Sportcafe

Teatru „Aventuri în grădina de legume”

Teatrul din Podul meu și SportCafe prezintă AVENTURI ÎN GRĂDINA DE LEGUME. Un prilej minunat de a-i împrieteni pe copii cu fructele și legumele! Un spectacol de teatru-interactiv în versuri, regizat de Voicu Hetel Durează aproximativ o jumatate de oră, timp în care spectatorii sunt invitați să ronțăie rondele de morcovi și feliuțe de măr și să asculte poveștile unor animăluțe. … »
Continua

Teatru de păpuși „Pisicile aristrocrate”

Easy Play Events, în spiritul poveştilor, vă propune spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea Pisicilor Aristocrate” pentru sâmbătă, 10 iunie 2017. „Povestea Pisicilor Aristocrate” este un spectacol de teatru de păpuşi, muzical, în care binecunoscuţii protagonişti ne încântă cu relatarea întâmplărilor lor petrecute în minunatul Paris. Teatru de păpuşi p… »
Continua

Schimb de cărți pentru pici

Ai un copil pasionat de lectură? Îşi doreşte alte cărţi? Te interesează să facă schimb de cărţi? Vino la noi vom face schimb de cărţi cu mic cu mare, vârsta nu contează. Te aşteptăm cu o brioşă, o ciocolată caldă sau o cafea. … »
Continua

Schimb de ștrumfi ediția II

Deoarece ştim că nu reuşit să ajungă toţi cei care doreau să facă schimb de ştrumfi, vă aşteptăm în căutarea ștrumfilor pe 10 iunie începând cu ora 12. Mai ai nevoie de un ștrumf pentru a îţi întregi colecţia sau pur şi simplu vrei să faci schimb cu dublurile pe care le ai? Te aşteptăm la SportCafe – Bulevardul Chişinău, Nr. 6-8, Et. 1 în incinta complexului Miramar Când?… »
Continua

Concurs de kendama

Eşti pasionat de jocul kendama? Ai o îndemânare fantastică pe care îţi doreşti să o arăţi şi celorlalţi? Te invităm la un concurs de kendama, vei avea un timp limită în care trebuie să realizezi cât mai multe puncte. Categoria de vârstă: 6+ani Unde? Bd. Chişinău, Nr. 6-8, în incinta complexului miramar etaj 1, cafenea ( cei mici îşi vor desfăşura concursul în cadrul afterschool… »
Continua

Comoara piratului

Long Tom şi cufărul cu pietre preţioase – spectacol de teatru-muzical realizat în versuri, scenariul şi regia Voicu Hetel. Long Tom este un pirat lăudăros şi fanfaron, însă cu o inimă bună. El trece printr-o mulţime de peripeţii în încercarea de a găsi cadoul potrivit pentru ziua mamei sale: cea mai frumoasă piatră preţioasă. Copiii sunt invitaţi, să descopere şi să afle … »
Continua

Spectacol de teatru Greierele și Furnica

Teatru Greierele și Furnica: Spectacol interactiv pentru copii, inspirat de personajele lui La Fontaine, Esop, Al. Donici și Topârceanu. Cei mici sunt invitați într-o călătorie muzicală pornind de la fabula despre prietenia dintre harnica și înțeleapta furnică și veșnicul pierde vară greiere. Prin joc, muzică și dans, cei mici îi vor însoți pe cei doi eroi în peripețiile lor pr… »
Continua

Halloween-ul Copiilor

Halloween-ul Copiilor: Vino duminică în aventura speriecioasă de HALLOWEEN, să ne distrăm de groază, în echipe ”de speriat”: *ne întrecem într-un monstruos karaoke; *căutăm lucruri speriecioase, în locuri mai ciudate; *desenăm fără să vedem, teme de grozăvie; *ne întrecem în concursul paharelor: piramide, coloane, reflexe și rapiditate; *defilam în concursul costume… »
Continua

Teatru de păpuși: Crăiasa Zăpezilor

Spectacolul Crăiasa Zăpezilor este o adaptare după H.C Andersen. Aducem în prim plan această poveste despre prietenia dintre Kay și Gertha, doi copii care au casele lipite una de cealaltă. Kay este răpit de Crăiasa Zăpezilor și adus în Palatul ei de gheață din Laponia. Crăiasa îi promite „lumea toată” și libertatea dacă rezolvă un puzzle din cuvinte. Însă Kay, deși… »
Continua

Să îi scriem lui Moș Crăciun

Să îi scriem lui Moș Crăciun: Dragi părinți, vă invităm la un atelier în care împreună cu copiii veți confecționa felicitări și îi veți scrie împreună Moșului:  • ce să vă aducă de sărbători • multumiri • urări de Crăciun • dorințe • visele voastre de viitor Vă veți petrece două ore minunate împreună cu copiii dumneavoastră, veți decupa, veți lipi, veți desena, veți colora, veț… »
Continua

Crăciun în spiritul poveștilor

Pe 16 Decembrie, de la 12:30, suntem invitați la Sportcafe să descoperim un Crăciun în spiritul poveștilor – un spectacol pentru toate vârstele! Bilet intrare: 40 lei (părinte + copil) … »
Continua

Documentar Află totul despre Univers

Documentar Află totul despre Univers – Tu ai chef să călătorești prin Calea Lactee? Chiar și cu viteza luminii îți va lua 100 de mii de ani să călătorești dintr-un capăt la celălalt… și Calea Lactee este doar una dintre cele 50 de miliarde de galaxii. Pregătiți-vă de o călătorie uluitoare, deoarece vom cerceta spațiul, dintr-un loc pe care-l numim “Univers”. Docume… »
Continua

Dinomania – piesă de teatru științifică

Dinomania – piesă de teatru științifică:  Teatrul din Podul Meu vine la SportCafe cu o nouă producție pentru grupa de vârstă 6-9 ani. DINOMANIA Atelier Comico științific pentru pasionații de curiozităti și povești cu dinozauri și lumi dispărute: Profesorul Balthazar adoarme și visează că a ajuns în locul care îl fascinează dintotdeauna, acolo unde trăiesc dinozaurii. Aici… »
Continua

Află totul despre căței

Află totul despre căței –  Indiferent dacă sunt câini utilitari care adună turmele, păzesc caprele, ne salvează viețile, ne apără locuințele sau doar ne țin companie când muncim, câinii își merită cu prisosință titlul de cel mai bun prieten al omului. Călătoria noastră începe cu mult timp în urmă, acum mii de ani, atunci când câinii nici nu existau încă. Câinii domestici… »
Continua

Jocuri și joacă fără tablete

Jocuri și joacă fără tablete:  Sportcafe și Antrenorul De JOACĂ continuă petrecerile cu jocuri pe echipe: 2 ore de provocări pentru corp și pentru minții, cooperare și distracție! Miză: să ne distrăm și să ne facem prieteni în lumea reală nu doar în lumea virtuală Vom bifa cât de multe jocuri putem în timpul petrecut, iar cele care vor rămâne nebifate le vom juca la următoarea… »
Continua

Teatru interactiv Punguța cu doi bani

Teatru interactiv Punguța cu doi bani –  clasica poveste a copilăriei, spusă într-o manieră interactivă, distractivă, cu rime și mult umor încheiată cu un atelier creativ în care vom imbrăca linguri din lemn în straie populare… toate acestea îmbinate frumos de către Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creangă. Cost 50 lei/copil (părinții nu plătesc) Vârstă recomand… »
Continua

Magia curajului la Sportcafe

Magia curajului la Sportcafe: Îi invităm pe copii, dar și pe părinții cu inimă de copil, să învețe cu plăcere despre emoții și lumea interioară într-un format original interactiv care combină: teatrul, magia, dronele zburătoare, personajele animate, efectele vizuale, sunetele magice, muzica și o minunată scenă miniaturală de teatru – unică în lume. Cost 50 lei / copil ( parinti… »
Continua

Teatru de păpuși Alice în Țara Minunilor

Teatru de păpuși Alice în Țara Minunilor:  Alice în Țara Minunilor este un spectacol de teatru de păpuși realizat după povestea lui Lewis Caroll. În visul ei, Alice descoperă o lume diferită și ciudată, în care regulile știute de ea sunt schimbate. Fiecare personaj îi prezintă această lume în felul lui și o ajută să trăiască momente unice. Atât copiii, cât și adulții se vor bu… »
Continua

Kids party – Valentine’s Day

Kids party – Valentine’s Day:  Petrecere în familie de Sfântul Valentin. Cei mici se distrează împreună cu un animator iar părinții se pot relaxa. Oferta include animator, muzică, o cafea, prăjitură, film+ popcorn. Taxa 60 lei Durata 3 ore … »
Continua

Teatru interactiv Gogoașa cea isteață

Teatru interactiv Gogoașa cea isteață: Un moş flămând, o babă hapsână şi un aluat care prinde viaţă. Cine vrea să o mănânce, cum scapă de pericole gogoaşa cea isteaţă şi cum se frământă oare făină, apă şi sare aflăm împreună…urmărind spectacolul prezentat în rime, cu mult umor de către Voicu Hetel…”Faina,apa,sare…ce sa fie oare?” La final copiii vo… »
Continua

Teatru interactiv În dar de mărțișor

Teatru interactiv În dar de mărțișor:  Long Tom este un pirat lăudaros și fanfaron, însă cu o inimă bună. El trece printr-o mulțime de peripeții în încercarea de a găsi cadoul potrivit pentru mama, lui cu ocazia mărțișorului: cea mai frumoasă piatră prețioasă. Copiii sunt invitați, să descopere și să afle lucruri noi despre cum arată și cum s-au format chihlimbarul, perla, cor… »
Continua

Spectacol Povestea Pisicilor Aristocrate

Spectacol Povestea Pisicilor Aristocrate: Povestea Pisicilor Aristocrate este un spectacol de teatru de păpuși, muzical, în care binecunoscuții protagoniști ne încântă cu relatarea întâmplărilor lor petrecute în minunatul Paris. Edgar, majordomul Dnei Adelaide își dorește să fie unicul moștenitor al averii avesteia. El este de părere că dragile pisicuțe nu merită afecțiunea și… »
Continua

Sistemul solar – spectacol interactiv

Sistemul solar: Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrandu-ne, lucruri noi surprinzătoare, despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi, dar ne şi jucăm. Data 25 martie ora 11 Locație Sportcafe Bulevardul Chisinau nr 6-8 in incinta complexului Miramar, etaj 1 cafenea Taxa 50 lei Vârsta recomandată 5-7 ani Înscrierile se real… »
Continua

Atelier Astronautul

Atelier Astronautul:  Astronautul. Costumul său este special conceput pentru a-l proteja dar și pentru a avea la indemană tot ceea ce are nevoie: cameră foto, stație de emisie-recepție, oxigen, apă, etc. Dacă ești curios să știi ce mănancă un astronaut și cum se descurcă în spațiu, te asteptăm alături de noi. Cei mici pot sta cu părinții pe parcursul atelierului. Cost 30 lei D… »
Continua

KidsOut