Reef Aquarium Herăstrău

Reef Aquarium Herăstrău pune la dispoziția tuturor vizitatorilor o expoziție acvaristică organizată în două pavilioane cu tematici diverse. Primul este destinat acvariilor marine și de recif, iar al doilea vizează flora și fauna de apă dulce.

O vizită în acest spațiu va fi o călătorie surprinzătoare printre sute de specii de pești, diverse specii de corali și nevertebrate și peste o sută de specii de plante acvatice, prezentate în diverse ipostaze și relații ecologice.

Reef Aquarium reprezintă o metodă educativă și recreativă de petrecere a timpului liber. Prichindelul tău va păși în lumea acvatică, făcând cunoștință cu o mulțime de vietăți: specii de rechini, murene, peşti înger, peşti fluture, peşti clowni, căluţi de mare şi recif de corali sunt doar câteva dintre ele.

În secțiunea de apă dulce veți fi impresionați de superbele exponate ale râurilor amazoniene (arrowana, pisica de amazon, piranha, discus, toxotes), ale Lacului Malawi (cichlidae africane), de peştii asiatici şi o mulțime de alte specii.

Reef Aquarium este dotat cu tehnologii și instalații de ultimă generație, având o capacitate de stocare a apei de peste 50 000 de litri. Acvariile existente au fost concepute astfel încât să le ofere speciilor condiţii de viaţă similare cu cele din mediul natural.

Preț/Persoană Reef Aquarium Herăstrău

Adult 10 lei/persoană
Copil mai mare de 3 ani 8 lei/persoană
Grupuri organizate 8 lei/persoană
Copii sub 3 ani Gratuit
Elevi, studenți si pensionari 8 lei/persoană

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut