Teatrul Ion Luca Caragiale TNB

Spectacolul Cenușăreasa – Pentru tine, Mica!

Spectacolul Cenușăreasa – Pentru tine, Mica! – pe 11 martie la Teatrul Național București. Dragă Mica, Ne e dor de tine în fiecare zi. Ne e dor cum nu îți imaginezi sau poate că da, doar te uiți în fiecare zi de sus la noi și ne zâmbești cald, a bine și a iubire, cum îți era în fire. Erai zâmbet desprins din soarele care astăzi seamănă cu emoticonul pe care îl folos… »
Continua

10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid

10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid:  Proiectul de educație prin cultură ”Ateliere de lectură SmARTkid cu scriitori contemporani” este destinat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani. Atelierele vor avea loc în Teatrul Național, în Librarium (reper, metrou Universitate) și sunt GRATUITE. Atelierele durează 1 oră sunt interactive și au o componență de workshop (de ar… »
Continua

Atelier smARTkid cu scriitoarea Ioana Nicolaie

Atelier smARTkid cu scriitoarea Ioana Nicolaie:  Vino pe 2 iunie, ora 17.00, la Librarium din Teatrul Național București (reper, stația de metrou Universitate), să –o cunoști pe scriitoarea Ioana Nicolaie! Atelierul este fără limită de vârstă, 0-99 ani :). Lectura face parte din proiectul „10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid”, co-finanțat de Administrația Fondului… »
Continua

KidsOut