Rețetă pulpe de pui la cuptor

Săptămâna aceasta Mini Chef Piticot ne propune o rețetă absolut savuroasă și extrem de simplu de preparat: pulpe de pui cu struguri la cuptor. Ajutoarele Grăbicios și Pofticios presară ingredientele magice – veselie și bunădispoziție – și preparatul capătă un gust cu totul special.

Ingrediente:

Pas 3

Foto 1

  • pulpe de pui (pentru un gust și mai autentic, dar mai ales pentru că sunt extrem de sănătoase, este de preferat ca pulpele să provină dintr-un pui crescut la țară, să nu fie injectat cu hormoni și alte astfel de substanțe);
  • struguri;
  • ceapă verde;
  • câteva crenguțe de cimbru;
  • sare;
  • piper;
  • ulei de măsline;

Mod de preparare

  • Grăbicios taie boabele de struguri pe jumătate, pe care le pune într-un vas yena;
  • Pas 6

    Pas 6

    Pofticios adaugă ceapa verde tăiată rondele (fără frunze) și amestecă;

  • Deasupra se pun pulpele. Mini Chef Piticot a ales să le pună deja fierte dinainte pentru a se face mai ușor. Grăbicios stropește toate pulpele cu ulei de măsline și presară sare și piper pe ingredientele din vas, iar Pofticios adaugă deasupra cozile de ceapă și crenguțele de cimbru.
  • Mini Chef Piticot pune vasul în cuptorul încins la 185 grade, timp de 30 de minute. Acest timp este recomandat pentru situația în care pulpele au fost fierte înainte.

Pentru realizarea acestor fotografii simpatice, Mini Chef Piticot a apelat la fotograful, Catalin Mihai, căruia îi mulțumim pentru ajutorul acordat. Mai multe dintre creațiile lui Cătălin Mihai le puteți găsi accesând www.catalinmihai.com.

Vezi Galeria FOTO:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut