunoști mai bine copilul și cum să îl ajuți să devină un a… »
Continua

Predare cu entuziasm pentru copii fericiți

Predare cu entuziasm pentru copii fericiți: Singurul eveniment dedicat educației timpurii (0-6 ani) care își propune să le ofere participanților informație de specialitate și să contribuie la îmbunătățirea sistemului de educație timpurie din România. Participare oferită GRATUIT: educatorilor din sistemul de stat psihologilor, pedagogilor și coordonatorilor responsabili cu întoc… »
Continua

Timpul alături de copii valorează mai mult decât 1000 de cadouri

Timpul alături de copii valorează mai mult decât 1000 de cadouri: Crezi că pot exista Sărbători fără stres? Cum faci să nu lași stresul și agitația specifice sărbătorilor să îți afecteze liniștea familiei? Vorbim despre importanța timpului petrecut alături de copii și despre cum ne putem bucura cu adevărat de liniștea sărbătorilor în familie-joi, 7 decembrie, începând cu ora 1… »
Continua

Importanța învățării de timpuriu a unei limbi străine

Importanța învățării de timpuriu a unei limbi străine: Vrei ca limba engleză să fie încă o materie de învățat la școală sau un avantaj al copilului pe toate ariile școlare? Expus la două sisteme lingvistice incă de timpuriu (limba nativă și o limba străină) și fiind nevoit să facă trecerea rapid de la o limbă la cealaltă, copilul va dezvolta o flexibilitate mentală și o usurint… »
Continua

KidsOut