Școala Gimnazială Step by Step

Școala Gimnazială Step by Step a fost înființată în anul 2012 de către Ascoiația Centrul pentru Educație și Dezvoltare Personală, din dorința de a răspunde nevoilor copiilor și părinților, mizând pe plasarea copilului în centrul activității desfășurate.

Școala Gimnazială Step by Step invită copiii între 6 și 12 ani, într-un mediu primitor, stimulativ și profesionist, propice dezvoltării armonioase. Prin activitățile desfășurate și metoda utilizată, Școala Gimnazială Step by Step urmărește dezvoltarea și educarea copiilor ca persoane, dezvoltarea abilităților lor sociale, precum și dezvoltarea cognitivă și emoțională. În atingerea acestor obiective, cadrele didactice specializate mizează pe cooperare și independență.

Această școală are sediul amplasat într-o zonă centrală, în apropierea Grădiniței Bambi, pe strada Cezar Bolliac din sectorul 3. Spațiul școlii este complet renovat, răspunzând tuturor nevoilor elevilor. Acesta conține: săli de clasă dotate cu staţii interactive de învăţare, calculatoare, videoproiectoare şi cu mobilier nou, specific alternativei educaţionale Step by Step; laboratoare virtuale, o bibliotecă, o sală de sport, cabinet pentru informatică cu reţea de calculatoare conectate la internet, cabinet pentru consiliere psihopedagogică şi logopedie, sală de mese, cabinet medical şcolar autorizat, spaţii administrative precum şi un spaţiu exterior amenajat, destinat activităţilor sportive şi de recreere.

Privind cadrele didactice, acestea sunt persoane cu studii de specialitate și studii superioare finalizate sau în curs de finalizare. Mai mult, fiecare cadru didactic se informează constant, participând la numeroase cursuri de formare profesională, specifice acestui tip de educație alternativă.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre sediul, serviciile sau cadrele didactice ale acestei școli, intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut