Ședință GRATUITĂ de Educație acvatică, la Acvatic Bebe Club

Nu ne e deloc străin faptul că înotul are o mulțime de beneficii pentru practicanții de orice vârstă, cu atât mai mai mult dacă e practicat încă de timpuriu. Mai exact, din perioada bebelușiei. 

Da, exact! Vârsta de 4 luni este suficientă ca al tău bebe să înceapă educația acvatică și tu – părintele – să te bucuri, să te distrezi și să te relaxezi împreună cu acesta.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre ce presupune educația acvatică și cât de distractivă poate fi aceasta, la Acvatic Bebe Club beneficiezi GRATUIT de această posibilitate. Dacă bebele tău are o vârstă cuprinsă între 4 și 36 de luni, atunci aveți posibilitatea ca, împreună, să experimentați o ședință demonstrativă de educație acvatică. În cadrul acesteia, veți beneficia de instructor individual, cu ajutorul căruia veți descoperi jocuri amuzante și muzică, bucuria deplasărilor independente în mediul acvatic. Așa cum am spus deja, poți participa gratuit ÎN BAZA PROGRAMĂRII ANTERIOARE și a prezentării avizelor medicale, în limita locurilor disponibile.

De ce avize medicale ai nevoie, pentru participare

Pentru copii

  • Avizul medicului pediatru – copilul este clinic sănătos și apt pt desfășurarea programului de stimulare psihomotorie
  • Copia după carnetul de vaccinări
  • Rezultatul sumarului de urină
  • Rezultatul examenului coproparazitologic
  • Rezultatul examenului de exudat faringian

Pentru adulți

  • Avizul medicului de familie – însoțitorul copilului în apă este clinic sănătos
  • Rezultatul examenului de secreție vaginală (în cazul doamnelor)

Pentru desfășurarea ședințelor de educație acvatică, este recomandat următorul echipament!

Pampers special de apă, pentru copiii până în 3 ani, peste care se va pune slip/costum de baie, prosop/halat de baie pentru copiii care merg singuri, gel de duș, șampon, loțiuni de corp, bețișoare de urechi, cască de înot pentru însoțitori și copii.

Deci, în loc s-o mai lungim cu vorba, programează acum ședința GRATUITĂ a micuțului tău și experimentați împreună savoarea cursului de educație acvatică din cadrul Acvatic Bebe Club! Spor la bălăcit, vă dorim! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut