Savva: Inimă de războinic (Savva. Heart of The Warrior – 2015)

Sunteți pregătiți să porniți într-o călătorie în care curajul reprezintă cea mai mare armă împotriva forțelor răului și a personajelor malefice? Dacă da, atunci vă invităm să urmăriți cu mic cu mare Savva: Inimă de războinic.

„Ce înseamnă să ai o inimă de războinic?” pare că se întreabă Savva, micul erou din animația menționată, în timp ce ascultă fascinat o legendă despre lupii albi, blestemaţi pentru că s-au întors împotriva celor pe care trebuiau să îi apere, oamenii.

Acesta află de la mama sa că un Cavaler va rupe într-o zi acest blestem, pentru că „un om poate face orice, dar trebuie să îţi doreşti cu adevărat”. Nu va trece mult timp și eroul nostru va descoperi pe propria sa piele tâlcul acestor cuvinte.

Povestea se desfășoară într-o pădure fermecată îndepărtată, unde locuitorii au uitat semnificația pericolului de vreme îndelungată. Într-o zi, armonia și liniștea tuturor este tulburată de niște făpturi malefice care le atacă sătucul. Singurul care reușește să scape și să se ascundă de răufăcători este Savva, băiețelul ascultător de 9 ani. Acum, curajosul băiat se află în poziția de a găsi o soluție miraculoasă care să salveze familia sa, precum și întreg satul.

Singur în uriașa pădure, plină de mistere și necunoscut, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase și să își facă prieteni de nădejde. De asemenea, acesta trebuie să ajungă la un Magician renumit, ce locuieşte într-un ţinut îndepărtat, spre care drumul este plin de pericole.

Va reuși eroul nostru să facă față obstacolelor întâlnite? Cine vor fi aliații săi în această aventură pe cinste? Și, mai mult decât atât, va reuși Savva să-și salveze familia și satul de baștină? Rămâne să descoperiți vizionând animația Savva: Inimă de războinic.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut