Micii Poznași

Grădinița Micii Poznași este localizată în zona Unirii, oferind și servicii de creșă. Centrul educativ are un program flexibil, fiind deschis non-stop. Acesta primește cu porțile deschise toți „poznașii” cu vârste între 3 luni și 6 ani.

Creșa este amplasată la doar 5 minute de grădiniță. Cele două dispun de sedii spațioase, luminoase, dotate cu centrală proprie. Acestea beneficiază și de câte o curte mare în care cei mici se pot juca și desfășura o mulțime de activități.

Privind preparatele, acestea sunt pregătite în bucătăria proprie care respectă cele mai înalte standarde de igienă, conform cerințelor SANEPID. Mâncarea este pregătită de un personal calificat, ținându-se cont de vârsta și nevoile specifice piticilor.

Indiferent de serviciile pe care le veți alege, creșă sau grădiniță, la Micii Poznași copiii voștri se vor bucura de un mediu curat și primitor, în care vor desfășura o mulțime de activități în scopul dezvoltării personale. Mai mult, voi puteți să urmăriți zilnic activitățile desfășurate de cei mai mici dintre pitici, prin intermediul camerelor de supraveghere existente în creșă.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut