Mămici pentru Marte (Mars needs Moms – 2011)

Mămici pentru Marte (Mars needs Moms – 2011) reprezintă o animația pe care orice părinte, în special mămică, va fi bucuroasă să o vadă împreună cu propriul copil!

Știți episoadele alea în care încercăm să facem copiii să opteze pentru o alimentație sănătoasă, să-i ajutăm să devină responsabili și totodată independenți, însă singurul lucru pe care ei îl înțeleg este că ne place să îi „torturăm” la maxim? Cam de aici pornește și animația recomandată.

Bazată pe cartea ilustrată pentru copii cu același titlu, a autorului Berkeley Breathed, animația SF Mămici pentru Marte ne prezintă povestea lui Milo, un băiat în vârstă de 9 ani, care se simte mereu nedreptățit și are impresia că a sa mamă nu face altceva decât să îl oblige să mănânce brocoli și morcovi, să ducă gunoiul, să plivească buruienile din grădină și să își facă temele. Yach, aparent numai lucruri rele pentru rebelul și nemulțumitul Milo!

După ce pe puștiul de 9 ani îl ia gura pe dinainte și declară că mamele nu sunt bune la nimic și colorează în purpuriu chipul surorii sale în vârstă de 5 ani, mama îl trimite în camera lui și îl pedepsește pentru tot restul verii.

Între timp, o navă spațială aterizează chiar în fața casei sale, însă copilul adormit nu aude zgomotul făcut de aceasta. Astfel, mama lui Milo este răpită de către marțieni, care au nevoie de ea pentru a le pregăti prânzul, a-i conduce la antrenamentele de fotbal și a-i însoți la petrecerile cu pizza.

Toate aceste întâmplări declanșează regretele lui Milo, determinându-l pe acesta să își apreciaze mama la adevărata ei valoare. Mai mult, băiatul decide să o caute pe Planeta Roșie. Cu ajutorul unei marțiene pe nume Ki și al unui pământean pe nume Gribble, Milo reușește să ajungă pe Marte și să-și salveze mama.

Uite mai jos și trailer-ul animației Mămici pentru Marte!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut