Parentaj

Seminar “Nani-pui: totul despre somnul bebelușilor”

Somnul bebeluşului tău este o problemă? Seminarul “Nani-pui: totul despre somnul bebelușilor” vine în întâmpinarea nevoilor viitorilor sau proaspeților părinți și încearcă să ofere răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări, printre care: – Este în regulă dacă bebelușul doarme cu mine în pat? – Cum pot reduce trezirile frecvente din timpul nopții? – Cât și cum… »
Continua

De ce este important să avem grijă de emoțiile copiilor noștri

Pe 30 septembrie, începând cu ora 11:00, suntem invitați la seminarul De ce este important să avem grijă de emoțiile copiilor noștri. Ca părinți, sunt situații inevitabile când unele întrebări pot părea fără răspuns: – Cum pot gestiona mai bine crizele apărute atunci când îi impun copilului anumite limite sau interdicții? – Ce pot face mai bine atunci când cel mic p… »
Continua

Seminar „Nani-pui: totul despre somnul bebelușilor” – ediția IV

Somnul bebeluşului tău este o problemă? Seminarul „Nani-pui: totul despre somnul bebelușilor” vine în întâmpinarea nevoilor viitorilor sau proaspeților părinți și încearcă să ofere răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări, printre care: – Este în regulă dacă bebelușul doarme cu mine în pat? – Cum pot reduce trezirile frecvente din timpul nopții? – Cât și cum… »
Continua

Grup educație parentală „Cercul Siguranței”

Vrei să înțelegi mai bine reacțiile copilului tău? Descoperă cum puteți vorbi aceeași limbă si cum poți construi sau repara cea mai importantă relație din viața ta. Experiența “Cercul Siguranței” nu vă va da un manual de instrucțiuni pe care să îl aplicați acasă, dar vă va oferi tot ce este nevoie pentru a putea fi alături de copilul vostru în toate momentele importante și să î… »
Continua
KidsOut

KidsOut