Puro&Bio Romania

Spectacol interactiv It`s Puppet Time!

Spectacol interactiv It`s Puppet Time!

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru foloseşte diverse tipuri de Teatru de Păpuşi: Marionete, Păpuşi cu tije (Rod Puppets), Păpuşi pe Mâna şi Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoţie şi umor şi a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Print… »
Continua
Atelier de pâine și bricolaj

Atelier de pâine și bricolaj

Vă invităm la un atelier de creaţie special, în care intrăm în contact cu elementele primordiale, pământul, a cărei roadă, grâul măcinat în făină, se amestecă cu apă pentru a se transforma din nou ca să formeze aluatul gustos căruia sarea îi adaugă valoarea. Ajutat de drojdie capătă viaţă şi creşte încălzit de un foc blând, înteţit de aerul care îi dă putere şi din momentul în… »
Continua
Atelier tulle pentru fetițe

Atelier tulle pentru fetițe

Pentru noi adulţii, vremurile sunt pe repede înainte şi nu mai avem timp de conectare sau activităţi cu cei mici. Eu mă gândesc cu melancolie la momentele în care mama mă învăţa să fac rochiţe pentru păpuşi sau pentru mine. Acum, sunt şi eu mamă, momentele petrecute cu fiica mea fiind cele mai preţioase. M-am bucurat nespus când o prietenă ne-a arătat cât de simplu e să faci ac… »
Continua
E ora de păpuși! It's Puppet Time!

E ora de păpuși! It’s Puppet Time!

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru foloseşte diverse tipuri de Teatru de Păpuşi: Marionete, Păpuşi cu tije (Rod Puppets), Păpuşi pe Mână şi Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoţie şi umor şi a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Print… »
Continua
Atelierul de teatru de umbre

Atelierul de teatru de umbre

În timpul atelierului, vor viziona şi un spectacol cu Sasha şi Pampon, o poveste originală despre prietenie şi despre bucuria vieţii de copil din ziua de azi. Sasha şi Pampon atrage atenţia că magia este ascunsă chiar şi în cele mai banale momente, doar că trebuie să fim deschişi să vedem lumea cu ochi de copil. Atelierul le oferă copiilor posibilitatea de a face propria povest… »
Continua
Ateliere de pâine și de înghețată

Ateliere de pâine și de înghețată

Vă invităm la 2 ateliere de creaţie speciale în care intrăm în contact cu elemente primordiale şi roade ale pământului: apă, grâul şi fructele. La primul atelier, făina rezultată din grâul măcinat, se amestecă cu apa pentru a se transforma din nou ca să formeze aluatul gustos căruia sarea îi adaugă valoarea, ajutat de drojdie capătă viaţă şi creşte încălzit de un foc blând, înt… »
Continua
Spectacol pentru întreaga familie „E Ora de Păpuși!”

Spectacol pentru întreaga familie „E Ora de Păpuși!”

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Printr… »
Continua
Spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”

Spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”

Sâmbătă, 18 noimbrie, ora 11.00, vă invităm la spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”, după cartea cu acelaşi nume scrisă de Eric Carle, vârsta recomandată 2-6 ani.  Gărgăriţa morocănoasă încă nu ştie să spună „te rog” sau „mulţumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalţi, este cam lăudăroasă şi se crede mai puternică decât oricine. Oare e bine să se poarte aşa? Această poveste antren… »
Continua
Poveştile pietrelor

Poveştile pietrelor

Duminică, 19 noiembrie, ora 11.00, vă invităm la spectacolul-atelier Poveştile pietrelor, vârsta recomandată 0-4 ani. Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre. Textura, culoare, asemănare, sunet, joc. Împreună cu George Turliu, care va asigura live coloana sonoră a spectacolului, vă aştept să ascultă… »
Continua
Weekend de Parenting

Weekend de Parenting

Weekend de Parenting: Primăvara aceasta, în perioada 17-18 martie, vă invităm la cea de-a cincea ediție Weekend de ̶P̶a̶r̶e̶n̶t̶i̶n̶g̶ auto(cunoaștere, înțelegere, acceptare) cu Eu, părinte ghemotoc. Seminariile sunt organizate astfel: Sâmbătă, 17 martie 2018, între orele 10.00-12.00 – ÎN LUMEA EMOȚIILOR. Înțelegerea și gestionarea crizelor emoționale. Despre cum se dezvoltă em… »
Continua
KidsOut

KidsOut