Palatul Național al Copiilor

Amintiri din Copilărie

Năstruşniciile lui Nică au ajuns pe scena Teatrului Ion Creangă, sub direcţia de scenă a regizorului Peter Kerek, într-un spectacol modern, cu influenţe folclorice, plin de dinamism, umor şi creativitate. Folosind elemente de expresivitate corporală şi de comunicare gestuală, alături de dulcele grai moldovenesc, actorii vor reconstrui aventurile clasice din „La cireşeR… »
Continua

„Prichindel” de Fratii Grimm

Spectacolul „Prichindel” este adaptare dupa Tom Degetel de Fratii Grimm, este povestea plina de aventuri a unui baietel cat degetul de mare care reuseste sa scape din mainile unui circar siret, ajuta la prinderea unui hot si da o lectie unui lup infometat, toate cu ajutorul istetimii sale. Spectacolul este unul în care copii se recunosc cu ușurință și îi provoacă pe… »
Continua

Avanpremieră Aladin

Teatrul Stela Popescu îşi deschide porţile şi va invită la primele spectacole din repertoriu. Vino să vezi povestea plină de magie a lui Aladin, într-un musical plin de culoare, dinamism şi fantezie, în care îndrăgită actriţa, Stela Popescu apare într-o postura inedită şi plină de originalitate. Aladin, un spectacol de Roman Vlad, în regia lui Cătălin Voineag şi scenografia Vi… »
Continua

Spectacol aniversar „10 ani de Zurli”

Pe 10 Octombrie, de la orele 18:00, la Palatul Național al Copiilor sărbătorim împreună cu voi, prietenii noștri, 10 ani de Zurli. Un spectacol aniversar de nota 10, care adună toată energia și veselia care ne caracterizează de un deceniu. – SOLD OUT! La cererea publicului va avea loc un al doilea spectacol, marți – 11 octombrie – orele 18:00! Atenție, mai sunt foarte puține bi… »
Continua

Spectacolul de Magie „Fantasmio”

Copiii iubesc magia! Într-o lume dominată de smartphone-uri şi tablete, magia reprezintă ingredientul cheie al copilăriei, cel care îi lasă pe copii să viseze şi care le stârneşte curiozitatea! Fost concurent la „Românii au Talent”, magicianul Bogdan Muntean este pregătit pentru un număr presărat cu praf magic, concentrat pe comedie, iluzionism şi trucuri uimitoare … »
Continua

Sorcova Zurli

Pe 3 Decembrie, Gașca Zurli vă sorcovește la Palatul Copiilor. În premieră, ,,Sorcova Zurli” este prima sorcovă îmbrăcată sub forma unui spectacol original și va avea loc pe data de 3 Decembrie, la Palatul Național al Copiilor, ora 11:00. Astfel, în pragul venirii lui Moș Niculae, vă așteaptă un spectacol plin de culoare și veselie, alături de binecunoscutele personaje din Gașc… »
Continua

Spectacolul de magie Fantasmio

Vino în weekend, sâmbătă, 3 decembrie la Palatul Copiilor la un spectacol de magie şi iluzionism alături de Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent şi câştigător al titlului de Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România! Spectacolul este interactiv, cu activităţi potrivite pentru orice vârstă, iar trucurile vor capta atenţia copiilor şi părinţilor deopotrivă! C… »
Continua

Aventuri în Bubbleland

Duminică, 11 Decembrie, ora 12:30 – Palatul Naţional al Copiilor Vă aşteptăm la spectacolul AVENTURI ÎN BUBBLELAND , primul şi singurul spectacol de magie şi baloane de săpun , o călătorie de poveste în regatul baloanelor. Bubble artist Claudia Stroe şi Magicianul Robertino aduc pe scenă Palatului Naţional al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magi… »
Continua

Aventuri în Bubbleland

Duminică, 11 Decembrie 2016, ora 12:30 – Palatul Naţional al Copiilor, vă aşteptăm la spectacolul AVENTURI ÎN BUBBLELAND , primul şi singurul spectacol de magie şi baloane de săpun, o călătorie de poveste în regatul baloanelor. Bubble artist Claudia Stroe şi Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului Naţional al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune… »
Continua

Concert de Colinde – „Bucuria Crăciunului”

Concertul va avea loc în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor şi va fi unul special, cu invitaţi deosebiţi. Pentru prima dată, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI concertează alături de o orchestră. Colaborarea dintre un cor bărbătesc şi o orchestră constituie un fapt inedit, nu doar pentru publicul amator, ci şi pentru categoria persoanelor specializate în domeniul muzical. Î… »
Continua

Magia Crăciunului

Vino şi tu la cel mai grozav spectacol de magie pentru copii, numit „Magia Crăciunului”. Magicianul este trimis special de către Moş Crăciun să vadă dacă copiii au fost cuminţi, înainte de sosirea lui. Vino împreună cu copilul tău să vă bucuraţi de cele mai spectaculoase numere de magie. Obiecte zburătoare, iepuraşi şi porumbei, culori şi spiriduşi, vor apărea ca pr… »
Continua

Aventuri în Bubbleland – Spectacol cu baloane

Bubble artist Claudia Stroe şi Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului Naţional al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun , de la care nu poţi lipsi. Aventuri în Bubbleland un spectacol inovator şi creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe şi Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascin… »
Continua

Spectacol caritabil

Vă mulţumim că sunteţi prezenţi alături de noi atât în excursii, cât şi la spectacolele caritabile pe care le organizăm. Odată cu venirea primăverii, încercăm şi noi să aducem o floare în sufletul unor copii fără posibilităţi. Pe data de 8 aprilie, vom organiza al patrulea spectacol caritabil dedicat aproapelui nostru. Va avea loc, după cum v-am obişnuit, la Palatul Copiilor ( … »
Continua

Aventuri cu bunicuța Julieta și prietenii săi

Spectacol de ventrilocie pentru toată familia cu renumita artistă ventriloc Crina Zvobodă. Participarea Crinei Zvobodă în ediția a treia a emisiunii „Românii au talent” a fost rampa de lansare către o carieră de succes, în care artista și „bunica” ei haioasă sunt personajele principale ale unor show-uri excepționale care stârnesc râsete pe bandă rulantă și ropote de aplauze. V… »
Continua

Spectacol de Magie cu Magicianul Antonio

Vino într-o lume magică unde nimic nu e normal! Porumbeii nu mai sunt albi, dar sunt colorați! Magicianul este de fapt un uriaș de peste 2 metri venit din altă lume și tu ca și spectator te vei distra cum nu te-ai mai distrat niciodată. Așa că pregătește-te să râzi în hohote și să pleci acasă complet uimit de ceea ce vei vedea de la cel mai Mare magician din România. Sâmbătă 18… »
Continua

Spectacol teatru „Rapunzel”

Rapunzel, fata cu părul fermecat, are un singur vis: să iasă din turnul în care o ține închisă Mama Gothel și să vadă lumea. Însă, după peripețiile prin care trece împreună cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este prințesa răpită de la palat în urmă cu 16 ani! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 4-7 ani. Sâmbătă, 8 Aprilie, ora 11:00, Palatul Național al … »
Continua

Spectacol „Mica Sirenă”

Spectacolul este o adaptare a frumoasei povești a lui H.C. Andersen, în care se împletesc două universuri: universul mărilor și universul țărmurilor. Ariel, frumoasa și inocenta mezină a lui Triton, Regele Mărilor, își dorește să renunțe la viața de prințesă pentru a deveni om și a descoperi lumea de deasupra mărilor, care i se pare misterioasă și mult mai interesantă. Triton î… »
Continua

CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a-XV-a

Pentru a marca Ziua Internaționala a Copilului și pentru a da o șansă tuturor copiilor talentați, tipici sau cu dizabilități să performeze în cadrul unui festival cu tradiție, Asociația CONIL organizează între 13-14 mai 2017, cea de-a XV-a ediție a CONIL Fest, Festivalul Integrării. Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici și cu dizabilități îi vor purta pe cei … »
Continua

Aventuri în Bubbleland

Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului Național al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun, de la care nu poți lipsi. Aventuri în Bubbleland un spectacol inovator și creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascina… »
Continua

London – a new story

London – A New Story este un spectacol ce se recomandă oamenilor veseli care îşi găsesc în fiecare zi motivaţia de a iubi. Spectacolul, după o idee de Bianca Ionescu-Ballo, este o comedie muzicală care reliefează fascinaţia exercitată de mirajul scenei asupra oamenilor, în general, fie ei actori sau de alte profesii. Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil lo… »
Continua

Aventuri în Bubbleland

Aventuri în Bubbleland:  primul și singurul spectacol de magie și baloane de săpun , o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun ! Spectacolul prezintă prin intermediul renumitei artiste în baloane de săpun , Finalistă la Românii au Talent și deținătoare a unui titlu Guinness World Records – CLAUDIA STROE și a celui mai versatil și experimentat MAGICIAN – … »
Continua

CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a-XVI-a

CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a-XVI-a – CONIL Fest, Festivalul Integrării este un eveniment artistic grandios ce reunește pe aceeași scenă copii talentați, tipici și cu dizabilități, într-un maraton artistic excepțional ce ne va arătat tuturor faptul că, dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată. La CONIL … »
Continua

Spectacol Scufița Roșie la Palatul Național al Copiilor

Spectacol Scufița Roșie la Palatul Național al Copiilor: Spectacolul Scufiţa Roşie este o adaptare a celebrei poveşti scrise de Fraţii Grimm. Personajul mult îndrăgit, o fetiţă, pe cât de şugubeaţă şi inimoasă, pe atât de neascultătoare, trece printr-o serie de peripeţii care în final o determină să înţeleagă că sfaturile părinţilor trebuiesc urmate cu sfinţenie. Sunteţi curio… »
Continua

KidsOut