Țestoasele Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles – 1987)

Dacă sunteți în căutarea unei animații pe cinste, a cărei vizionare să amuze toți membrii familiei, puteți opta pentru Țestoasele Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles – 1987).

Acest serial TV are 193 de episoade de 30 de minute fiecare, astfel că vă puteți lua doza zilnică de râs și aventură, alături de eroii acestei animații, zile bune de-acum înainte.

Cu siguranță, mulți dintre voi măcar ați auzit de Țestoasele Ninja sau poate chiar au fost eroii voștri preferați în copilărie, așa că n-ar fi rău să le faceți cunoștință și celor mici cu curajoasele personaje!

Țestoasele Ninja sunt o echipă ficțională formată din patru țestoase adolescente antropomorfe, care au fost instruite de către senseiul lor șobolan antropomorf în arta ninjutsu și care i-a numit după patru artiști renascentiști: Leonardo, Donatello, Michelangelo și Raphael.

De la casa lor din sistemul de canalizare pluvial din New York City, se luptă cu fel de fel de personaje rele: criminali mărunți (Dragonii Purpurii şi Mafia), stăpâni răi (Shredder şi Bishop), oameni de ştiinţă (Baxter Stockman) și invadatori extratereștri (Federaţia şi Triceratonii). Toate aceste lupte se țin în mare parte ascunse de ochii societății.

Personajele au apărut inițial în cărțile de benzi desenate, însă, ulterior au fost eliberate licențe pentru a fi folosite ca jucării, în desene animate, jocuri video, filme și alte produse.

Pe lângă Țestoasele Ninja, alte personaje pe care le veți întâlni sunt Maestrul Splinter, Casey şi April. Acestea se vor lupta cu exponenții forțelor Răului, menționați anterior.

Amintirile proprii susțin că acest serial TV este unul plin de aventură, neprevăzut și muuult umor. Dovadă în acest sens stau ți notele de pe site-urile de specialitate, precum și comentariile utilizatorilor.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut