ParkLake Shopping Center

Spectacol teatru „Degețica”

Pe 19 februarie, cei mici sunt aşteptaţi în centrul comercial pentru a vedea „Degeţica”, piesa pusă în scenă de Teatrul Excelsior. Adaptat după binecunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen, spectacolul ”Degeţica” prezintă peripeţiile fetiţei cât un deget într-un cadru de basm, unde-i va întâlni şi pe ceilalţi eroi ai poveştii: Broscoiul, Șobolanul, Rândunica şi Prinţul F… »
Continua

Peripețiile lui Hansel și Gretel

Vă așteptăm duminică, 14 mai, ora 12:00, la spectacolul „Hansel și Gretel”! Peripețiile lui Hansel și Gretel este un spectacol inspirat din povestea celor doi frațiori cunoscuți, dar într-o concepție originală și ușor de urmărit. Istețimea, curajul și bineînțeles, copiii,îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părinteas… »
Continua

Atelier de muzică pentru copii 0-2 ani

În fiecare miercuri, între orele 10-12, au loc întâlnirile grupului Alăptare și BabyWearing Titan. Participarea este gratuită, iar copiii sunt bineveniți. Invitată specială: Liana Boian – educator Montessori si trainer Fast Track Kids Fotograf: Cristina Nichituș-Roncea – Photography Studio Kids and Family Organizator: Mara Popescu, Educator Prenatal Lamaze, Doula și… »
Continua

Street Food in the Park – ParkLake Autumn Edition

Mâncarea iese în parc, de vineri până duminică! 🍔🍟🍝🍕 După succesul primei ediții, camionetele colorate s-au hotărât să înfrumusețeze tabloul de toamnă și se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a doua ediție a festivalului Street Food in the Park. 🍂🍁🍂 Street Food in the Park Sute de preparate delicioase așteaptă să fi… »
Continua

Hai la evenimentul LEGO Ninjago și fii Ninja!

Intră în lumea minunată LEGO și descoperă NINJA din tine! LEGO și ParkLake vă invită la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO!  Cele 5 misiuni te vor ajuta să descoperi ninja din tine, iar la finalul misiunilor vei avea propria ta minifigurină NINJA! În plus, expune-ți construcția în zona specială și participă la tombolă. Te aşteaptă premii la fieca… »
Continua

Babywearing Dance

Babywearing Dance: În fiecare miercuri, între orele 10-12, au loc întâlnirile grupului Alăptare și BabyWearing Titan. Participarea este gratuită, iar copiii sunt bineveniți. Program eveniment: Orele 10-11: testare sisteme de purtare din biblioteca grupului; Orele 11-12: babywearing dance cu Ștefania Voicu de la școala de dans Salsa Veneno (www.salsaveneno.ro). Organizator: Mara… »
Continua

Trăiește magia Crăciunului la Park Lake

Trăiește magia Crăciunului la Park Lake: În cea mai frumoasă lună din an, ParkLake  le-a pregătit bucureștenilor un bilet virtual de călătorie între Polul Nord și Polul Sud. Aceștia sunt așteptați să se lase ghidați de curiozitate și să descopere cum se vede lumea din interiorul unui igluu, cum e viața la cei doi poli și de ce Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare a anulu… »
Continua

Christmas JAZZ PIANO

Christmas JAZZ PIANO:  Trupa de copii „Happy Piano” vă invită la un spectacol de colinde, cântece de iarnă și puțin jazz 🙂 Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura de muzica, de iarnă și de copilărie. Data: Miercuri, 20 decembrie; Orele 20:00; Locație: ParkLake Shopping Center (strada Liviu Rebreanu nr 4). … »
Continua

Atelier Creative Park by Canon @ParkLake Shopping Center

Pe 3 și 4 martie, între 13:00 și 18:00, te invităm la ParkLake Shopping Center să explorezi lumea Canon Creative Park: poți crea de la felicitări pentru ocazii deosebite, măști, rame personalizate și până la o sumedenie de animale sălbatice! Te așteptăm la unul dintre atelierele creative pe care le-am pregătit pentru cei mici, în zona Main Square, lângă info-desk (parter)… »
Continua

Idei pentru masa de Paști

Idei pentru masa de Paști: Aranjarea unei mese festive poate fi o operaţiune destul de delicată. Revista Unica te invită la workshop-ul „Idei pentru masa de Paști”. Te așteptăm pe 15 martie, cu multe surprize și cadouri! Înscrie-te aici: https://goo.gl/zUx5SN … »
Continua

Musicforkids Internatonal Festival

Musicforkids Internatonal Festival: Ești pregătit pentru o nouă provocare muzicală? Cea de-a 2 a preselecție pentru Musicforkids International Music Festival 2018 are loc la ParkLake pe 31 martie și te așteaptă să te înscrii în competiția pentru cea mai bună voce! Hurry up, înscrierile se fac până pe 28 martie. Mai multe detalii pe www.festivalulmfk.com/battle … »
Continua

Bebe crește și dăruiește – ediția a treia

Bebe crește și dăruiește – ediția a doua: Copiii cresc, se plictisesc de jucării, iar hăinuțele le rămân repede mici. Hai sa renunțăm la ce nu ne mai trebuie și să păstrăm doar ceea ce ne este de folos. Asociația de Pediatrie și Consultanță in Alăptare organizează o întâlnire pentru gravide si părinți. Aceștia pot aduce hainele pentru copii si jucăriile de care nu mai au … »
Continua

Aventurile iepurașului la ParkLake

Aventurile iepurașului la ParkLake: Te așteptăm cu multe activițăți distractive care să te încarce cu energie pozitivă înainte de Paște! 2 – 5 aprilie 17:00 – 18:00 – Jocuri interactive cu Mascota Iepuraș 18:00 – 20:00 – Ateliere creative pentru cei mici (Petus Inventus, tehnica șevețelului, figurine din ipsos, quilling cu tematică de Paște, Năsturel Castronel, Iepurel Șosețel … »
Continua

Școala Planetelor la ParkLake

Școala Planetelor la ParkLake: În perioada 19-22 aprilie, pornește într-o călătorie fascinantă în lumea planetelor în cadrul unui proiect educațional inedit! Vino la ParkLake și bucură-te de lecții interactive de astronomie într-un planetariu gonflabil. Cei mici au ocazia de a  învaţa despre sistemul solar și cele 8 planete, dar vor participa de asemenea la simulări de coliziun… »
Continua

Marea Deschidere Kiddo Play Academy în ParkLake

Marea Deschidere Kiddo Play Academy în ParkLake: De Ziua Copilului, Kiddo Play Academy vă invită la noua sa “destinație de distracție”, din ParkLake Shopping Center.  Faceți cunoștință cu uriașul vrej de fasole, simpaticul vulcan, și cu bistro-ul maimutelelor mancăcioase unde veți găsi preparate delicioase! Si pentru că o zi nu este îndeajuns, distracția continuă Sambată, 2 Iun… »
Continua

Țestoasele Ninja vin în România, la ParkLake

Țestoasele Ninja vin în România, la ParkLake: La început de iunie, copilăria este celebrată la ParkLake cu voie bună, activități distractive și, cel mai important, cu personaje de poveste care au scris istorie pentru multe generații de copii. Vino și tu să te bucuri alături de Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael – Țestoasele Ninja! În perioada 1 – 3 iunie, zilnic… »
Continua

Ice Cream Festival la ParkLake

Ice Cream Festival la ParkLake: Înghețată delicioasă și răcoritoare, camionete pline cu dulciuri, clătite pufoase, napolitane cu muultă cremă, vată de zahăr și limonade multicolore din fructe sunt doar câteva dintre deliciile care îi așteaptă pe toți vizitatorii ParkLake la Ice Cream Festival. Organizat în perioada 8 – 10 iunie, in intervalul 10.00 – 20.00, în superba grădină a… »
Continua

Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition

Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition: Street food meets summervibes @ Street Food In The Park – Summer Edition! 🍔🍟🍝🍕 Dacă-i bine cu #streetfood, să tot fie, nu? După succesul primelor două ediții, camionetele colorate, pline cu bunătăți se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a treia ediție a festivalului Street Food… »
Continua

Școala planetelor ediția a II-a la ParkLake

Școala planetelor ediția a II-a la ParkLake: În perioada 16 – 22 iulie, pornește într-o călătorie fascinantă în lumea planetelor în cadrul unui proiect educațional inedit! Vino la ParkLake și bucură-te de lecții interactive de astronomie într-un planetariu gonflabil. Cei mici au ocazia de a  învaţa despre sistemul solar și cele 8 planete, dar vor participa de asemenea la simulă… »
Continua

Cursurile ABC pentru părinți – Alăptare și Babywearing

Cursurile ABC pentru părinți – Alăptare și Babywearing: Vineri, 20 iulie, între orele 18.00 și 20.00, gravidele și proaspeții părinți din București sunt invitați să participe la o nouă ediție a evenimentului „ABC pentru părinți”, organizat la ParkLake de Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare. Intâlnirea este dedicată discuțiilor despre alăptare și babywearing,… »
Continua

Caravana Familia Toneli București

Caravana Familia Toneli București: FAMILIA TONELI AJUNGE ÎN ORAȘUL TĂU și a pregătit o zonă special amenajată în Grădina ParkLake (intrarea dinspre Parcul IOR/Titan) din București. Tonelișor, mezinul familiei, îi invită atât pe cei mici, cât și pe cei mari la activități interactive și educative: ateliere, demonstrații de gătit, degustări, petting zoo, concursuri distractive și … »
Continua
KidsOut

KidsOut