Parcul Kiseleff

Festivalul Amintiri din Copilărie

În weekendul 10-12 iunie Teatrul Ion Creangă vă invită la joacă la Festivalul Amintiri din Copilărie. Timp de 3 zile, cu ocazia celei de-a treia ediții a Festivalului, Teatrul Ion Creangă activează Parcul Kiseleff, care se va transforma într-un loc de joacă pregătit cu atenție, presărat cu praf de creat, păstrat și reîmprospătat amintiri. Cu această ocazie, cei mai mici locuito… »
Continua

Crăciunul Copiilor

Teatrul Ion Creangă organizează timp de cinci zile, între 16 și 20 decembrie, în Parcul Kiseleff, evenimentul ”Crăciunul Copiilor”. Ajuns la cea de-a II-a ediție, evenimentul reunește spectacole de teatru, concerte de colinde și ateliere de creativitate dedicate copiilor de toate vârstele. Nu vor lipsi din program nici atelierele de muzică și teatru de umbre sau sesiunile de me… »
Continua

Grădina cu călătorii – by Grădina cu Artiști

Și anul acesta ne bucurăm de un city break în mijlocul orașului adus în parcul Kiseleff de Grădina cu Artiști. Așa că dorul de călătorie ne va purta prin țări precum India, Coreea și Turcia reprezentate de asociații, dar și activită și și ateliere separate. Am pregătit și de data aceasta târg mare cu meșteri și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurit… »
Continua
KidsOut

KidsOut