Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR)

Festivalul Turcesc 2016

Între 20 şi 22 mai, a.c., în Parcul Titan, pentru toţi iubitorii de bucătărie, artă şi cultură orientală, se desfăşoară Festivalul Turcesc, eveniment organizat de Fundaţia Tună, susţinut de Primăria Sectorului 3. Pe parcusul celor trei zile, Festivalul Turcesc va avea loc între orele 10:00 şi 20:00 şi va aduce în centrul atenţiei atât meşteşugurile, dansurile şi cântecele Anato… »
Continua

Copiii Colorează Viața

Hai la joacă în familie de 1 Iunie! Copiii Colorează Viața! Te aşteptăm la cel mai mare eveniment de joacă în familie, organizat de Itsy Bitsy. Hai să transformăm Ziua Copilului în Ziua Copilului ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII! Parteneri de distracţie vor fi Itsy, Bitsy şi Zăpă, care abia aşteaptă să îi întâlnească pe copii şi părinţi, să se joace şi să facă poze împreună! De dată asta, … »
Continua

Scufiţa Roşie – spectacol interactiv

MiniArtShow by Ioana Ginghină va aşteaptă pe 18 iunie să va distraţi, într-un cadru special, în aer liber! Sâmbătă , 18 iulie, de la 10:30 la 12:00, ne întâlnim în IOR, cu Scufiţa Roşie, cu lupul şi cu bunicuţa la un spectacol interactiv de poveste, cu un deznodământ fericit, urmat de jocuri, distracţie, dar şi facepainting. Te aşteptăm să ne distrăm în Foişorul Copiilor, parcu… »
Continua

„Tu ştii cât e ora?”

Duminică, 19 iunie, de la ora 10:30 până la 12:00 MiniArtShow by Ioana Ginghină îţi da întâlnire în IOR să te distrezi şi să afli împreună cu Lara şi Clara cum se citeşte ceasul. Vino şi tu să aflăm împreună cu Lara şi Clara despre noţiuni ca: zi, noapte, dimineaţă, prânz şi seară, într-un spectacol haios, interactiv, dar şi educativ pentru cei mici. La final vom crea propriul … »
Continua

Teatru de vară la Foişorul Copiilor

Spectacole de teatru însoţite de workshop-uri sau ateliere de creaţie dedicate întregii familii, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Teatru de vară gratuit 2016 la Foişorul Copiilor. În fiecare weekend, pe tot parcursul vacanței școlare, copiii din Sectorul 3 al Capitalei pot participa la spectacole de teatru însoţite de workshop-uri sau ateliere de creaţie dedicate întregii fami… »
Continua

Laboratorul de fun science

Ca prin magie facem zâmbetele să apară! Transformăm gheaţa carbonică în nori şi spumă, apa plata în minerală făcând-o limonadă cu fum şi, nu în ultimul rând,transformăm chipurile morocănoase în feţe luminoase. Ne jucăm de-a oamenii de ştiinţă, şi învăţăm în acelaşi timp, cei mici devenind la final adevăraţi experţi, participând cu spor la micile experimente simpatice! Intrarea … »
Continua

Aventurile lui Peter Pan

Un spectacol interactiv în care copii intră în tărâmul ţării de NicaierPeteri. Acolo se vor întâlni cu personaje celebre ca Tinkerbell, Peter Pan şi Căpitanul Hook. Ajutaţi de copii, Tinker şi Peter trec prin multe provocări şi astfel îl conving pe Căpitanul Hook să fie mai bun. Vă aşteptăm! Intrarea este liberă! Data: 23 Iulie Ora: 10:30 am – 12:00 pm Locaţie: Parcul IOR… »
Continua

Aventurile Zânei Picur Lin

Ai simţit vreodată o adiere blândă, tremurătoare şi lînă că o şoaptă, Picur lin trecându-ţi pe la ureche într-o zi senină şi fără vânt? Te-ai trezit vreodată pe neaşteptate în cel mai întunecat ceas al nopţii şi ai zărit un mic punctişor de lumina dansandu-ţi la fereastră? Astfel începe aventura MiniArtShow prin lumea magică a zanelor. Picur Lin, Lia, Biber sunt protagoniştii c… »
Continua

Aventura strigaţi Ura!

Sunteţi pregătiţi să vă jucaţi, să vă distraţi, să participaţi la concursuri şi să câştigaţi? Sunteţi gata să faceţi faţă provocărilor? Dacă răspunsul este da, aflaţi că noi avem harta, aşa că să înceapă aventură! După principiul jocului „treasure hunt”, pregătim din timp toate comorile ascunse, facem echipe, dăm indicii şi cel mai isteţ să câştige. Concursurile vor… »
Continua

MiniArtShow – Micul Prinţ – atelier creativ

Sistemul solar este pentru noi o enigmă, însă Micul Prinţ călătoreşte pe fiecare planetă şi astfel descoperă noi prieteni. Lângă soare există patru planete: Mercur, Venus, Pământ şi Marte. Acestea se numesc planete terestriale, ele par să conţină fier şi roci. Planetele terestriale şi Pluto sunt cele mai mici planete. Micul prinţ ştie multe alte informaţii şi te invită să le de… »
Continua

MiniArtShow – Povestea curcubeului

„Povestea curcubeului” este un atelier fermecat, în care culorile vin rând pe rând şi se prezintă. Fiecare are o poveste, o melodie , o lume colorată din care se desprinde ca să le arate copiilor povestea lor. Pe parcursul acestuia copiii vor face şi un tablou, în care fiecare culoare îşi va găsi locul. Verdele e iarba, galben e soarele, roşul este mărul iar albastr… »
Continua

Proiecție de animație pentru copii „Watership Down”

În cinstea Sărbătorilor Pascale, PMB și-a propus să promoveze cultura și valorile autentice românești în inima Capitalei și să aducă, spre deliciul celor mici, una dintre cele mai iubite animații pentru copii în Parcul IOR. Cei mici se vor bucura să vadă unul dintre cele mai frumoase filme ale copilăriei, Watership Down. În film, o bandă veselă de iepuri pleacă într-o călătorie… »
Continua

Teatru și magie, pentru o oră de terapie!

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, împreună cu Primăria Sectorului 3, Magicianul Verdini și actori de teatru, vă invită miercuri, 31 mai 2017, de la orele 18:30, în parcul I.O.R din București, la o seara de magie și culoare, dedicată copiilor cu autism. Magicianul Verdini va încânta publicul prezent cu trucuri de magie și momente de suspans pentru micuț… »
Continua

Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională!

Ce am pregătit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Naţională? Itsy Bitsy a reuşit să obţină 1 iunie zi liberă naţională. Vom sărbători atât Ziua Copilului, cât şi această victorie, cu cei pentru care am făcut demersul: copiii şi părinţii lor. De anul acesta, Ziua Copilului se sărbătoreşte în familie, pentru că 1 iunie este zi liberă naţională! Cu această ocazie, echipa Itsy Bit… »
Continua

Maratonul de mişcare în familie

Secom® invită copiii, părinții și bunicii să celebreze copilaria și primul 1 Iunie liber la un maraton de mișcare și distracție pe iarbă cu Radu Restivan, creatorul 321sport, o comunitate sportivă dedicată celor care doresc să-și schimbe viața prin sport. Evenimentul se va desfăşura joi, 1 iunie, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București (fost I.O.R.), de la ora 11.00 la ora … »
Continua

1 Iunie – Parenting cu bucurie, asumat și relaxat

1 Iunie – Parenting cu bucurie, asumat și relaxat:  Vino pe 1 Iunie la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018 și ia parte la atelierele interactive pentru părinți, unde vom discuta cu bucurie și relaxare despre viața de părinte! De 1 Iunie, la Zona de Parenting din evenimentul Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018, te așteptăm la atelierele interactive pentru părinț… »
Continua

Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018

Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională 2018 –  Itsy Bitsy a făcut posibil ca ziua de 1 iunie să fie Zi Liberă Națională, așa că hai să ne bucurăm împreună! Sărbătorim Ziua Copilului Împreună cu Părinții, la cel mai mare eveniment de joacă părinți-copii din București! Timp de 12 ore, Parcul Alexandru Ioan Cuza va găzdui un festival-maraton, în care aducem activități pentru… »
Continua

Unicorn Party

Unicorn Party: Vara aceasta @TheLake dorește să aducă zâmbetul pe fețele celor mici! Vă așteptăm începând cu 13 iulie până la data de 15 iulie, în Parc I.O.R. pentru a ne distra împreună în cadrul celei mai frumoase petreceri pentru copii: Unicorn Party! Să înceapă distracția! … »
Continua

KidsOut