Teatrul Coquette

Prințesa și bobul de mazăre

Teatrul Coquette vă invită la spectacolul Prințesa și bobul de mazăre . Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor. Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una … »
Continua

„Orășelul Poveștilor în Pericol”

Orăşelul Poveştilor pare locul ideal, acolo nu există armata, războaie sau inamici, este străjuit de o simpatică buburuza, şi totul este chiar că în poveşti. Ce se întâmplă însă în Orăşelul Poveştilor când apar doi intruşi? Coco şi Zaza sunt doi aricei simpatici şi puşi pe soţii, care sunt în căutarea unei noi căsuţe şi ajung în Orăşelul Poveştilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi … »
Continua

Califul Barză in Stagiunea Teatru la TVR

Teatrul Coquette joacă în Stagiunea de Vară – Teatru la TVR! Spectacolul este inspirat din minunatele poveşti din “1001 Nopţi” şi este dramatizarea basmului “Califul Barză” , de Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor potrivit audienţei generale,. Pretenţiosului Calif al Bagdadului i se întinde de către vicleana şi răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o curs… »
Continua

Prâslea cel Voinic şi merele de aur

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor. În grădina Împăratului Verde crește un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstrușnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de prețioase împăratului sunt păzite pe rând de către cei trei fii ai săi, … »
Continua

Spectacol „Povestea mărțișorului”

Teatrul Coquette sărbătorește venirea primăverii prin punerea în scenă a unei legende românești, culeasă și adaptată pentru scenă din mai multe variante ale legendei, din diferite zone ale țării. Fiica Soarelui, tânjind după lumea oamenilor și plină de drag pentru ei, aruncă pe Pământ numai raze calde care vestesc venirea primăverii. Mama Zmeilor, însă, o vede pe frumoasa fată … »
Continua

Spectacol teatru în Germană „Kalif Storch”

Lebbuchenhaus în parteneriat cu Teatrul Coquette prezintă: KALIF STORCH Un spectacol desprins din atmosfera celor 1001 de nopţi. Copiii cunoscători de limba germană vor fi fascinaţi de povestea Califului Barza. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Rezervările sunt valabile momentan pentru grădiniţe sau şcoli care au clase cu predare în limba germană. Detalii la numărul de telef… »
Continua

Prâslea cel Voinic și Merele de Aur

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu acelaşi titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv şi plin de umor adecvat copiilor şi adulţilor. În grădina Împăratului Verde creşte un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstruşnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de preţioase împăratului sunt păzite pe rând … »
Continua

Spectacol teatru „Greierele și Furnica”

Greierele şi Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor şi cu isteţime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocoteşte venirea iernii. Când dă de greu, el va apela la strângătoarea Furnicuţa Fifi, care îl va trece prin nişte probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneş cum se spune, sau poate că „munca” lui este muzica?… »
Continua

Spectacol în limba germană „Kalif Sorch”

Un spectacol desprins din atmosfera celor 1001 de nopţi. Copiii cunoscători de limba germană vor fi fascinaţi de povestea Califului Barza. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Rezervări: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro … »
Continua

Spectacol teatru „Vulpea și Corbul”

Muzica, dansul, măştile veneţiene şi umorul fac deliciul spectatorilor de toate vârstele! Sireata Vulpe îl păcăleşte pe Corb, care îşi doreşte doar să înveţe să cânte şi să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura caşcavalul. Spectacolul este înţesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar şi atenţia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula do… »
Continua

Spectacol teatru „Greiele și Furnica”

Greierele şi Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor şi cu isteţime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocoteşte venirea iernii. Când dă de greu, el va apela la strângătoarea Furnicuţă Fifi, care îl va trece prin nişte probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneş cum se spune, sau poate că „munca” lui este muzica?… »
Continua

Califul Barza

Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem deamenea o porție bună de râs duminica dimineața. Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă… »
Continua

Spectacol teatru Greierele și Furnica

Greierele și Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor şi cu isteţime pentru cei mici, duminică 10 septembrie, la Teatrul Coquette. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocoteşte venirea iernii. Când dă de greu, el va apela la strângătoarea Furnicuţă Fifi, care îl va trece prin nişte probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneş cum se spune, sau … »
Continua

Charlie și Charlotte: Aventuri în lumea circului

O poveste despre farmecul magiei şi puterea inteligenţei. În oraş soseşte Circul Mascherinni, condus de simpaticul director Mascherinni care prezintă numere care mai de care mai amuzante. Micuţul clown Charlie este un personaj de bază în lumea ciruclui şi favoritul copiilor, cu atât mai mult cu cât el este un clown magic. Dar astăzi, urmează o surpriză şi pentru el şi pentru mi… »
Continua

Poveste de Crăciun

Poveste de Crăciun, spectacolul dedicat sezonului de iarnă la Teatrul Coquette, este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. În Ajunul Crăciunului, morocănoasa şi zgârcita mătuşă Matilda este vizitată de cei doi nepoţei, Billy şi Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment… »
Continua

Vulpea şi Corbul

Unul dintre cele mai vesele spectacole pentru copii: Vulpea și Corbul Spectacolul este inspirat de îndrăgită fabulă cu acelaşi nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înţelesul şi pe placul copiilor. Şireata Vulpe îl păcăleşte pe Corb, care îşi doreşte doar să înveţe să cânte şi să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura caşcavalul. Măştile veneţiene, muzica, dansul şi… »
Continua

Povestea Mărțișorului

Povestea Mărțișorului: Teatrul Coquette sărbătorește venirea primăverii prin punerea în scenă a unei legende românești, culeasă și adaptată pentru scenă din mai multe variante ale legendei, din diferite zone ale țării. Fiica Soarelui, tânjind după lumea oamenilor și plină de drag pentru ei, aruncă pe Pământ numai raze calde care vestesc venirea primăverii. Mama Zmeilor, însă, o… »
Continua

Prințesa și Bobul de mazăre

Prințesa și Bobul de mazăre: Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor. Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pent… »
Continua

Păzitoarea de gâște și falsa prințesă

Păzitoarea de gâște și falsa prințesă: Cel mai nou spectacol pentru copii este inspirat dupa „Povestea celor două prințese”, de Frații Grimm. Într-un frumos palat locuiește o prințesă mofturoasă, îngrijită de doica ei. Nimic nu pare a fi pe placul Prințesei, până intr-o zi când la palat sosește prințul cu care trebuie să se mărite. Doar că, pe drum, Prințul întâlneș… »
Continua

Spectacol teatru Prâslea cel Voinic și merele de aur

Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu acelaşi titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv şi plin de umor adecvat copiilor şi adulţilor. În grădina Împăratului Verde creşte un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstruşnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de preţioase împăratului, sunt păzite pe rând… »
Continua

Muzicanții din Bremen

Spectacol Muzicanții din Bremen – Povestea noastră este dramatizarea basmului cu acelaşi tilu al Fraţilor Grimm. Un măgăruş, un căţel, o pisică sunt alungaţi de către stăpânii lor, aşa că se împrietenesc şi hotărăsc să plece în căutarea unui trai mai bun. Pe drum, însă, prinde de veste despre marele circ din Bremen, care a fost jefuit de hoţi. Cum toţi se visează artişti … »
Continua

Spectacol teatru „Califul Barză”

Spectacol teatru „Califul Barză”: Povestea, inspirată din 1001 de nopţi şi de Wilhelm Hauf, ne poartă în lumea plină de mister a Orientului. Califul Bagdadului, în căutare continuă de distracţii, primeşte vizită unei vânzătoare misterioase care îi oferă o licoare fermacată, cu ajutorul căreia se poate transformă în orice animal. Asta da distracţie! Dar ca orice magie, are şi un… »
Continua

KidsOut