Sheraton Bucharest Hotel

Conferința „Copiii la ecrane”

Conferința „Copiii la ecrane”

Conferința „Copiii la ecrane” este o abordare blândă a tehnologiei pentru a proteja copilăria și relațiile familiale. Adevărul este că suntem atrași de lumea digitală pentru că ea aduce cu sine niște oportunități uriașe de creștere, iar pe de cealaltă parte ne sperie, fiindcă ne deconectează unii de ceilalți în familie. Sau “dă dependență”, așa cum spun majoritatea părinților. … »
Continua
Conferința Națională în domeniul Educației

Conferința Națională în domeniul Educației

  Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și cu colaborarea Coaliției pentru Educație, Coaliției RED, Asociației ROI, World Vision Romania și Asociației Române de Literație vă adresează invitația de a participa la Conferința Națională în domeniul Educației, ediția 2017. Evenimentul are ca temă una dintre prioritățile naționale – educația. Acest … »
Continua
Conferință Nașterea naturală și Alăptarea

Conferință Nașterea naturală și Alăptarea

Conferință Nașterea naturală și Alăptarea: Vă așteptăm cu mare drag la cel de-al doilea eveniment Parenting Academy, duminică, 11 februarie la Hotel Sheraton. Ioana Chicet-Macoveiciuc, moderatorul acestui eveniment si blogger de parenting la Printesa Urbana, alături de specialiștii în care avem încredere, ne vor explica pe îndelete aspecte esențiale pe care părinții trebuie să … »
Continua
Bodyology: Femeia

Bodyology: Cei 5 factori care influențează energia și sănătatea fizică

Pe data de 24 martie, de la ora 10:00, suntem invitați la Sheraton Hotel, la evenimentul Bodyology: Cei 5 factori care influențează energia și sănătatea fizică. ‘Corpul fiecăruia dintre noi are un potențial fantastic și poate funcționa ca o mașinărie  remarcabilă, însă, din nefericire, nu vine și cu un manual de utilizare sau cu garanție pe viață. Cu toate că suntem rezultatul … »
Continua
Educația modernă și performanța

Educația modernă și performanța

Educația modernă și performanța: Ce pot face părinții pentru a-și ajuta copiii să meargă la școală cu drag, să învețe și să crească fără a-și pierde personalitatea și creativitatea? Cum putem moderniza un sistem de învățământ învechit, rigid, bazat pe goana nejustificată pentru performanță, pe uniformizare și pe acumularea greoaie de informații pe alocuri inutile și neadaptate … »
Continua
KidsOut

KidsOut