Sportcafe

Teatru „Aventuri în grădina de legume”

Teatru „Aventuri în grădina de legume”

Teatrul din Podul meu și SportCafe prezintă AVENTURI ÎN GRĂDINA DE LEGUME. Un prilej minunat de a-i împrieteni pe copii cu fructele și legumele! Un spectacol de teatru-interactiv în versuri, regizat de Voicu Hetel Durează aproximativ o jumatate de oră, timp în care spectatorii sunt invitați să ronțăie rondele de morcovi și feliuțe de măr și să asculte poveștile unor animăluțe. … »
Continua
Teatru de păpuși „Pisicile aristrocrate”

Teatru de păpuși „Pisicile aristrocrate”

Easy Play Events, în spiritul poveştilor, vă propune spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea Pisicilor Aristocrate” pentru sâmbătă, 10 iunie 2017. „Povestea Pisicilor Aristocrate” este un spectacol de teatru de păpuşi, muzical, în care binecunoscuţii protagonişti ne încântă cu relatarea întâmplărilor lor petrecute în minunatul Paris. Teatru de păpuşi p… »
Continua
Schimb de cărți pentru pici

Schimb de cărți pentru pici

Ai un copil pasionat de lectură? Îşi doreşte alte cărţi? Te interesează să facă schimb de cărţi? Vino la noi vom face schimb de cărţi cu mic cu mare, vârsta nu contează. Te aşteptăm cu o brioşă, o ciocolată caldă sau o cafea. … »
Continua
Schimb de ștrumfi ediția II

Schimb de ștrumfi ediția II

Deoarece ştim că nu reuşit să ajungă toţi cei care doreau să facă schimb de ştrumfi, vă aşteptăm în căutarea ștrumfilor pe 10 iunie începând cu ora 12. Mai ai nevoie de un ștrumf pentru a îţi întregi colecţia sau pur şi simplu vrei să faci schimb cu dublurile pe care le ai? Te aşteptăm la SportCafe – Bulevardul Chişinău, Nr. 6-8, Et. 1 în incinta complexului Miramar Când?… »
Continua
Concurs de kendama

Concurs de kendama

Eşti pasionat de jocul kendama? Ai o îndemânare fantastică pe care îţi doreşti să o arăţi şi celorlalţi? Te invităm la un concurs de kendama, vei avea un timp limită în care trebuie să realizezi cât mai multe puncte. Categoria de vârstă: 6+ani Unde? Bd. Chişinău, Nr. 6-8, în incinta complexului miramar etaj 1, cafenea ( cei mici îşi vor desfăşura concursul în cadrul afterschool… »
Continua
Comoara piratului

Comoara piratului

Long Tom şi cufărul cu pietre preţioase – spectacol de teatru-muzical realizat în versuri, scenariul şi regia Voicu Hetel. Long Tom este un pirat lăudăros şi fanfaron, însă cu o inimă bună. El trece printr-o mulţime de peripeţii în încercarea de a găsi cadoul potrivit pentru ziua mamei sale: cea mai frumoasă piatră preţioasă. Copiii sunt invitaţi, să descopere şi să afle … »
Continua
Sistemul solar- spectacol interactiv

Sistemul solar – spectacol interactiv

Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrandu-ne, lucruri noi surprinzătoare, despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi, dar ne şi jucăm. Taxa: 50 lei Vârsta recomandată: 4-8 ani Înscrierile se realizează aici. Teme abordate: 1. Sistemul solar este format din 8 sau 9 planete? 2. Ce înseamnă aselenizare? 3. Care sunt sateliți… »
Continua
Spectacol de teatru Greierele și Furnica

Spectacol de teatru Greierele și Furnica

Teatru Greierele și Furnica: Spectacol interactiv pentru copii, inspirat de personajele lui La Fontaine, Esop, Al. Donici și Topârceanu. Cei mici sunt invitați într-o călătorie muzicală pornind de la fabula despre prietenia dintre harnica și înțeleapta furnică și veșnicul pierde vară greiere. Prin joc, muzică și dans, cei mici îi vor însoți pe cei doi eroi în peripețiile lor pr… »
Continua
Halloween-ul Copiilor

Halloween-ul Copiilor

Halloween-ul Copiilor: Vino duminică în aventura speriecioasă de HALLOWEEN, să ne distrăm de groază, în echipe ”de speriat”: *ne întrecem într-un monstruos karaoke; *căutăm lucruri speriecioase, în locuri mai ciudate; *desenăm fără să vedem, teme de grozăvie; *ne întrecem în concursul paharelor: piramide, coloane, reflexe și rapiditate; *defilam în concursul costume… »
Continua
Teatru de păpuși: Crăiasa Zăpezilor

Teatru de păpuși: Crăiasa Zăpezilor

Spectacolul Crăiasa Zăpezilor este o adaptare după H.C Andersen. Aducem în prim plan această poveste despre prietenia dintre Kay și Gertha, doi copii care au casele lipite una de cealaltă. Kay este răpit de Crăiasa Zăpezilor și adus în Palatul ei de gheață din Laponia. Crăiasa îi promite „lumea toată” și libertatea dacă rezolvă un puzzle din cuvinte. Însă Kay, deși… »
Continua
Să îi scriem lui Moș Crăciun

Să îi scriem lui Moș Crăciun

Să îi scriem lui Moș Crăciun: Dragi părinți, vă invităm la un atelier în care împreună cu copiii veți confecționa felicitări și îi veți scrie împreună Moșului:  • ce să vă aducă de sărbători • multumiri • urări de Crăciun • dorințe • visele voastre de viitor Vă veți petrece două ore minunate împreună cu copiii dumneavoastră, veți decupa, veți lipi, veți desena, veți colora, veț… »
Continua
Crăciun în spiritul poveștilor

Crăciun în spiritul poveștilor

Pe 16 Decembrie, de la 12:30, suntem invitați la Sportcafe să descoperim un Crăciun în spiritul poveștilor – un spectacol pentru toate vârstele! Bilet intrare: 40 lei (părinte + copil) … »
Continua
KidsOut

KidsOut