Rețelele sociale, cum funcționează ele? de Emmanuel Tredez, Halfbob

Rețelele sociale reprezintă o modalitate de comunicare în vogă printre copii, încă de la o vârstă fragedă. Astfel, într-o societate în care tehnologia este prezentă pretutindeni, părinții sunt cei cărora le revine sarcina să traseze granița între utilizarea sigură și efecientă a rețelelor de socializare și utilizarea nesigură, chiar abuzivă a acestora.

Sigur că conversațiile pe acest subiect, care să implice atât latura pozitivă, cât și negativă a internetului, sunt mereu binevenite, însă asta nu înseamnă că nu putem să le oferim copiilor și posibilitatea de a descoperi ei înșiși toate curiozitățile despre universul online. Și cum altfel, decât sugerându-le o lectură potrivită în acest sens!?

O astfel de carte este Rețelele sociale, cum funcționează ele? și toate întrebările pe care ţi le pui pentru a rămâne conectat! de Emmanuel Tredez, Halfbob.

Parcurgând această lectură, puștii vor descoperi o varietate de informații utile, cu ajutorul cărora vor reuși să utilizeze într-un mod eficient și lipsit de pericole, internetul. Astfel, aceștia vor primi răspunsuri pertinente și ușor de înțeles, la întrebări de genul:

  • Reţelele sociale – care este rolul lor?
  • Am o bună reputaţie pe internet?
  • Pot să postez orice fotografie vreau pe reţelele sociale?
  • Pot să intru în contact cu vedetele mele preferate?

Drepturi, pericole, riscuri, prietenie, totul pentru a avea acces la multiple conexiuni, dar fără a deveni dependent de ele!

Cartea recomandată este potrivită pentru toți puștii de vârstă școlară, aceasta fiind publicată în acest an la editura Niculescu, traducerea sa aparținând Silviei Palade.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut