Povestea Micului Delfin (2009)

Vă invităm să descoperiți o animație plină de aventuri, în cadrul căreia veți face cunoștință cu o mulțime de personaje simpatice și interesante: Povestea Micului Delfin (The Dolphin: Story of a Dreamer – 2009).

Așa cum probabil ați intuit încă din numele animației, povestea se desfășoară în lumea subacvatică misterioasă, din adâncurile oceanului.

Filmul prezintă povestea lui Daniel Alexander Dolphin, un delfin mic cu vise mari, care trăiește într-o lume în care visele sunt interzise. Dolphin își abandonează locuința sa sigură pentru a explora oceanul și pentru a descoperi adevăratul său scop în viață. Călătoria nu va fi ușoară, vor exista riscuri și provocări, prieteni și dușmani, dar Daniel trebuie să aibă încredere în vocea inimii sale să își îndeplinească misiunea.

Pe lângă povestea extrem de interesantă, care ne oferă o lecție importantă despre dorința de explorare, curaj și prietenie, animația încântă privitorii și prin reprezentare care este extrem de apropiată de realitate.

Așadar, însoțiți-l cu mic cu mare pe simpaticul Daniel în călătoria sa de inițiere, într-o lume viu colorată, însă cu mistere și obstacole la tot pasul!

Animația Povestea Micului Delfin, în regia lui Eduardo Schuldt, a fost lansată pe 6 octombrie 2009.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut