Parcul Lumea Copiilor

Parcul Lumea Copiilor este situat în apropiere de Palatul Copiilor, în zona dinspre Calea Văcărești, în locul unei bucăți de teren rămas neutilizat, nefructificat în vreun scop anume.

La inițiativa Primăriei Sectorului 4, acest spațiu a fost amenajat și dat în folosința cetățenilor sub forma unui parc. Datorită inițiativei și interesului demonstrat pentru amenajarea acestei zone, a Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, denumirea neoficială, dar extrem de populară a parcului este Parcul Piedone.

Parcul se adresează membrilor întregii familii, beneficiind atât de locuri de joacă special amenajate, cât și de o mulțime de metode de petrecere a timpului liber.

Picii vor fi super încântați pentru că, odată ajunși aici, vor păși în cel mai mare și modern loc de joacă din București. Cu o suprafață de 400 mp, copiii vor avea suficient spațiu să consume surplusul de energie de care dispun. Mai mult, tu nu vei avea de ce să-ți faci griji, întrucât spațiul oferă un grad ridicat de riguranță, fiind dotat cu o suprafață antitraumă de 280 mp.

Metodele de distracție și amuzament pentru cei mici sunt variate, acestea cuprinzând tobogane, sisteme de cațărare și de trecere, tronsoane multicolore, structurate pe 2 nivele, și balansoare.

Prin intermediul beneficiilor oferite, Parcul Lumea Copiilor este potrivit pentru o ieșire cu familia în scopul relaxării, amuzamentului, petrecerii celor mai frumoase momente împreună.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut