Parcul Izvor

Viaţa Ver'de Bucureşti

Viaţa Ver’de Bucureşti

În zilele de 17 şi 18 Septembrie, cu prilejul Zilelor Bucureştiului şi a Zilei Mondiale a Ozonului locuitorii capitalei vor avea parte de un festival ECO intitulat ‘Viaţă Verde’ Bucureşti care se va desfăşura în parcul Izvor. Evenimentul este iniţiat de Asociaţia Pachamama România, Asociaţia Connections România, Universitatea Ecologică Bucureşti şi Asociaţia Pădurea Copiilor, f… »
Continua
Festivalul Bucureștii lui Caragiale - Ediția a V-a

Festivalul Bucureștii lui Caragiale – Ediția a V-a

La început de noiembrie vă invităm la o plimbare pe străzile Micului Paris, la braț cu cele mai îndrăgite personaje ale domnului Caragiale. Vă propunem 6 zile de teatru, muzică și film – un cadou oferit de Teatrul de Comedie, Studio Amena, Teatrul Bulandra, Teatrul Metropolis și Teatrul Evreiesc de Stat. Pe scena Festivalului “Bucureștii lui Caragiale” din Parcul Izvor ve… »
Continua
Regăsirea Copilăriei @Bucharest 10K Family Run

Regăsirea Copilăriei: Bucharest 10K Family Run

Ești preocupat să transmiți copilului tău valori despre viață, despre responsabilitate, despre asumare și importanța relațiilor de familie? Atât de multe lecții și atât de puțin timp. Știi că puterea exemplului e cea mai valoroasă sursa de inspirație? Ia-ți familia și vino pe 1 aprilie la standul Pădurea Copiilor din Parcul Izvor, în cadrul Bucharest 10K & Family Run. Acolo… »
Continua
LollyBoom 2017, ediția București

LollyBoom 2017, ediția București

Îți aduci aminte de momentele în care zilele treceau fără nicio grijă, când râdeai necontrolat și te bucurai de lucrurile simple care aduc fericirea? Îți propunem să retrăiești frumoasa etapă a copilăriei în lumea de poveste LollyBoom prin trei zile inegalabile de distracție, energie și voie bună alături de cei dragi. Cel mai mare festival al familiei din România ajunge în oraș… »
Continua
Hai să citim în parcul Izvor

Hai să citim în parcul Izvor

Hai să citim este un festival dedicat publicului larg și, în special, copiilor, care își propune să încurajeze cititul! Vă așteptăm să luați parte la o incursiune în lumea minunată a cărților, în care să le arătăm celor mici beneficiile și frumusețea lecturii. 🙂 Într-o lume a tehnologiei, a vitezei, a televizorului și a Internetului, copiii trebuie să redescopere bucuria care s… »
Continua
KidsOut

KidsOut