O vară de-a dreptul trăsnită cu cele 2 volume Felix, asta-i culmea

Vă doriți o vacanță electrizantă pentru puștii voștri, dar din cadrul căreia să nu lipsească lectura? Atunci vă recomandăm să-i „ispitiți” cu cele două romane grafice Felix, asta-i culmea!, ce aparțin autorului Răzvan „Franco” Nițoi.

FELIX, ASTA-I CULMEA! îl are în miezul poveştii pe un puşti deştept şi cu multă imaginaţie, care alături de prietenii lui, va închipui o succesiune de farse care de care mai amuzante şi trăsnite, desigur însufleţit de cele mai bune intenţii.

Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante sau peripeții reale.

FELIX, ASTA-I CULMEA! – Nu încercaţi asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii!

Volumul doi, intitulat FELIX, ASTA-I CULMEA! – Probleme la puterea a doua, reprezintă un roman mai electrizant ale cărui ingrediente sunt: trio-ul de amici puși pe șotii, cele peste 200 de ilustrații originale, precum și poantele inspirate din realitate, care vor stârni râsul ușor malițios al copiilor, dar și al adulților.

O sursă de idei unice de poante care cu siguranță te va face să exclami: „Hai, frate! Ce naiba a făcut ăsta!?”

Cele două romane scrise și ilustrate de Răzvan „Franco” Nițoi, au fost publicate în 2017, respectiv 2018, la editua Corint, respectiv Infodesign. Cărțile sunt recomandate copiilor de peste 7 ani, iar acestea pot fi achiziționate online sau din librării.

Așadar, liber la cât mai multă distracție și poante, zic! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut