Ramada Plaza Hotel

Atelier aplicat pentru părinți și educatoare

Atelier aplicat pentru părinți și educatoare

Vocea Părinților și Oana Moraru vă invită la un atelier aplicat – pentru părinți și educatori – cu exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri! O șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celui mic. Pentru educatoare, manageri de gră… »
Continua
Dialogul transformării - cum își găsesc copiii drumul?

Dialogul transformării – cum își găsesc copiii drumul?

Dialogul transformării – cum își găsesc copiii drumul? – Cum ajunge un copil să respecte reguli, să își dorească să învețe, să fie atent, angajat și concentrat? Ce îl face să devină mai bun, mai puternic, mai hotărât? Există o cheie a succesului, a disciplinei, a echilibrului sufletesc? Cum compensez acasă ceea ce școala nu face pentru copilul meu? Ca dascăl, ce așt… »
Continua
Yoga Festival România, ediția a II-a

Yoga Festival România, ediția a II-a

Yoga Festival România, ediția a II-a: Invităm toți iubitorii de Yoga să participe și să practice împreună în România la unul dintre cele mai apreciate evenimente yoga ale anului. Vor veni unii dintre cei mai cunoscuți profesori de yoga și vei avea șansa să încerci cele mai diverse și complexe cursuri de yoga create special și predate de oameni minunați. Nu e necesar să fii pro… »
Continua
KidsOut

KidsOut