Parcul Circul de Stat

Seara de astronomie în aer liber – Luna prin telescop

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile vă invită la Seara de astronomie în aer liber! Haideți să privim Luna prin telescop! Vă invităm la o seară printre stele pentru toată familia, în care vom privi cerul de aproape și vom povesti despre Luna și secretele ei. Intrare liberă Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat d… »
Continua

Seara de astronomie în aer liber – Saturn prin telescop

Marți, 12 septembrie, începând cu ora 20:00, suntem invitați cu toții în Parcul Circului, pentru o seară de astronomie în aer liber! Haideţi cu noi la o nouă plimbare pe cer! Vă aşteptăm la o nouă seară cu stele, dedicată lui Saturn şi spectaculoaselor sale inele. Deşi acum se află cam la 1.2 miliarde de km de noi, Saturn e de fapt foarte aproape, când îl privim prin telescoape… »
Continua

Ziua Internațională Yoga

Ziua Internațională Yoga:  21 iunie a fiecărui an a fost decretată de Organizația Națiunilor Unite-Ziua Internațională Yoga. Sărbătoriți Solstițiul și Ziua Internațională Yoga-alături de Yoga Online, Ambasada Indiei la București și partenerii noștri. Accesul este gratuit la toate clasele de yoga. Vă recomandăm să aveți salteaua proprie. Aqua Carpatica va asigura apa pe întreag… »
Continua

KidsOut