Parcul Carol

Festivalul Luminii

Daca vrei sa scapi de rutina cotidiană, poți merge deseară în Parcul Carol. Începând cu ora 18:00, Cercetașii vă vor întâmpina cu o mulțime de ateliere pentru pitici, urmând ca la ora 20:00 aleile parcului să fie îmbrăcate in lumina. Festivalul Luminii este un eveniment care a fost inițiat la Cluj, ulterior desfășurându-se sincron in diferite orașe ale țării. Acest eveniment na… »
Continua

Concert Smiley 1 Iunie

Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Pe 1 iunie, te așteptăm la Arenele Romane din București, la un show exploziv, 100% live – Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts! Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro la preturi speciale la oferata pana pe 2 aprilie Artistul s… »
Continua

Yoga pentru Copii în Natură

Yoga pentru Copii – Mişcare, Dezvoltare, Relaxare, Calm Yoga pentru Copii: • Dezvoltă puterea de concentrare şi gândirea logică • Facilitează trăirea activă în prezent, nivelul de claritate mentală şi atenţia • Creşte inteligenţa psihică şi emoţională • Eliberează corpul fizic de tensiuni, stres, furie sau sentimente refulate • Ajută la o bună cunoaştere a propriului corp şi am… »
Continua

Olimpiada de îmbrățișări București

Pe 11 noiembrie suntem invitați cu mic cu mare la Olimpiada de îmbrățișări București. Evenimentul va avea loc în Parcul Carol, în intervalul orar 14:00 – 18:00! Donați îmbrățișări fiecăruia ! 🙂 *îmbrătișăm pe oricine participă la acest eveniment* … »
Continua

Duminica în familie! Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Duminica în familie! Teatru pentru copii la Restaurant Dines:  Spectacol gratuit, în fiecare Duminică de la ora 12:00-13:00. Cei mici sunt implicați în poveste de către actori, iar părinții pot fi astfel liniștiți că de copii se va ocupa mereu cineva. Loc de joacă și meniu special pentru copii. … »
Continua

Festivalul Luminii București

Festivalul Luminii București: „Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.  Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți. „ Sir Robert Baden Powell – fon… »
Continua

KidsOut