Școala Excelenței

Curs de Arts&Crafts

Curs de Arts&Crafts: Arta pune în funcțiune și stimulează toate simțurile, iar copiii răspund cu ușurință provocărilor, lăsându-se captivați de jocul artistic.  Te invit cu bucurie cu micuțul tău să mi te alături într-o călătorie fascinantă spre tărâmurile magice ale culorilor și lucrului manual. Coordonate program: Durata curs: 8 săptămâni/ o întâlnire săptămânală; Program… »
Continua

Curs de Bune Maniere și Etichetă în Secolul XXI

Curs de Bune Maniere și Etichetă în Secolul XXI:  În acest început de mileniu, pătruns de ignoranță și individualism, este imperios necesar să ne conformăm unui anumit set de reguli, să acordăm o mai mare importantă respectului față de celălalt. Din cauza educației severe primite de la părinți, tinerii părinții ai ultimelor două generații au devenit mai degrabă prietenii propr… »
Continua

Provocarea Emoțiilor – Ne jucăm cu emoțiile

Provocarea Emoțiilor – Ne jucăm cu emoțiile:  Vă invităm să pornim împreună într-o aventură în care ne jucăm cu emoțiile și învățăm să le gestionăm. Cultivăm prin jocuri specifice încrederea în sine și autonomia, oferindu-i copilului posibilitatea să progreseze în ritmul său, în timp ce își alege și descoperă singur presiunile. Atelierul Provocarea Emoțiilor cuprinde pre… »
Continua

Vacanță Urbană

Vacanță Urbană:  Dragi părinți, vacanța de vară se apropie și sigur sunteți în căutare de activități și programe educaționale pentru cei mici. Copiii au nevoie să acumuleze informații noi, să interacționeze cu alți copii și să afle povești de succes! Școala Excelenței în parteneriat cu Exploring Culture vă prezintă VACANȚA URBANĂ! O săptămână de distracție, voie bună și activi… »
Continua

Școala de Vară Micii Antreprenori – Business&Leadership

Școala de Vară Micii Antreprenori – Business&Leadership:  Cum îți înveți copilul lucrurile de bază legate de educația financiară? Pui valoare pe educația copilului tău? Îți dorești pentru copii un start bun din punct de vedere financiar? Educația financiară începe încă din copilărie cu elementele de bază. Formăm viitorii lideri și antreprenori ai României. Liderii nu… »
Continua

Curs de Limba Germană pentru copii

Curs de Limba Germană pentru copii:  Limba germană este o limbă complexă și distractivă care merită explorată.  Vom aborda cele mai fascinante teme care vor stârni curiozitatea și vor încuraja descoperirea noilor elemente, transformând asimilarea și exprimarea cunoștințelor în limba germană într-o activitate distractivă! Timp de o săptămana vom explora, vom invăta și vom desco… »
Continua

Great Fun English ~ Summer School

Great Fun English ~ Summer School: Cursurile noastre de limba engleză din cadrul Școlii de Vară îi oferă copilului tău şansa de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză si a descoperi prin jocuri dinamice istoria si cultura limbii engleze.  Cursurile intensive, de o săptămână, îți vor captiva copilul cu o serie de subiecte și teme interesante şi relevante pent… »
Continua

KidsOut