Teatrul Zurli la Hotel Caro

Albă ca Zăpada

Un weekend minunat ne așteaptă. De fapt, se anunță a fi super colorat. La Hotel Caro – sala Iorga, se joacă una din cele mai iubite povești. Distracția va fi la cote maxime.  „Albă ca Zăpada” este povestea clasică, adaptată în stilul Zurli de Mirela Retegan. Albă ca Zapada, Maștera și Mutulică reușesc să pună în scenă firul poveștii într-un spațiu neconvențional și într-o manie… »
Continua

Teatrul Zurli Stagiunea 2016-2017

Vă anunţăm cu bucurie ca Teatrul Zurli revine într-o nouă stagiune la Hotel Caro. Sunteți gata? Primul spectacol din stagiunea 2016-2017 de la Hotel Caro va avea loc pe 17 Septembrie de la ora 10:30. Întâmpinăm toamna cu spectacolul „Cei trei purceluși”, o producție plină de culoare. Locurile pentru adulţi se rezervă pe adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro. Veţi primi conf… »
Continua

Teatrul Zurli – Scufiţa Roşie

Toamna se numără… oamenii veseli! În acest week-end ne vedem din nou la Hotel Caro – sala Iorga, de la 10:30 și de la 12:00, la “Scufița Roșie”, o poveste tare veselă cu un final schimbat și fericit. Într-un cuvânt, rețeta perfectă pentru un week-end perfect. Se ia un lup viclean și foarte ușor de păcălit de către cei mici, se adaugă o Scufiță Roșie simpatică și o bunicuță pusă… »
Continua

KidsOut