Plaza România

Gașca Zurli și Bibi te distrează la Mall Plaza

Lume, lumeee, avem multe vești bune!  Prima este că ne gândim mereu la voi, a doua este că vine Gașca Zurli în vizită să vă distreze și energizeze cu voie bună, iar cireașa de pe tort este că în aceeași zi vom dansa pe muzica cântată de Bibi! Încercuiți data de 10 septembrie în calendar și nu vă faceți alte planuri pentru că vă așteptăm și cu multe alte surprize! Intrarea este … »
Continua

Weekend magic la Plaza România

Nu crezi în magie? Hai sâmbătă, 11 noiembrie să petrecem un Weekend magic la Plaza Romania şi convinge-te singur.  De la 16:00 la 18:00 ne jucăm şi învăţăm trucuri alături de clovniţa. Iar la sfârşit, magicianul TEO ne surprinde cu cel mai cool spectacol de magie. Hai şi tu să îl ajuţi! ❤ Te așteptăm cu drag! Intrarea este liberă. … »
Continua

Spectacol teatru „Cei trei purceluși”

Spectacol teatru „Cei trei purceluși” – duminică, 26 noiembrie 2017, ora 11:00, la cinematograful MOVIEPLEX Cinema din Plaza Romania! Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului MOVIEPLEX CINEMA! Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant… »
Continua

Super Spectacol by Gașca Zurli

Super Spectacol by Gașca Zurli – Dragi prieteni, părinți, bunici, pitici – vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, pe 5 mai, între orele 18:00 – 19:00, în Plaza Romania, la un Super Spectacol, asa cum numai Gașca Zurli ne poate oferi.  Vino să iei parte la distracție, ne vom întâlni cu celebrele personaje din Gașca Zurli și vom face cunoștință cu prieteni noi. Ne vom poza, … »
Continua

Curs gratuit Copilul tău, antreprenor? – în Plaza România

Curs gratuit Copilul tău, antreprenor? – în Plaza România: Ken ACADEMY și Plaza România organizează “Copilul tău,antreprenor”, un nou curs gratuit de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 9 și 12 ani. Atelierul are durata de 90 de minute, fiind organizat pe 9 mai, între 18.00 și 19.30. Educația financiară și antreprenorială au devenit deja o… »
Continua

Spectacol Cartea Junglei

Spectacol teatru Cartea Junglei, 28 ianuarie 2018, ora 11:00 la MOVIEPLEX Cinema din Plaza Romania! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatr… »
Continua

KidsOut