Puro&Bio Romania

Spectacol interactiv It`s Puppet Time!

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru foloseşte diverse tipuri de Teatru de Păpuşi: Marionete, Păpuşi cu tije (Rod Puppets), Păpuşi pe Mâna şi Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoţie şi umor şi a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Print… »
Continua

Atelier de pâine și bricolaj

Vă invităm la un atelier de creaţie special, în care intrăm în contact cu elementele primordiale, pământul, a cărei roadă, grâul măcinat în făină, se amestecă cu apă pentru a se transforma din nou ca să formeze aluatul gustos căruia sarea îi adaugă valoarea. Ajutat de drojdie capătă viaţă şi creşte încălzit de un foc blând, înteţit de aerul care îi dă putere şi din momentul în… »
Continua

Atelier tulle pentru fetițe

Pentru noi adulţii, vremurile sunt pe repede înainte şi nu mai avem timp de conectare sau activităţi cu cei mici. Eu mă gândesc cu melancolie la momentele în care mama mă învăţa să fac rochiţe pentru păpuşi sau pentru mine. Acum, sunt şi eu mamă, momentele petrecute cu fiica mea fiind cele mai preţioase. M-am bucurat nespus când o prietenă ne-a arătat cât de simplu e să faci ac… »
Continua

E ora de păpuși! It’s Puppet Time!

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru foloseşte diverse tipuri de Teatru de Păpuşi: Marionete, Păpuşi cu tije (Rod Puppets), Păpuşi pe Mână şi Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoţie şi umor şi a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Print… »
Continua

Atelierul de teatru de umbre

În timpul atelierului, vor viziona şi un spectacol cu Sasha şi Pampon, o poveste originală despre prietenie şi despre bucuria vieţii de copil din ziua de azi. Sasha şi Pampon atrage atenţia că magia este ascunsă chiar şi în cele mai banale momente, doar că trebuie să fim deschişi să vedem lumea cu ochi de copil. Atelierul le oferă copiilor posibilitatea de a face propria povest… »
Continua

Ateliere de pâine și de înghețată

Vă invităm la 2 ateliere de creaţie speciale în care intrăm în contact cu elemente primordiale şi roade ale pământului: apă, grâul şi fructele. La primul atelier, făina rezultată din grâul măcinat, se amestecă cu apa pentru a se transforma din nou ca să formeze aluatul gustos căruia sarea îi adaugă valoarea, ajutat de drojdie capătă viaţă şi creşte încălzit de un foc blând, înt… »
Continua

Spectacol pentru întreaga familie „E Ora de Păpuși!”

E Ora de Păpuşi! / It’s Puppet Time! este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Printr… »
Continua

Spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”

Sâmbătă, 18 noimbrie, ora 11.00, vă invităm la spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”, după cartea cu acelaşi nume scrisă de Eric Carle, vârsta recomandată 2-6 ani.  Gărgăriţa morocănoasă încă nu ştie să spună „te rog” sau „mulţumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalţi, este cam lăudăroasă şi se crede mai puternică decât oricine. Oare e bine să se poarte aşa? Această poveste antren… »
Continua

Poveştile pietrelor

Duminică, 19 noiembrie, ora 11.00, vă invităm la spectacolul-atelier Poveştile pietrelor, vârsta recomandată 0-4 ani. Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre. Textura, culoare, asemănare, sunet, joc. Împreună cu George Turliu, care va asigura live coloana sonoră a spectacolului, vă aştept să ascultă… »
Continua

Weekend de Parenting

Weekend de Parenting: Primăvara aceasta, în perioada 17-18 martie, vă invităm la cea de-a cincea ediție Weekend de ̶P̶a̶r̶e̶n̶t̶i̶n̶g̶ auto(cunoaștere, înțelegere, acceptare) cu Eu, părinte ghemotoc. Seminariile sunt organizate astfel: Sâmbătă, 17 martie 2018, între orele 10.00-12.00 – ÎN LUMEA EMOȚIILOR. Înțelegerea și gestionarea crizelor emoționale. Despre cum se dezvoltă em… »
Continua

IMPRO for Kids-Show at Puro&Bio

IMPRO for Kids-Show at Puro&Bio: Trupa Improvisneyland aduce în scenă un concept inedit: susține atât spectacole de improvizație pentru copii, cât și oferă posibilitatea #MicilorIMPROfesioniști (cursanții copii) să își experseze abilitățile de improvizatori în fața unui public format din copii și părinți.  Jocurile de improvizație sunt puse în scenă la propunerile celor mic… »
Continua

Un păianjen foarte ocupat

VINERI, 11 MAI, ORA 18.30, VĂ INVITĂM LA SPECTACOL-ATELIER UN PĂIANJEN FOARTE OCUPAT, DUPĂ POVESTEA LUI ERIC CARLE, RECOMANDAT COPIILOR CU  VÂRSTE ÎNTRE 1-4 ANI. Vă aşteptăm să vedeţi de ce e atât de ocupat păianjenul nostru. Un spectacol despre determinarea unei mici făpturi de la care avem de învăţat ceva important : un lucru început, trebuie dus la bun sfârşit ! Veniţi să ve… »
Continua

Traista colorată

Vineri, 18 mai, ora 18.30, vă invităm la atelierul creativ Traista colorată, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani. O traistă te asteaptă s-o împodobeşti cu cele mai frumoase culori. Aşa că nu mai aştepta. Pregăteşte-ţi haine care nu se vor supăra dacă vor fi şi ele colorate, noi te aşteptăm cu drag, ca întotdeauna. Distracţia şi voia bună e garantată! Cost bilet: 50 lei … »
Continua

Portret din materiale naturale

Vineri, 25 mai ora 18.30, vă invităm la atelierul sensorial Portret din materiale naturale, pentru copii cu vârste între 1-4 ani şi părinţii lor. Avem atâtea materiale interesante pentru ca tu să creezi, în cadrul atelierului nostru, cel mai frumos autoportret, care îţi va aduce o fărâmă de voie bună, ori de câte ori îl vei privi. Vă aşteptăm cu drag! Cost bilet: 50 lei de copi… »
Continua

Portret din materiale naturale

Vineri, 21 septembrie, ora 18.30, vă invităm la atelierul senzorial „Portret din materiale naturale”, pentru copii cu vârste între 1-4 ani şi părinţii lor. Avem atâtea materiale interesante pentru ca tu să creezi, în cadrul atelierului nostru, cel mai frumos autoportret, care îţi va aduce o fărâmă de voie bună, ori de câte ori îl vei privi. Vă aşteptăm cu drag! Cost bilet… »
Continua

Portretul lui Moș Crăciun

Sâmbătă, 15 decembrie, ora 18.00, vă invităm la atelierul  „Portretul lui Moș Crăciun”, vârsta recomandată 2-6 ani. Pe o felie de lemn și cu ajutorul minunatelor materiale naturale, vei crea portretul celui mai așteptat Moș al lunii decembrie. Poate dacă își va vedea portretul în camera ta, îți va aduce mult așteptatul cadou. Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii n… »
Continua

KidsOut