Sun Plaza

Disney în Sun Plaza!

Două zile magice cu Disney în Sun Plaza! Pentru orice fată care se visează departe, există o prințesă care să-i arate că se poate! Îndrăgitele prințese Ariel, Belle și Rapunzel sunt invitații speciali de la Disney în zilele de 28 și 29 mai la Sun Plaza în cadrul campaniei „Îndrăznește să visezi, Prințesă!” Începând cu ora 12:00, copiii sunt așteptați în zona special amenajată d… »
Continua

Orașul Înghețat din Sun Plaza!

Vara începe cu noi aventuri și multă voie bună în Orașul Înghețat din Sun Plaza! Te așteptăm în fiecare zi, de azi și până pe 12 iunie, să ne însoțești într-o călătorie de poveste. Copiii cu chef de joacă sunt așteptați acum, la început de vară, să participe la cele mai amuzante activități polare. Dacă le era dor de o “bulgăreală”, în Orașul Înghețat se vor putea lua la întrece… »
Continua

Aventuri cu dragonul Sunny: Motanul Încălțat

Eşti curios ce mai face Sunny? Hai în vizită pe la castelul lui sâmbătă, 25 iunie, să vezi ce ţi-a pregătit! Invitatul special esteeeee… Motanul Încălţat! Sigur ţi-l aminteşti din povestea lui Charles Perrault: isteţ şi glumeţ din cale afară, uşor de recunoscut după perechea lui unicat de cizme. Fix aşa cum era în poveste va veni la Sun Plaza, unde aventurile lui Sunny ne… »
Continua

Aventurile lui Sunny în cartierul poveştilor

Da, aţi ghicit! Duminică ne vedem iar cu Sunny, cu o piesă de teatru interactiv. Participarea este complet gratuită, iar pentru a lua parte la distracţie, cei mici nu trebuie decât să se înscrie şi să fie pregătiţi de râsetele şi bunăstarea care va urma! Ne vedem în foodcourt, de la 11:00. Intarea e liberă. Să nu întârziaţi! … »
Continua

Moș Crăciun își mută orășelul în Sun Plaza

Moș Crăciun își mută orășelul în Sun Plaza: Te-ai gândit vreodată cum arată orăşelul lui Moş Crăciun? De acum nu mai trebuie să ţi-l imaginezi, ci îl poţi vedea live, în Sun Plaza. 🙂 Ca în fiecare an, Sun Plaza le pregăteşte micuţilor o serie de activităţi şi experienţe inedite. Tu asigură-te că vii cu ei şi le imortalizezi zâmbetele de bucurie. Weekend-urile 8-10 decembrie şi … »
Continua

Sărbătoreşte iarna cu LEGO

Sărbătoreşte iarna cu LEGO: Ce e mai draguţ decât un om de zăpadă? Îţi spunem noi: un om de zăpadă din piese LEGO. 🙂 În weekend-ul 16-17 decembrie, în intervalul 12:00-20:00, piticii pasionaţi de LEGO sunt aşteptaţi în Sun Plaza pentru a construi sărbătorile de iarnă. Cele mai frumoase construcţii vor fi premiate aşa cum se cuvine: cu diplome, stickere de Crăciun şi multe laude… »
Continua

Vino să inaugurăm împreună Orășelul lui Sunny!

Vino să inaugurăm împreună Orășelul lui Sunny! – Pst, Sunny, apropie-te puțin! Ce zici că o se întâmple în weekend-ul 3-4 Martie?  Îți spunem noi, doar am tras cu urechea: în weekend-ul 3-4 martie, începând cu ora 16:30, vom inaugura împreună “Orășelul lui Sunny”. Asta înseamnă 2 zile pliiine de activități educative, în care cei mici se vor dedica profesiei de medic și vo… »
Continua

Spune-i Iepurașului să treacă pe la Târgul de Paște

Spune-i Iepurașului să treacă pe la Târgul de Paște: Să zicem că Iepurașul de Paște e în pană de idei și habar n-are ce cadouri să aducă anul ăsta. Ce ne facem? Nu ne panicăm, nu, nu! Venim, în schimb, la Târgul de Paște din Sun Plaza, în perioada 29 martie – 7 aprilie, și îi dăm câteva idei uber-cool de cadouri. Găsești de toate – de la decorațiuni și bijuterii, până la … »
Continua

Dragonii pun stăpânire pe Sun Plaza

Dragonii pun stăpânire pe Sun Plaza: Nu, nu e glumă! În perioada 4 mai – 17 iunie, Sun Plaza se transformă în ținutul dragonilor fioroși. Expoziția “In The Land Of The Great Dragons” este pentru prima dată în România și își propune să aducă în prim-plan creaturi fantastice care vor cuceri la prima vedere publicul pasionat de mitologie. 10 tipuri de aranjamente tematice, de dime… »
Continua

KidsOut