Round Hill Club

Round Hill Club este un centru educațional care se adresează tuturor copiilor, dar și părinților dornici de a-și împărtăși experiențele, de a căuta informații actuale și moderne, utile în creșterea copiilor.  

Clubul vă întâmpină cu o atmosferă veselă, prin decorul său și modul de amenajare stimulând independența copiilor, învățarea prin jocurile de rol, socializarea cu alți copii. Aici, piticii se vor juca în siguranță, se vor simți bine, beneficiind de libertatea luării propriilor decizii.

Evenimentele adresate celor mici sunt diverse: de la ateliere creative și cursuri împărțite pe grupe de vârstă, până la cluburi de vacanță sau diverse petreceri.

Clubul de vacanță este un program ce se adresează copiilor cu vârste între 3 și 12 ani, cursurile sale desfășurându-se atât în limba română, cât și în maghiară. Atmosfera din cadrul acestui club este una relaxată, de vacanță, piticii bucurându-se de o mulțime de activități distractive și educative.

Evenimentele și petrecerile pentru copii conține diverse programe de divertisment, introducându-i pe cei mici în universul basmului și al distracției. La Round Hill Club vei găsi și o curte spațioasă cu o mulțime de atracții pentru copii și cu o terasă special amenajată pentru părinți.

Cei mai mici dintre pitici vor fi întâmpinați cu programe de educație timpurie, de explorare a simțurilor și de socializare.

La Round Hill Club, mămicile și viitoarele mămici pot găsi răspuns la toate cruiozitățile și dilemele. O mulțime de cursuri, ateliere practice și seminarii de parenting vă dau întâlnire. Clubul este dotat și cu o bibliotecă, oferindu-vă posibilitatea documentării privind educația parentală, dezvoltarea personală și nutriția.  De asemenea, cei mici vor găsi aici o varietate de cărți educative cu povești și poezii.

Daca ai intrebări sau vrei să afli mai multe detalii poți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut