Romexpo

1 Iunie la Bookfest

Copiii serbează 1 Iunie la Bookfest Salonul Internațional de Carte Bookfest începe pe 1 iunie cu evenimente dedicate special copiilor, reunite în cadrul programului Bookfest Junior. Împreună cu Ministerul Educației, Bookfest demarează proiectul ”Educația prin lectură”. Peste un milion de cărți vă așteaptă la Romexpo, de pe 1 până pe 5 iunie. A XI-a ediție a Salonului Internațio… »
Continua

Bookfest 2016

A XI-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1-5 iunie, la pavilioanele C1, C2, C3, C4 și C5 de la Romexpo. Invitatul de onoare al celei de-a XI ediții a Salonului Intenațional de Carte Bookfest va fi Israel. Accesul la Bookfest cât si la toate celelalte evenimente din cadul acestuia va fi gratuit. Vizitatorii vor putea lua parte la peste 30… »
Continua

KIDEX – Iunie 2016

Copiii sunt în centrul atenţiei la KIDEX! KIDEX – Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii va avea loc în Pavilionul C6 din cadrul Romexpo, în perioada 02-05 iunie 2016. Cel mai vesel târg pentru copii îşi propune să reunească, timp de patru zile, cei mai importanţi furnizori de articole şi servicii adresate copiilor cu vârstă cuprinsă… »
Continua

Festival Du Chocolat

Festival du Chocolat – te provoacă să trăiești experiențe senzoriale dulci! Createur Chocolatier – Festival du Chocolat este cel mai mare festival de ciocolată din București ce reunește producătorii autohtoni de ciocolată, francizorii marilor ciocolaterii. Aflat la prima ediție, Festival du Chocolat se va desfășura între 21 – 23 octombrie, 2016 în cadrul Centrului E… »
Continua

Lansare carte: Adolescenți și Terapeuți

Dragi prieteni, Vă invităm la Standul SPER în cadrul Târgului Internaţional de carte GAUDEAMUS în perioada 16-20 noiembrie la Paviloionul Central Romexpo, între orele 10:00 – 20:00 unde vă aşteptăm cu LANSĂRI DE CARTE și REDUCERI SUBSTANȚIALE la toate titlurile Editurii SPER. Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 16:00, va alea loc lansarea cărți: ADOLESCENȚI și TERAPEUȚI – 12… »
Continua

Lansare carte pentru copii și părinți „Mami, e gata?”

Sâmbătă dimineața vă aștept să facem cunoștință cu Eric și Ema, eroii cărții mele despre isprăvi cu iubire în bucătărie! Noua carte pentru părinți și copii continuă aventurile Emei din Te iubesc orice-ai face, de data asta în bucătărie, alături de fratele ei, Eric, mami, tati și pisică. Mici accidente cu făină, fructe care sunt devorate înainte de a ajunge în plăcintă, cuvinte… »
Continua

Târgul Cadourilor de Crăciun 2016

07 – 11 Decembrie, Romexpo Produsele prezentate la târg vor fi variate şi adresate tuturor gusturilor şi categoriilor de vârstă, incluzând decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, obiecte decorative, cadouri corporate, jucării pentru copii, dar şi bijuterii, cosmetice, parfumuri, articole şi accesorii vestimentare, încălţăminte, felicitări, căr… »
Continua

Street Food Super Heroes by Carrefour

East European Comic Con este un eveniment bazat pe cultura pop, care a fost organizat prima dată de NGO Kesenai în 2003. Evenimentul îi aduce împreună pe toți cei care iubesc benzile desenate, filmele, serialele Sci-Fi și aventură, cultura Japoneză, anime-urile, manga, jocurile, cărți de joc și bineînțeles, tehnologia. Ideea acestei convenții a venit de la faimoasa conferință C… »
Continua

Cea mai mare adunare a jucătorilor de Pokemon GO

La East European Comic Con va avea loc cea mai mare adunare a jucătorilor de Pokemon Go. Pe 5-7 Mai 2017, vă aşteptăm la Romexpo să ne cunoaştem. Pentru voi, am pregătit foarte multe surprize! Biletele sunt disponibile aici. … »
Continua

Lansarea cărţii „De ce plângem?”

Sâmbătă, 27 mai, la ora 11:00, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest (pavilionul C2, standul B20), editura Cartea Copiilor va lansa cartea “De ce plângem?”. Evenimentul se va desfăşura în prezenţa autoarei Andreea Constantin, ilustratoarei Maria Constantinescu şi psihologului Bogdana Fati. Lansarea se va încheia cu o sesiune de autografe. Sponsor oficial al eveni… »
Continua

„Vocea Copilăriei – Teatru pentru copii mici și mari”

Andreea Maria Turianu și Editura Universitară vă invită cu mic, cu mare, să sărbătorim Ziua Copilului prin lansarea cărții „Vocea Copilăriei – Teatru pentru copii mici și mari”. Când? Sâmbătă 27 mai, ora 13.00 Unde? La Bookfest, Romexpo. Lansarea are loc la scena Arena, Pavilion C1. Autografe la standul Editurii Universitare, Pavilion C1, standul A01 Înălțăm z… »
Continua

Antique Market 2017 la Romexpo

În perioada 13-17 septembrie suntem invitați la Antique Market la Romexpo.   Acesta este un târg de obiecte de artă și antichități. Piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă. … »
Continua

Creative Fest 2017

Creative Fest – cel mai mare festival de artă și cultură urbană din București se pregătește de cea de-a patra ediție. În weekendul 22 – 24 septembrie 2017, Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează la Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A) Creative Fest. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații d… »
Continua

Târgul de turism al României

Turism cultural, de aventură sau de business, destinații exotice sau croaziere? Cele mai interesante oferte și atracții turistice din țara și din străinătate te așteaptă la Târgul de Turism al României – între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo!  Program de vizitare: 16 – 18 noiembrie: 10 – 18. 19 noiembrie: 10 – 16. Bilet intrare: 10 lei/zi. Detalii: www.targuldeturism.ro … »
Continua

Editura Corint la Gaudeamus 2017

Editura Corint invită pasionații de lectură, de la mic la mare, la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, ediția a XXIV-a. În perioada 22-26 noiembrie, vă propunem o călătorie magică în lumea lecturii, printre titluri interesante, jucăușe, practice sau captivante, pline de povești năstrușnice sau relatări documentate. Surpriza acestei ediții constă în reduceri su… »
Continua

Editura Nemira la Gaudeamus 2017

Editura Nemira își așteaptă cititorii la Gaudeamus cu o mulțime de titluri noi în colecțiile Nautilus SF&F, Young Adult, Anticipația și Babel, cărți de Crăciun, pachete cadou și prețuri speciale de târg! Sâmbătă, între 12.00 și 14.00, cititorii sunt invitați să cunoască autorii români de la Nemira în standul editurii, unde aceștia vor da autografe: Florin Chirculescu, Ovidi… »
Continua

Grupul Editorial TREI la Gaudeamus 2017

Grupul Editorial TREI la Gaudeamus 2017 – Peste 700 de titluri îi așteaptă în standurile TREI și Pandora M/PanDA pe toți cei pasionați de cărți și de evenimente culturale, la cea de-a 24-a ediție a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învățătură. Pentru cinci zile, între 22 și 26 noiembrie, Romexpo devine centru cultural al Bucureștiului. Specialiștii, dar și… »
Continua

Atelier pentru copii – Basme și povești românești

BASME ȘI POVEȘTI ROMÂNEȘTI de autori consacrați: Au fost odată multe basme și povești românești, că, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nu s-ar tot povesti, iar unele dintre ele, cele mai frumoase, nu s-ar aduna într-o carte… Spectacol de teatru interactiv Veronica – îndrăgitul personaj va fi transpus în minunata lume a basmelor. Partener: Pantalone Locație: Standul Corint de la Ro… »
Continua

Atelier pentru copii – Ceasul vrăjitoarelor de Sibeal Pounder

Atelier pentru copii – Ceasul vrăjitoarelor de Sibeal Pounder – Peggy găsește un măr verde, iar domnișoara Heks își face apariția într-o rochie oribilă, de un portocaliu strălucitor. Asta înseamnă că… Celia Crayfish, malefica vrăjitoare care a condus Ținutul Chiuvetăriei, își plănuiește întoarcerea. Haideți să pătrundem împreună în lumea magiei și a vrăjitoarelor! P… »
Continua

Asia Fest 2017 la Romexpo

Primul festival al culturii asiatice revine la București cu o nouă ediție Asia Fest, un dialog multicultural care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale. A cincea ediție a festivalului se va desfășura pe 24-26 noiembrie și va consta în 3 zile de spectacole cu muzică și dansuri specifice, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surpriz… »
Continua

Atelier de creație – Domnișoara Goth și fantoma șoricelului

Atelier de creație – Domnișoara Goth și fantoma șoricelului: Totul se schimbă în noaptea în care Ada Goth îl întâlnește pe Ishmael, șoricelul-fantomă. Împreună pornesc să dezlege misterul unor întâmplări ciudate și au parte de mult mai mult decât se așteptau. Atelier de creație cu Oana Brătilă de la MOKKO – atelier de meșteșugărit. Haideți să dăm împreună viață șori… »
Continua

Lansarea primelor trei cărți din colecția pentru copii Unicorn

Lansarea primelor trei cărți din colecția pentru copii Unicorn – Curând sosesc din tipar primele trei cărți din colecția pentru copii Unicorn Univers, coordonată de mine! Sunt minunate, toate! Vă invit să le răsfoiți și să le luați acasă (pentru că nu cred că o să vă mai puteți despărți de ele, mai ales că vor avea și prețuri extraordinar de bune) vineri, în cadrul Târgul… »
Continua

Târgul de jocuri şi jucării START 2 PLAY

Weekendul 25 – 26 noiembrie aduce la Romexpo Bucureşti prima ediție a târgului internațional START 2 PLAY, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor și jucăriilor de orice fel. Start 2 Play ia cu asalt Pavilionul C6, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00. Organizator: XTRA EXPO. “Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim. Îmbătrânim când încetă… »
Continua

Raw Life & Style 2017

Raw Life & Style 2017: Târg pentru un stil de viață sănătos! Alimentație raw vegan, terapii naturiste, metode de relaxare, produse bio. Locație: Romexpo Data: 25, 26 noiembrie … »
Continua

KidsOut