Parcul Herăstrău

Festivalului „Opera Copiilor”

În perioada 1-4 iunie, în cadrul Festivalului „Opera Copiilor”, vă invităm să admirați costumele celor mai iubite personaje din producțiile OCC și să vă lăsați purtați în lumea spectacolului, cu ajutorul imaginației. „Expo Opera” conține peste 70 de costume, pe care le puteți observa în detaliu, imaginându-vă actori sau rememorând întregul spectacol. Exp… »
Continua

Hai la ONGFest 2016

Atelierul de fapte bune Hai la ONGFest să afli ce și cum să mai meșterești la comunitatea în care trăiești. Peste 150 de asociații şi fundații din toată țara pregătesc în Parcul Herăstrău între 21-22 mai o expoziție de fapte bune în aer liber. Te aşteaptă la joacă, la concert şi la o conversație despre inovarea civică. Faptele bune se întâmplă lângă tine! Vino să le recunoşti … »
Continua

CONIL Fest 2016

21 – 22 mai, Grădina de Vara a Teatrului „C. Tănase”, Parcul Herăstrău Timp de două zile (21 – 22 mai 2016), scenă Grădinii de Vara a Teatrului „Constantin Tănase” din Parcul Herăstrău va fi gazdă evenimentului artistic deja consacrat CONIL Fest – Festivalul Integrării 2016, ediţia a XIII-a! CONIL Fest este organizat de Asociaţia CONIL şi Asociaţia 3 M, … »
Continua

Mamă activă, copil sănătos

Revistele Forbes Kids și Pap tot vă invită sâmbătă, 25 iunie, între orele 9.00 – 12.00, la Roaba de cultură din Parcul Herăstrău la un eveniment plin de mișcare și de distracție. Activități: – Zumba și aerobic pentru întreaga familie cu antrenorii de la Aviatiei Wellness Center. – Concurs de picnic – vino cu păturica și cele mai gustoase și sănătoase gustări d… »
Continua

Tabăra altor perspective: iecibO

IecibO, sau ziua când copilul tău învață cum să privească lumea din mai multe perspective! Ce este „Tabăra altor perspective: iecibO”? Este tabăra de o zi în care obiceiurile se citesc și se trăiesc altfel! Concept tematic de tabără, cu multă joacă, bucurie, interacțiune și proces creativ de învățare. Cine poate participa? Orice copil care își doreste să se joace o … »
Continua

Festivalul „Teatru, stradă şi copil”

Teatru, stradă și copil 22 mai – 17 septembrie 2017 Ajuns la ediția a VI-a, Festivalul Internațional de Teatru dedicat copilului și întregii familii Teatru, stradă și copil este organizat de Teatrul de Animație Țăndărică cu sprijinul Primăriei Municipiului București, sub egida UNIMA România și ASSITEJ România și face parte din proiectul Stagiunea de vară, aflat sub motto-ul: F… »
Continua

Kendama Day

Am creat acest concurs unde vom organiza și concursuri cu premii kendama. Kendama day este o zi în care toți copiii vin cu kendamele lor în aceea zi și facem cel mai mare ken ever.Scopul este de a ne distra.Și va fi și un contest în care premiile sunt: LOCUL 1: voucher 150 lei pe siteul juggler.ro LOCUL 2: voucher 100 lei pe siteul juggler.ro LOCUL 3:voucher 50 lei pe siteul ju… »
Continua

Etnorama 2017 | 12-14 Mai – Parcul Herăstrău

Festivalul Etnorama, ajuns la a III-a ediție, este dedicat minorităților din România și aduce în mijlocul bucureștenilor frumusețea culturii acestor etnii. În mai, în Parcul Herăstrău, ne întâlnim cu Dubioza kolektiv, Subcarpati, Kiril Djaikovski, DOMINO, Mahala Rai Banda, Marius Mihalache Band, Fanfara Transilvania și White Mahala. Nu vor lipsi ansamblurile minorităților și co… »
Continua

Festivalul Copiilor 2017

Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, organizează în perioada 1-4 Iunie 2017, cea de-a V-a ediţie a Festivalului Copiilor, pentru prichindeii cu vârsta între 3 și 12 ani. Anul acesta, ne propunem să readucem la viaţă farmecul Bucureştiului Interbelic, iar prin intermediul decorului vă invităm la o călătorie în timp, în anii Micului Paris şi ai distracţiilor specifice a… »
Continua

Festivalul Opera Copiilor

Vino la Festivalul Opera Copiilor să petreci timp de calitate alături de copilul tău! Între 1 și 4 iunie, Opera Comică pentru Copii pregătește zeci de evenimente în aer liber, dedicate întregii familii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentele au loc în Parcul Herăstrău și la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” , fiecare zi a Festivalului fiind completat… »
Continua

Tradiții și Flori de Sărbători în Parcul Regele Mihai I – Herăstrău

Tradiții și Flori de Sărbători în Parcul  Regele Mihai I – Herăstrău: Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în perioada 30 martie – 9 aprilie 2018, târgul dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Herăstrău. Ajuns la cea de-a noua ediție, evenimentul reunește un târg cu obie… »
Continua

Festivalul Copiilor 2018

Festivalul Copiilor 2018: Tic-Tac!Tic- Tac! Încep 3 zile de sărbatoare în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), unde jocurile și jucăriile copilăriei se întâlnesc!  Redescoperim împreună jocurile de construcție ale copilăriei alături de prichindei, bunici și părinți, construind, cu mic cu mare, ajutați de meșterii animatori, propria jucărie. Orășelul Micilor Constructori va fi viz… »
Continua

Marea Tzopăială

Marea Tzopăială:  Ia-ți colegii, prietenii și familia și vino pentru o zi întreagă de sport și distracție alături de noi! 9 iunie, Parcul Herăstrău! #MareaTzopăială ed. a 2-a este un eveniment care promovează viața sănătoasă, sportul și nutriția, dedicat tuturor de la mic la mare. Cauza noastră: toată lumea face sport și se distrează, iar Fundația noastră strânge bani pentru a… »
Continua

#BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă!

#BeHealthy Bucharest Festival. Intrarea este liberă!  Pe 16 iunie, ne luăm super porția de sport, sănătate și distracție în aer liber, impreună cu toată gașca de prieteni și cei mai iubiți antrenori World Class, la #BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class România. Unde ne întâlnim? Herăstrău, intrarea Charles de Gaulles. Cum activăm energia #BeHealthy? Avem Zumbat… »
Continua

CineParK – cinematograf în aer liber

CineParK – cinematograf în aer liber: Parcul Regele Mihai I găzduiește în perioada 26 iulie – 12 august cinematograful în aer liber – CineParK (Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle). Aflată la a șasea ediție, seria de proiecții cinematografice este organizată an de an, în sezonul estival, de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Munic… »
Continua

KidsOut