Muzeul Aviației

Situat pe strada Fabrica de Glucoză din sectorul 2 al capitalei, pe spațiul fostului aeroport Pipera, Muzeul Aviației funcționează de aproximativ un deceniu, fiind inaugurat pe 18 martie 2006.

Odată ajunși la acest muzeu veți avea posibilitatea cunoașterii celor mai importante momente ale istoriei aviației romanești. Reușitele din domeniul aeronautic, contribuția semnificativă pe care au avut-o românii de-a lungul timpului la progresul aviației mondiale, precum și documente, machete și fotografii inedite referitoare la istoria aeronauticii române și punctele de interferență cu cea universală, toate așteaptă să fie descoperite și să vă „vorbească” cu mândrie despre realizările iluștrilor savanți români din domeniul aviației.

Mai mult, dacă kinderii voștri deja sunt familiarizați cu replica „Avion cu motor ia-mă și pe mine-n zbor, să mă fac aviator”, atunci este momentul să treceți la următoarea etapă, aceea a introducerii puștilor în tainele istoriei aviației românești. Și cum mai bine decât prin puterea exemplului…

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut