Pachetul Premium 30 include mai multe beneficii față de Pachetul Premium 15, oferindu-ți metode mai numeroase și mai ample de promovare.

Privind postul principal, în cadrul acestuia vei avea posibilitatea inserării a maxim 10 fotografii. O altă specificitate a acestui pachet o reprezintă Sticky Postul. Acesta presupune afișarea unei descrieri tip post/articol (+FOTO) pe un singur rând, fiind poziționat permanent în topul paginii din categoria în care se află.

Blog Post-ul reprezintă un alt plus al acestei oferte. Acesta este reprezentat de o recenzie redactată de KidsOut.ro despre serviciile clientului și va fi poziționată în sidebar-ul site-ului la categoria recenzii. Pe lângă aceasta, o altă metodă de promovare bazată pe content este Premium Post-ul. Aceasta presupune 1 post de promovare/lună redactat de KidsOut.ro pe o temă aleasă de tine, care îți va permite evidențierea serviciilor oferite. Postul va fi vizibil și în Home Page în blocul categoriei din care face parte.

Ultimul atu al Pachetului Premium 30 este listarea multiplă. Aceasta vizează afișarea în Home Page, în blocul destinat categoriei din care face parte business-ul tău, cât și în pagina de Directoare unde vor fi afișate detalii legate de contact, adresă, telefon.

Pachetul Premium 30 poate fi achiziționat în următoarele condiții:

Perioadă Cost NET Pachet
1 lună 30 €
6 luni 120 €
12 luni 180 €

 

Pentru a beneficia de pachetul Premium 30 poți completa câmpurile de mai jos sau ne poți comunica informațiile despre business-ul tău la office@kidsout.ro și îți vom crea noi contul:

Nume / Prenume *

Persoana FizicaPersoana Juridica

Denumire / Firmă *

Adresă / Firmă

CUI / Firmă *

Cont / Firmă

URL Website / Facebook *

Modalitate de plată
BancarPaypal

Nr. Telefon *

Email *

Alte detalii

Câmpurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii.

KidsOut

KidsOut