Sala Palatului

Premiera ”Frozen – Regatul îngheţat”

Theater du Soleil organizează sâmbătă 8 octombrie 2016, ora 17:30, la Sala Palatului din București, în Premieră Europeană, spectacolul „FROZEN – Regatul îngheţat”. În regia lui Bogdan Caragea. Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română. Cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de… basm. Pe scenă vor fi cele mai îndrăgite personaje: Prinţesa Ann… »
Continua

Disney – Magical Music from the Movies

Spectacolul magic al muzicii celor mai îndrăgite filme Disney vine în România, Sâmbătă, 12 Noiembrie la Sala Palatului! După sute de reprezentii de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY ÎN CONCERT, ajunge în premieră şi în România. Pe 12 noiembrie, Sala Palatului din Bucureşti se va transforma într-un loc plin de magie. Invitaţii… »
Continua

Spectacolul „Frozen – Regatul Înghețat”

Spectacolul Frozen – Regatul Îngheţat se va pune în scenă din nou la Sala Palatului, pe 6 decembrie 2016. După succesul de care s-a bucurat în luna octombrie, când Sala Palatului a fost umpluta până la refuz, organizatorii evenimentului, compania “Theater du Soleil”, au decis să vină în faţa publicului bucureştean cu o a doua reprezentaţie. Show-ul este unul grandios, un specta… »
Continua

Masha și ursul. Premieră!

Au cucerit o lume întreagă și acum Masha și Ursul vin în sfârșit la București! Cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prinde viață pe scena Sălii Palatului pe 13 mai în spectacolul “Borcanul Cu Miere”, o producție a companiei Trida! Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de țări, serialul a ajuns în primele zece cele mai vizionate… »
Continua

Smurfs live on stage

SMURFS LIVE ON STAGE, PITICUȚII ALBAȘTRI SPARG GHEAȚA PENTRU PRICHINDEI, Ștrumfii și ravagiile lui Gargamel aduc primăvara și veselia pe scena Sălii Palatului! Sigur vă amintiți desenele animate cu omuleții albaștri, ce locuiau în căsuțele ciupercuță!? Iacă… cum ne-am dat de trei ori peste cap și am pregătit o surpriză de proporții strumfești pentru cei mici, mici și̷… »
Continua

Spectacol Spărgătorul de Nuci la Sala Palatului

Spectacol Spărgătorul de Nuci la Sala Palatului: BALETUL CLASIC din ST.PETERSBURG A. BATALOV este o companie tânără și dinamică, în mod clar educata în cea mai bună tradiție rusească. Stele ca Andrey Batalov, Yevgeny Ivanchenko- Mariinsky Ballet, Leonid Sarafanov, Oksana Bondareva – Mihailovski Ballet, Alexandra Timofeeva, Evgheni Ivanchenko- Kremlin Ballet, Maria Poliudo… »
Continua

Spartacus – balet în 2 acte cu orchestră

Spartacus – balet în 2 acte cu orchestră: „SPARTACUS” este un balet clasic în stil modern care redă starea de spirit, tragismul și atmosfera plină de sentimentalism din acea epocă marcată de căderea Romei. Spartacus simbolizează răzvrătirea, dar și măreția curajului și a dreptului la libertate. Baletul ”Spartacus” e considerat un fenomen unic nu doar în creați… »
Continua

KidsOut