ParkLake Shopping Center

Spectacol teatru „Degețica”

Spectacol teatru „Degețica”

Pe 19 februarie, cei mici sunt aşteptaţi în centrul comercial pentru a vedea „Degeţica”, piesa pusă în scenă de Teatrul Excelsior. Adaptat după binecunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen, spectacolul ”Degeţica” prezintă peripeţiile fetiţei cât un deget într-un cadru de basm, unde-i va întâlni şi pe ceilalţi eroi ai poveştii: Broscoiul, Șobolanul, Rândunica şi Prinţul F… »
Continua
Peripețiile lui Hansel și Gretel

Peripețiile lui Hansel și Gretel

Vă așteptăm duminică, 14 mai, ora 12:00, la spectacolul „Hansel și Gretel”! Peripețiile lui Hansel și Gretel este un spectacol inspirat din povestea celor doi frațiori cunoscuți, dar într-o concepție originală și ușor de urmărit. Istețimea, curajul și bineînțeles, copiii,îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părinteas… »
Continua
Atelier de muzică pentru copii 0-2 ani

Atelier de muzică pentru copii 0-2 ani

În fiecare miercuri, între orele 10-12, au loc întâlnirile grupului Alăptare și BabyWearing Titan. Participarea este gratuită, iar copiii sunt bineveniți. Invitată specială: Liana Boian – educator Montessori si trainer Fast Track Kids Fotograf: Cristina Nichituș-Roncea – Photography Studio Kids and Family Organizator: Mara Popescu, Educator Prenatal Lamaze, Doula și… »
Continua
Street Food in the Park - ParkLake Autumn Edition

Street Food in the Park – ParkLake Autumn Edition

Mâncarea iese în parc, de vineri până duminică! 🍔🍟🍝🍕 După succesul primei ediții, camionetele colorate s-au hotărât să înfrumusețeze tabloul de toamnă și se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a doua ediție a festivalului Street Food in the Park. 🍂🍁🍂 Street Food in the Park Sute de preparate delicioase așteaptă să fi… »
Continua
Hai la evenimentul LEGO Ninjago și fii Ninja!

Hai la evenimentul LEGO Ninjago și fii Ninja!

Intră în lumea minunată LEGO și descoperă NINJA din tine! LEGO și ParkLake vă invită la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO!  Cele 5 misiuni te vor ajuta să descoperi ninja din tine, iar la finalul misiunilor vei avea propria ta minifigurină NINJA! În plus, expune-ți construcția în zona specială și participă la tombolă. Te aşteaptă premii la fieca… »
Continua
Babywearing Dance

Babywearing Dance

Babywearing Dance: În fiecare miercuri, între orele 10-12, au loc întâlnirile grupului Alăptare și BabyWearing Titan. Participarea este gratuită, iar copiii sunt bineveniți. Program eveniment: Orele 10-11: testare sisteme de purtare din biblioteca grupului; Orele 11-12: babywearing dance cu Ștefania Voicu de la școala de dans Salsa Veneno (www.salsaveneno.ro). Organizator: Mara… »
Continua
Trăiește magia Crăciunului la Park Lake

Trăiește magia Crăciunului la Park Lake

Trăiește magia Crăciunului la Park Lake: În cea mai frumoasă lună din an, ParkLake  le-a pregătit bucureștenilor un bilet virtual de călătorie între Polul Nord și Polul Sud. Aceștia sunt așteptați să se lase ghidați de curiozitate și să descopere cum se vede lumea din interiorul unui igluu, cum e viața la cei doi poli și de ce Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare a anulu… »
Continua
Christmas JAZZ PIANO

Christmas JAZZ PIANO

Christmas JAZZ PIANO:  Trupa de copii „Happy Piano” vă invită la un spectacol de colinde, cântece de iarnă și puțin jazz 🙂 Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura de muzica, de iarnă și de copilărie. Data: Miercuri, 20 decembrie; Orele 20:00; Locație: ParkLake Shopping Center (strada Liviu Rebreanu nr 4). … »
Continua
Atelier Creative Park by Canon @ParkLake Shopping Center

Atelier Creative Park by Canon @ParkLake Shopping Center

Pe 3 și 4 martie, între 13:00 și 18:00, te invităm la ParkLake Shopping Center să explorezi lumea Canon Creative Park: poți crea de la felicitări pentru ocazii deosebite, măști, rame personalizate și până la o sumedenie de animale sălbatice! Te așteptăm la unul dintre atelierele creative pe care le-am pregătit pentru cei mici, în zona Main Square, lângă info-desk (parter)… »
Continua
Idei pentru masa de Paști

Idei pentru masa de Paști

Idei pentru masa de Paști: Aranjarea unei mese festive poate fi o operaţiune destul de delicată. Revista Unica te invită la workshop-ul „Idei pentru masa de Paști”. Te așteptăm pe 15 martie, cu multe surprize și cadouri! Înscrie-te aici: https://goo.gl/zUx5SN … »
Continua
Cursurile ABC pentru părinți - Alăptare și Babywearing

Cursurile ABC pentru părinți – Alăptare și Babywearing

Cursurile ABC pentru părinți – Alăptare și Babywearing: Vineri, 23 martie 2018, între orele 18.00 și 21.00, gravidele și proaspeții părinți din București sunt invitați să participe la un curs gratuit despre alăptare și babywearing. Evenimentul este al doilea din seria cursurilor „ABC pentru părinți”, organizate de către Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, î… »
Continua
Bebe crește și dăruiește - ediția a treia

Bebe crește și dăruiește – ediția a treia

Bebe crește și dăruiește – ediția a doua: Copiii cresc, se plictisesc de jucării, iar hăinuțele le rămân repede mici. Hai sa renunțăm la ce nu ne mai trebuie și să păstrăm doar ceea ce ne este de folos. Asociația de Pediatrie și Consultanță in Alăptare organizează o întâlnire pentru gravide si părinți. Aceștia pot aduce hainele pentru copii si jucăriile de care nu mai au … »
Continua
KidsOut

KidsOut