Interviu cu Lionel Morcovel

Seria de interviuri KidsOut continuă și în această săptămână. De această dată m-am întâlnit cu o legumă care, datorită aspectului său de invidiat, pare că niciodată nu îmbătrânește. Lionel Morcovel s-a lăsat dezbrăcat de secrete pentru toți părinții, astfel încât copiii să poată savura cele mai sănătoase mese.

Pentru cei care nu știu, Lionel Morcovel este un cunoscut fotomodel al lumii legumelor, oferind tuturor sfaturi de imagine, dar și de sănătate și alimentație.

Mai jos puteți vedea cum a decurs conversația dintre KidsOut și Lionel Morcovel.

KidsOut: Tinere Lionel Morcovel, cum arată o zi din viața ta?

Lionel Morcovel: Extrem de agitată…Defilări peste defilări, susțineri de prezentări, discuții cu reporterii, totul pentru a-mi face cunoscute atuurile.

KidsOut: Unde se desfășoară cel mai frecvent aceste prezentări și evenimente la care participi?

Lionel Morcovel: Dimineața sunt vedeta pieței. De la prânz până seara defilez prin supermarketuri fie în stare proaspătă, fie congelat sau conservat.

KidsOut: Vorbeai ceva despre atuuri? Îmi poți spune care sunt acestea?

Lionel Morcovel: O sa-ți dezvălui ceva ce n-am mai spus nimănui… tot acest tam-tam îl fac pentru a mă face cunoscut. Pentru că în acest mod, părinții vor auzi de mine și eu voi putea ajunge în farfuriile copiilor pentru a-i menține sănătoși.

KidsOut: Wow! Trufaș, trufaș, dar cu un scop măreț. Și cum ajuți tu mai exact copiii?

Lionel Morcovel: Mâncându-mă, cei mici se vor bucura de o mulțime de beneficii. Cu un gust dulceag, sunt o importantă sursă de vitamina C, având rol în creșterea imunității. Mai mult, conțin un nivel ridicat de fibre dietetice, acestea ușurând procesul de digestie și împiedicând constipația. Sunt bogat și în betacaroten care ulterior este convertit în vitamina A. Din acest motiv, alegând să mă consume, cei mici vor avea siguranța îmbunătățirii vederii. Totodată, consumul de morcovi, stimulează gingiile, crescând producția de salivă, acest lucru determinând îmbunătățirea igienei orale. Alte beneficii ale mele sunt tratarea diareii și eliminarea viermilor intestinali.

KidsOut: Wow, tinere Lionel Morcovel! Tu chiar că ești prețios în bucătăria omului! Dacă tot mi-ai spus aceste numeroase beneficii, cum recomanzi părinților să te prepare?

Lionel Morcovel: Ca să fiu pe gustul copiilor, le sugerez să mă dea pe răzătoare alături de un măr și să stoarcă puțină lămâie deasupra. Sigur nu vor da greș! Sau, tot împreună cu un măr și cu o felie de ghimbir, pot fi introdus în blender. În acest mod, cei mici vor putea savura o băutură proaspătă și sănătoasă. Și pentru că am adus vorba de amicul ghimbir, împreună dăm gust celei mai delicioase supe.

Mmm, tinere Lionel Morcovel, m-ai lăsat cu gura căscată. Promit că o să dau sfară-n țară despre toate avantajele pe care ni le oferi.

Așadar, părinți de pretutindeni, pentru o dezvoltare armonioasă, faceți cunoștință copiilor voștri cu Lionel Morcovel! Se vor înțelege de minune! Și dacă deja tânărul Morcovel face parte din alimentația voastră, împărtășiți-ne și nouă rețetele folosite!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut