Teatrul de pe Lipscani

Balul Hoţilor, spectacol după Jean Anouilh

În anii 1920 Vichy era una dintre cele mai luxoase şi animate localităţi din Franţa, care atrăgea şi cei mai pretenţioşi vizitatori din Europa şi America. Aceştia veneau aici pentru a se bucura de apele termale, de atracţiile casinoului sau de compania unei societăţi alese. Petrecerea sezonului la Vichy deschidea şi perspectiva unor căsătorii nobile sau din interes şi, inevitab… »
Continua

2016 IYF Christmas Miracle

Spectacolul de Crăciun pentru toată familia „Christmas Miracle” vine și în România pe 3 decembrie 2016 la ora 15:00 si 19:00. Dans, Colinde, Musical „Povestea Anei” și alte surprize. Să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului cu IYF~ Pentru Christmas Miracle intrarea este GRATIS dar se face pe baza unui BILET pe care vi-l trimitem pe mail după ce vă înscrieţi la linkul acesta … »
Continua

Fluturi şi oameni

Fluturi şi oameni este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înţelege de ce fluturii, mai nou, iau lecţii de balet, pe cine așteaptă Sirena în mijlocul mării și unde îşi vor petrece … luna de miere Scufiţa Roşie şi Lupul cel Rău. � O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în pov… »
Continua

Petrecere cu peripeții

Spectacol Pam Pam – Petrecere cu peripeții: Pam Pam este o trupă de teatru muzical pentru copii ce aduce pe scenă un concept creativ și unic de spectacol pentru întreaga familie. Alături de Pam Pam cei mici se distrează (cântă și dansează ) în timp ce învață despre valorile fundamentale ale vieții: prietenia, respectul reciproc, acceptarea celui de lângă noi chiar dacă p… »
Continua
KidsOut

KidsOut