Teatrul Municipal Baia Mare - Secția Păpuși

Fata Babei și Fata Moșneagului, de Ion Creangă (Baia Mare)

Sâmbătă 21 octombrie, de la ora 11.00, îi așteptăm pe cei mici să urmărească pe scena Teatrului de Păpuși, arhicunoscuta poveste Fata Babei și Fata Moșneagului, a lui Ion Creangă. Povestea FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI de Ion Creangă, transpusă scenic de actorii-păpușari, aduce în fața noastră o căutare inițiatică a Binelui, întreprinsă de Fata moșneagului, alungată de acasă d… »
Continua

Locomotivioara leneșă de S. Marsek

Locomotivioara leneșă de S. Marsek: O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu noi, cei care venim să vedem acest spectacol. Preț bilet: 5 lei. Biletele se pot cumpăra de la … »
Continua

Clovnii în vacanță

Sâmbătă 2 decembrie, vă invităm la două reprezentații ale spectacolului Clovnii în vacanță, regia Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. Orele de începere sunt 10.00 și 11.30. Ați auzit cu siguranță de clovni. Personaje colorate, vesele, în general și foarte simpatice. Ei bine, în spectacolul nostru îi puteți întâlni pe cei doi clovni împreună cu întâmplările și experiențele lor de o… »
Continua

Spectacol Poveste de Crăciun (Baia Mare)

Poveste de Crăciun este un spectacol colectiv realizat și interpretat de Liliana Vos, Ruxandra Lazarescu, Carmen Bulancea , Irina Oțoiu, Sonia Codorean și Iulian Bulancea. Vă așteptăm sâmbătă 9 decembrie, de la ora 11.30 să îi vedeți pe scenă într-un spectacol de sărbători, cu colinde, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi. … »
Continua

Spectacol Muzicanții din Bremen (Baia Mare)

Spectacol Muzicanții din Bremen (Baia Mare) – Sâmbătă 13 ianuarie de la orele 10.00 și 11.30, pe scena Teatrului de Păpuși, vor prinde viață simpaticele personaje din spectacolul ”Muzicanții din Bremen”, în regia lui Ciprian Huțanu. ”O luptă parodică dintre bine și rău, surclasată de țesătura creării unui taraf configurat dintr-un măgar, un câine, o pisică și un cocoș car… »
Continua

Fata Babei și Fata Moșneagului (Baia Mare)

Fata Babei și Fata Moșneagului (Baia Mare) – Sâmbătă 20 ianuarie, de la orele 10.00 și 11.30, îi așteptăm pe cei mici să urmărească pe scena Teatrului de Păpuși, arhicunoscuta poveste ”Fata Babei și Fata Moșneagului”, a lui Ion Creangă în regia Claudiei Revan. Povestea FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI de Ion Creangă, transpusă scenic de actorii-păpușari, aduce în fața noast… »
Continua

Făt-Frumos cel Mofturos și un Zmeu întors pe dos

Sâmbătă, 24 februarie 2017, orele 10:00 și 11:30, vă invităm la spectacolul pentru copii Făt-Frumos cel Mofturos și un Zmeu întors pe dos de Ludmila Doicu, care se va juca la Sala Teatrului de Păpuși. Spectacolul „Făt Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos”, ne prezintă un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, i… »
Continua

Petrică și Lupul, după Serghei Prokofiev

Petrică și Lupul, după Serghei Prokofiev: Avem marea bucurie de a invita toți copiii, părinții și bunicii la spectacolul PETRICĂ ȘI LUPUL după Prokofiev, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.  https://teatrulbm.ro/spectacol/petrica-si-lupul/ Preț bilet: 5 lei. Biletele se pot cumpăra de la sala de păpuși, înainte de începerea spectacolului sau pot fi rezervate telefoni… »
Continua

Clovnii în vacanță, de Ionel Tănasă

Clovnii în vacanță, de Ionel Tănasă: Ați auzit cu siguranță de clovni. Personaje colorate, vesele, în general și foarte simpatice. Ei bine, în spectacolul nostru îi puteți întâlni pe cei doi clovni împreună cu întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață. Preț bilet:… »
Continua

KidsOut